Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:14 | January 3, 2020

skidsäsongen är här och de snyggaste skidkläderna i butik

googles Chimi här // overall här // grå tröja med dragkedja här // tights Casall här // vantar Ugg här // Moonboots här // grå ribbad mössa här

Hej älsklingar!

Det är ju dags för skidsäsong och jag kommer på mig själv flera gånger om dagen med att önska att vi ska hinna med en liten skidresa innan den är över. Än så länge har vi ingenting bokat men man kan ju alltid drömma, haha. Hur som helst så misstänker jag att det kan vara några av er som ska få åka skidor, dricka varm choklad och dansa er svettiga till något härligt afterski-band så här kommer ett urplock av mina favoriter i butik just nu. Den här overallen är rena drömmen och Chimi har ju börjat göra skidglasögon. Jag tycker de här helsvarta är så snygga!

Mina skidkläder på bilden kommer från 8848 Altitude och jag älskar deras skidbyxor just för att de gör modeller som är extra långa i benen!

vit skidjacka med bälte här // svart skidjacka med pälskrage här // glansig jacka här // dunjacka Fendi här // svart skidjacka med bälte här // grön skidjacka här

Vill man inte köra overall och tycker att det är skönare eller snyggare med jacka och byxor så finns det ännu mer fint. Jag skulle kunna tänka mig att swisha ner från skidbacken i vilken som helst av de här godingarna och jag tycker att det är svårt att välja bara en favorit. Jag älskar Fendi-jackan så klart men även den glansiga. Drömjackor och de hade funkat lika bra hemma i stan som i Fjällen!

1 här // 2 här // 3 här // 4 här

1 här // 2 här // 3 här // 4 här 

Det viktigaste med skidbyxor tycker jag är passformen. Därför gillar jag modeller som är lite mer figursydda och tighta i modellen. Det får gärna vara stretch och ha någon snygg detalj som ett bälte i midjan eller markerade knän. Om det är någon lycklig där ute som ska åka iväg på skidresa den här säsong så hoppas jag att jag har kunnat bidra med lite bra tips.

Puss på er! 


2 kommentarer2 kommentarer om “skidsäsongen är här och de snyggaste skidkläderna i butik”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här