Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:52 | December 17, 2019

sista chansen att beställa för leverans innan jul

Bästa ni,

Jag har fått så många mail och DMs med frågor om när sista dagen är att beställa på Organista för leverans innan jul. Postnord själva säger den 20 december, alltså på fredag. Men eftersom en e-handlare snabbt kommer till insikt att man aldrig ska lita på Postnord (hehe, jag överdriver lite för de har faktiskt skött sig över förväntan) så skulle jag säga i morgon onsdag. Killarna och Carol på 1337 Logistics som packar våra ordrar nere i Värnamo hälsar dock att ni gärna får beställa redan idag.

Ordrarna har nämligen dundrat in den här veckan och de jobbar på högvarv för att få iväg alla!

Hur söt är inte Idas hund Elsa som tog en liten tupplur i resväskan när Ida fotade våra produkter?

Tänk att mina produkter skulle fungera så bra som julklapp också! 

När jag lanserade Organista i mars hade jag ju ingen aning om det skulle bli någon julhandel att räkna med, vi säljer ju reseprodukter och vår mest tippade högsäsong borde vara under sommaren. Men så kom november, vi släppte vår nya kollektion och slog alla våra försäljningsrekord hittills i år. Och i förrgår, efter bara halva december så hade vi redan slagit vårt säljrekord från november. LYCKAN ALLTSÅ! I Shopify kan jag se så fort någon av er handlar för då står det att första sessionen skedde genom linnherbertsson.se. Så tack snälla, det värmer lite extra i hjärtat varje gång!

Jag gissar att det är många som reser runt jul och i början av januari och att det är därför vi säljer så bra! Om ni ska ut och resa får ni inte heller missa våra grymma packningslistor. De är gratis att ladda ner och ni hittar dem här!

Exakt så här vill jag att min packning ska se ut när vi reser till Sydafrika!

De svarta produkterna har sålt riktigt bra också och jag gissar att många ger bort dem till sina respektive i julklapp. Mattias fick faktiskt vårt All-Star Set i present för han fyllde år i början av december. Han hade ju fått det ändå, haha, men jag tyckte det var kul att slå in det som en extra present och han blev så uppriktigt glad. Vi är ju varandras motsatser, han är stökig och jag är överdrivet ordningssam, men sedan jag startade Organista har han faktiskt börjat resa mer organiserat. Det är underbart att se!

Jag är å andra sidan fortfarande galet förälskad i vår nya färg taupe så det kan hända att jag packar min resväska med dem till Sydafrika istället! Några set börjar redan sälja slut i den här nya favoritfärgen så passa på! Och som sagt, passa på att lägga er order idag eller senast i morgon om ni vill att den ska komma fram innan jul!

Puss och kram!


4 kommentarer4 kommentarer om “sista chansen att beställa för leverans innan jul”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • ÅH, är det där svarta lilla lurvet en HUND? Aldrig har ett litet oidentifierbart lurv fått mitt hjärta att klappa så hastigt. Fattas bara att det visar sig en mössa eller något…

  Reply
 • Haha visst är Elsa söt 🙂 God Jul!

  Reply
 • Bästa produkterna, alla borde använda detta!! Äälskar taupe-färgen!

  Reply
 • Vad kul att du gillar 🙂 och visst är den nya färgen magisk! Kram

  Reply