Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:17 | December 18, 2019

Min vecka i bilder – kristallfrukost, julfest med kontoret och århundradets hemmafest med afterski-tema

Hej älsklingar! 

Ska vi kika tillbaka på den senaste tiden genom min mobilkamera? I början av december startade jag en morgon hos bästa Jossan.

Det var jag och ett gäng härliga tjejer som fick välja ut kristaller, lära oss mer om hur man kan använda dem och så åt vi en jättegod frukost…

…från ett ställe som heter Flik. Jag har inte varit där men ska definitivt testa för allting var så gott!

Jag fick även med mig en bunt med feel good-kort som jag tänkte använda på landet nu över julledigheten. Jag älskar små påminnelser som hjälper mig sätta en intention för dagen.

Efter en mysig start på morgonen hoppade jag och Charlie på bussen på Södermalm och åkte till kontoret.

Samma vecka hade Stina och Kristian bjudit med oss på konsert och vi mötte upp dem för gemensam transport utanför Berns. Här med mitt livs kärlek!

Vi var ett gäng kompisar på tolv personer som samlades i en av logerna på Friends där vi åt middag…

…innan Avicii-konserten drog igång.

Jag, Mattias och bästa Kristian! Så tacksam för att de bjöd med oss för det är den mäktigaste konsert jag varit på. Så mycket känslor, tårar och fantastiska artister.

De hade lyckats få dit nästan varenda artist som gjort en låt med Tim. När hans pappa gick upp på scenen och pratade och i slutet när de visade en massa bilder på Tim så brast det för mig. Min bror var lika gammal som Tim när han gick bort och de hade liknande problematik så det kändes tungt men ändå fint på något sätt. Det är så bra att psykisk ohälsa uppmärksammas genom The Bergling Foundation. Jag skickar en massa tanke-kärlek till hans familj!

Dagen efter konserten åkte vi ut till landet och på lördagen ställde jag klockan tidigt.

Mattias fyllde nämligen år och vi har som tradition att alltid börja med att fira på morgonen med frukost på sängen och presenter. En tradition som min mamma höll väldigt hårt på och som jag kommer ta med mig för all framtid. Han blev jätteglad för alla presenter…

…och önskade sig mest av allt att vi skulle åka och köpa julgran som jag skulle klä på kvällen så det gjorde vi.

Jag fick ju de här vackra julgransprydnaderna av mamma varje jul fram tills att hon fick sitt återfall.

Den julen gav hon mig de fem-sex stycken hon hade kvar, det var precis som att hon kände på sig att det skulle bli hennes sista jul och mycket riktigt.

Förra veckan var jag nere på Åhlens City och fotade till ett samarbete jag hade med Chloé på Instagram. Dröm!

Och på kvällen var jag och Mattias på Kale & Crave och åt middag innan vi skulle på bio och se Last Christmas. Jag hade verkligen inga förväntningar på den filmen, trodde att den skulle vara sådär men blev SÅ positivt överraskad. Fantastisk julfilm, ni måste se den om ni inte redan har gjort det?

Hur fina är förresten våra Organista-påsar? Vi säljer ju inte våra produkter i fysisk butik men jag ville ändå ta fram ett exemplar för framtida bruk och använder dem så fort jag ger bort våra produkter i present nu. Det känns så kul med egna påsar, och fortfarande lite overkligt att det här är mitt företag!

I fredags efter jobbet svirade jag om och hoppade i min klänning från Adoore, fixade håret och sminkade mig…

…sen sprang jag ner till Nobis där jag mötte upp resten av kontorsgänget för fördrink. Jag älskar deras ljusgård och hamnar här var och varannan gång jag går ut nu. Jag minns inte vem som tog gruppbilden men ska försöka luska fram den. Vi var ju hela 15 personer och tyvärr är det här den enda bilden jag hade på några av oss.

