Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:43 | December 16, 2019

vecka 51 – sista julspurten, full av energi efter helgen och mysiga lunchdejter

veckans planer

Hej måndag! Vad säger ni? Ska vi köra den sista julspurten nu innan det blir lite lugnare igen? Det har verkligen varit fullt ös de här veckorna och jag kommer jobba långa dagar fram t.o.m. fredag men sen blir det lite lugnare ett tag. Eftersom julafton infaller på en tisdag i år så kommer julledigheten blir riktigt lång. Jag misstänker att de flesta av er tar ledigt på Lilla Julafton? Eller jobbar man då? Jag har ju inte varit anställd på snart tio år så jag minns inte, haha! Måndag och tisdag kommer det bli fullt fokus på Organista för man ska helst ha beställt alla sina julklappar senast på onsdag om Postnord ska kunna garantera att det kommer fram innan jul. Idag har jag ett möte på kontoret, jag måste skicka in alla underlag för november till min redovisningskonsult. De är snart en vecka försenade, väldigt olikt mig, hehe. Men det har som sagt varit väldigt mycket jobb den senaste tiden. I morgon och på torsdag jobbar jag med Matilda, på onsdag ska jag äta lunch med Cecilie och på fredag har jag och Stina bokat in kombinerad jobb- och jullunch på Riche. Så mysigt… Annars är veckan väldigt obokad, jag vill verkligen passa på att få allt gjort nu innan jul så att jag inte behöver jobba för mycket då!

veckans bästa

ALLTSÅÅÅÅ! Jag lever fortfarande på all kärlek efter den här helgen. Först i fredags när vi var ute med kontoret och i lördags hade vi middag här hemma och sedan var vi på Sophias och Johans julfest. Det var längesen jag hade så kul, jag har dansat nonstop i flera timmar, skrattat och känt så mycket kärlek för mina vänner. Jag kan skatta mig lycklig som har vänner som är som familj, jag vet inte vad jag hade gjort utan dem. Det kommer lite bilder från min fantastiska helg i veckans bilder-inlägget sen!

veckans sämsta

Vad händer med kriget mellan Telia och Comhem? Jag ÄLSKAR ju TV4 Nyhetsmorgon, det är liksom en del av min morgonrutin och har varit det så länge jag kan minnas. Och nu helt plötsligt kan jag inte se Nyhetsmorgon på vår tv i köket. Jag började nästan gråta när jag först insåg det! Vi bor i ett Comhem-hus och jag gissar att det är därför? Som tur är har vi Apple TV också så jag kan fortfarande sätta på TV4 i vardagsrummet på Cmore men är rädd att kanalen kanske kommer försvinna därifrån också? Någon som vet? Då kommer jag inte ens kunna se Nyhetsmorgon när vi är ute på landet…

veckans låt

Jag ramlade över en gammal goding när min Spotify-spellista var slut häromdagen så fick jag den här låten på rekommendation. Älskar!

Ha en fin måndag bästa ni, puss & kram!


8 kommentarer8 kommentarer om “vecka 51 – sista julspurten, full av energi efter helgen och mysiga lunchdejter”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • För min del blir de jobb på julafton och i mellandagarna, jobbar som sjuksköterska på sjukhuset i Norge, så då är det inget som heter julledigt haha. Men som tur var får jag ledig en vecka över nyår så jag kan åka hem till familjen☺️

  Reply
 • Men wow, jag beundrar verkligen er som jobbar inom sjukvård m.m. Vilket jobb ni gör och vad glad jag är att du får ledigt en vecka sen så du kan träffa din familj. Ha en god jul och ett gott nytt år fina du <3 Kram

  Reply
 • Du kan ju fortfarande se TV4 Nyhetsmorgon live i mobilen eller i en iPad till exempel. Vill du absolut se det i tv är det hur enkelt som helst att koppla mobilen till tv via ex chromecast (kostar typ 200-300kr) eller via skärmdubblering .

  Reply
 • Tack för tipset, jag hade definitivt kunnat koppla min dator eller mobil till tvn men jag brukar ha Nyhetsmorgon i bakgrunden när jag jobbar och då behöver jag ju min mobil och dator 😛 Kram <3

  Reply
 • Telia äger både TV4 och CMore så den kommer inte försvinna därifrån 🙂

  Reply
 • Åh YES 😀 Var orolig att det skulle försvinna från Cmore också. Tack för infon <3 Kram

  Reply
 • Hej!
  Till att börja med, vilken mysig blogg 🥰

  Det har tyvärr blivit svart i rutan på TV4 och C Mores kanaler om du har Com Hem eller Boxer som leverantör. Parterna har än så länge inte kommit överens. TV4 har under hela processen varit lösningsorienterade och även erbjudit sitt utbud utan ersättning fram tills den 10 januari. Com Hem har valt att tacka nej.
  Du kan läsa mer om konflikten här: https://www.tv4.se/aktuellinfo/artiklar/

  Jag hoppas att du snart kan se på Nyhetsmorgon på det sätt som du är van vid 😊

  Jag får passa på att önska dig en riktigt god jul och ett gott nytt år!
  /Lisa, Telia Kundservice

  Reply
 • Tack för infon, så tråkigt! God jul!

  Reply