Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:25 | December 12, 2019

årets julklapp och jul hos Organista

Hej på er! 

Nu är vi i full gång med jul hos Organista! Vi har lagt upp vår fina presentbox som man kan beställa till sin order och jag är så himla nöjd med den, den blev t.o.m. finare än vad jag hade kunnat föreställa mig. Den passar perfekt om man köper något av våra set i julklapp och den är anpassad för att alla set ska passa i den, även vårt allra största set som heter All Star och innehåller alla våra produkter.

packningskuber här // set med tre packningskuber här

Personligen kan jag knappt komma på något bättre att ge bort i julklapp, än en present som förenklar livet för någon annan! Årets julklapp blev ju mobilstället, det är ju å andra sidan jättebra det också, att vi försöker lägga ifrån oss våra mobiltelefoner lite oftare. Men nästa år hoppas jag att årets julklapp blir något som har med organisering att göra. Det vore på tiden, hehe!

Bilder: Ida Thun

Produkter som gör det enklare för oss att förvara, sortera och få en överblick över vad vi faktisk äger och har. Jag märker hela tiden hur jag blir bättre och bättre på att inte köpa nytt, bara för att jag har sån koll över vad jag redan har. Jag älskar det!

Kika in alla våra produkter här och ett litet tips är våra svarta set. Det är så många män som köper dem nu när produkterna har blivit mer unisex. Den perfekta julklappen till pojkvännen, mannen eller pappan som redan har allt.

Puss & kram!


4 kommentarer4 kommentarer om “årets julklapp och jul hos Organista”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh nej vad synd att julklappslådorna kom nu. Beställde två julklappar under Black Week och tänkte verkligen på att jag hade velat ha det i en fin låda 🙁

  Reply
 • Åh Anna, jag är så ledsen för det men vi fick de så tätt inpå så vi hann inte få upp dem till Black Week tyvärr. Jag gör mitt absolut bästa för att göra vårt erbjudande så bra som möjligt för er fantastiska kunder men det är bara jag som jobbar heltid med Organista så ibland räcker inte tiden till. <3 SÅ GLAD att du har beställt julklappar från Organista i alla fall, det betyder allt för mig. Tack snälla <3 Kram

  Reply
 • Superfin box, står givetvis på min önskelista 😉

  Reply
 • Åh vad kul att höra 🙂 Hoppas <3 Kram

  Reply