Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:42 | December 11, 2019

julklappar till henne

resesteamer här // pyjamas här // fotoalbum här // mobilskal här // halsduk Filippa K här // doftljus här // bh här // trosor här // yogamatta Stay Grounded här // korthållare här 

Hej hjärtan! 

Jag hoppas att ni mår bra idag? Det har blivit dags för lite julklappstips till henne och jag har plockat ihop mina favoriter i butik just nu. Det var en läsare som tipsade om att spana in butikernas olika julerbjudande och bl.a. Åhlens julkalender där jag hittade så mycket fint. Jag kommer hålla utkik efter lucka 13 & 14 i deras julkalender. Den trettonde ha de nämligen halva priset på en jättefin halsduk från Filippa K och den fjortonde är det Steamerys resesteamer som jag även tipsade om som julklapp till honom. Jag älskar min steamer och jag skulle inte kunna resa utan den, men en lite nättare variant hade varit väldigt tacksam att ha för kortare resor!

Andra säkra kort när man letar efter julklappar till sin vän, syster eller mamma skulle jag säga är en mysig pyjamas, ett snyggt mobilskal, ett väldoftande ljus, fina underkläder eller en korthållare. Högst upp på min önskelista kommer den här snygga yogamattan från Grounded Factory. Jag älskar ju deras yogamattor och har längtat efter att de ska göra enfärgade yogamattor vilket de precis har lanserat. Så fin! Vill man ge bort en snäppet mer personlig present så är mitt bästa tips att köpa ett fint fotoalbum som det här, ett av alla fina från Printworks. Sen kan man skriva ut bilder och gemensamma minnen och klistra in. Albumet är dessutom designat som en coffee table book, så fin inredningsdetalj!

Jag hoppas ni hittar något ni gillar, puss och kram! 


2 kommentarer2 kommentarer om “julklappar till henne”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här