Efter fördrinken åkte vi bort till Vassa Eggen där ett middagsbord väntade…

…vi åt bl.a. sliders till förrätt och världens godaste kött till varmrätt. Vi bor ju väldigt nära Vassa Eggen och är här ofta. Jag skulle säga att det är en av Stockholms bästa restaurangen om man vill äta riktigt gott kött. Ska ni dit så beställ deras entrecote och bearnaise!

Vi åt en sen middag och lagom tills vi var klara så gick den här stjärnan upp på scenen. Benjamin Ingrosso alltså! Jag har lyssnat sönder hans låtar i år, bl.a. Happy Thoughts som jag tror kommer följa med som en favorit genom livet. Älskar honom!

Och på tal om att älska, här har ni min stjärna! Matilda! Som så sällan vill vara med på bild men här lyckades fotografen fånga henne utan att hon märkte det, hehe. Efter konserten gick vi vidare till Tako sen Bergmans och dansade bort resten av natten. Jag var hemma i sängen vid tresnåret och somnade med ett stort leende på läpparna!

I lördags vaknade jag vid tio, jobbade några timmar, tog en disco nap på eftermiddagen och vid fem kom Damon hem till oss en stund innan resten av gästerna. Vi åt middag och åkte sedan ut till Johan och Sophia…

…som på riktigt hade styrt upp århundradets hemmafest.

Johan har alltid haft juldrink så länge jag kan minnas men i år hade de tagit i från tårna. Med afterski-tema, liveband och två olika barer. Hela huset var omgjort till en enda stor festlokal och det här är helt klart topp tre bästa festminnen jag tar med mig från 2019.

Temat var “Rockstar på afterski i St Moritz” och här försökte vi oss på en gruppbild…

…den här blev lite bättre. Och det här älskade gänget alltså! Jag tror jag dansade non stop i fyra-fem timmar, stod på bänkarna och skrålade i takt med livebandet och kände mig som arton igen när jag var på min första afterski.

TACK till världens bästa värdpar Sophia och Johan, vilken fest! Jag skattar mig lycklig att jag har så underbara vänner. Det här är min familj, den jag har valt själv åtminstone!

Jag kände mig knappt bakis i söndags trots två dagars fest i nacken, bara lycklig över den här helgen! Jag och Mattias tog med Charlie ut på långpromenad vid lunch. Charlie vägrade dock gå på den grusiga asfalten och åkte snålskjuts i min jacka bort till Narvavägen och sedan fick hon gå själv i allén hem längst med Karlavägen. Den lilla prinsessa, haha!

Puss & kram!


8 kommentarer8 kommentarer om “Min vecka i bilder – kristallfrukost, julfest med kontoret och århundradets hemmafest med afterski-tema”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad gav du Mattias i födelsedagspresent? ☺️

  Reply
 • Han fick en matlagningskurs som han önskat sig, kalsonger från CDLP som han älskar, packningsprodukter och lite annat 🤗 god jul! Kram

  Reply
 • Flik verkar ha såå mycket gott! Ser riktigt mumsigt ut!

  Reply
 • Eller hur 🙂 det var så gott! Kram

  Reply
 • Stor kram Linn! Så kul att läsa att du har så många fina människor runtomkring dig <3

  Reply
 • Tack fina du och det har jag verkligen! Så tacksam. Ha en riktigt god jul, massa kramar ❤️

  Reply
 • Så fint att ha de julkulorna! Började gråta av att läsa om när du fick dem. Har själv båda föräldrarna i livet, men har fått vackra julgranspynt av dem som jag värdesätter högt och någon gång i livet (förhoppningsvis om väldigt, väldig, väldigt länge) kommer de vara fina minnen att kunna ta fram. ❤️❤️❤️ Många kramar till dig.

  Reply
 • Men åh, det hoppas och tror jag också! Att du kommer få ha dem i ditt liv riktigt länge till. Det är precis så det ska vara ❤️ Ha en riktigt god jul och tack för din fina kommentar, kram

  Reply