Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:51 | January 2, 2020

Mina Nyårsmål 2020

Hej vänner! Jag hoppas att ni har haft en underbar start på det nya året?

Det har jag och då och då under helgens gång har jag tagit fram anteckningarna i min mobil och skrivit ner mina tankar och mål inför 2020. Jag minns förr i tiden när jag alltid skrev en lång lista med nyårslöften, haha. Löftena tog aldrig slut men på senare år har jag blivit lite bättre på det här med nyårslöften och som ni vet så kallar jag det för Nyårsmål istället. Det är intentioner jag sätter upp för mig själv och saker jag hoppas att jag ska lyckas leva upp till men med en hel del erfarenhet i bagaget så vet jag att det sällan blir precis som man har tänkt sig. Här är i alla fall intentionerna jag satte upp inför 2019 och vad jag önskar bli bättre på under 2020…

Jobb / Karriär

Jag minns att jag var så ovetandes när jag skrev upp mina mål för 2019. Jag hade ju ingen aning om hur mycket jobb det skulle innebära med lanseringen av Organista men jag förberedde mig på att det skulle bli hur mycket som helst. Trots det kunde jag inte föreställa mig det och flera gånger under årets gång har jag maxat min kapacitet och jag har aldrig tidigare jobbat så här mycket. Samtidigt som jag aldrig heller har lärt mig så mycket på bara ett år, haha, det är faktiskt helt otroligt! 

Jag har valt att fortsätta driva min blogg och Instagram som vanligt och är jättenöjd med hur jag har lyckats uppdatera bloggen varje dag trots att jag har jobbat mer än heltid med allt annat. Det som har blivit lidande skulle jag säga är allt jobb bakom kulisserna, jag har haft mindre tid för kundkontakter och allt det där jobbet som alla grymma influencers gör men som kanske inte syns utåt. Det var framförallt under lanseringsperioden som det blev dåligt med det men nu känner jag att jag har mycket mer kontroll och att allting börjar flyta på som det ska igen!

Är det någonting jag har varit tvungen att bli under 2019 så är det mer effektiv! Varenda minut av min arbetsdag räknas och det är något jag vill förbättra ännu mer under 2020. Förra året skrev jag att jag ville bli bättre på att delegera. Jag har släppt väldigt många puckar som jag känner att inte just jag måste utföra själv men det har samtidigt dykt upp så mycket mer arbete som det bara har varit jag som kan göra. Så det blir lite bakläxa på den! Under januari ska jag dessutom sätta upp tydliga mål och intentioner för året och det viktigaste av allt, en budget och plan för Organista. Det ska bli så kul!

Personlig utveckling

Det här var faktiskt inte ett mål jag skrev ner förra året men något som har kommit lite som en bonus under tiden som jag har gått i terapi. Jag märker nämligen hur mycket snällare jag har blivit mot mig själv! Visst ställer jag höga krav på mina prestationer när det kommer till jobb och det måste jag göra, nu mer än någonsin men jag skiljer jättemycket på mina prestationer och mitt värde som människa. Det skulle jag säga är den största skillnaden! Jag är mycket mer förlåtande mot mig själv och eftersom jag jobbar så mycket så har jag satt upp en ny regel. Den innebär att jag måste hinna med allting som ”brinner” men att min att-göra-lista är långt ifrån färdig vid dagens slut har jag fått vänja mig vid. Det är ok!

Något jag alltid skriver upp som ett mål är att jag vill bli bättre på mindfulness och återhämtning. Jag är fortfarande ganska dålig på att varva ner och ta det lugnt. Men skam den som ger sig så jag skriver ner det som ett mål för 2020 också. Och trots att jag alltid är i full gång så känner jag mig väldigt sällan stressad. Jag skulle nästan vilja påstå att jag lägger 2019 bakom mig som ett av mina mest harmoniska år. Jag har levererat och tillåtit mig själv att vara väldigt nöjd med vad jag har åstadkommit!

Privat

På det privata planet kommer det hända en hel del saker! Vi har bl.a. bestämt oss för att lägga ut vår lägenhet till försäljning i vår, oavsett om vi hittar en ny eller inte. Vi har letat lägenheter under hösten men hittade ingenting som föll oss direkt i smaken. Däremot har vi ju möjligheten att bo ute på landet ett tag om vi skulle stå utan lägenhet så nu kör vi! 

Vi ska även bygga ut på landet! Under sommaren pausade vi alla byggprojekt och ägnade främst tid och kraft åt trädgården. Först var jag sugen på att skjuta upp utbyggnaden i ett år till men Mattias fick mig på bättre tankar och nu ser jag så mycket fram emot att planera hur vi ska bygga ut och börja kika på inredning och allt som hör till. Både jag och Mattias gillar när det händer saker hela tiden och vi visste att landet skulle bli ett livslångt projekt som vi aldrig kommer känna oss riktigt klara med. Så nu fortsätter vi resan mot vårt drömställe! 

Vad har ni satt upp för mål för 2020? 


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här