Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:02 | December 10, 2019

polotröja med hög krage och ton i ton

jacka Busnel här // polotröja här // jeans Toteme här // stövlar här // väska Chloé här

Hej favoriter!

Det är tisdag idag och fullt upp! Vi håller på med utskick hela veckan, bearbetar press, media och man kan ju tycka att det ska lugna ner sig efter jul men jag räknar med att jobba en hel del med Organista även under januari och februari eftersom så många reser då. Och det är lite extra kul eftersom jag gör allting för första gången fortfarande! Det har knappt gått nio månader sedan vår lansering och allting är så nytt hela tiden. Nästa år kommer jag åtminstone ha något att jämföra med när jag planerar våra aktiviteter och sätter upp försäljningsmål. Just nu testar jag mig bara fram men jag älskar det också!

Det är lite svårt att veta hur man ska klä sig nu från den ena dagen till den andra, vädret slår ju om så fort men så länge det inte regnar från morgon till kväll så åker mina skinnstövlar och lite ljusare plagg fram ur garderoben. Den här polon är en favorit, kragen är superhög och sitter precis där den ska. Den faller alltså inte ner som så många gör och jag såg precis att de har fått in mina favoritjeans (japp, jag har dem i princip varje dag) hos Wakakuu i längd 34 igen. Jag har storlek 25×34 i mina och jag skulle säga att de är ganska stora i storleken så gå gärna ner en storlek om ni har tänkt investera i ett par.

Ha en fin tisdag, puss & kram!


4 kommentarer4 kommentarer om “polotröja med hög krage och ton i ton”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så snyggt när allt går ton i ton!

  Reply
 • Tack, det tycker jag med. Kram!

  Reply
 • Superhärligt när man hittar det där favoritplagget 🙂 Ville skicka iväg ett superstort tack till dig för ditt svar på min fråga om bas T-shirts för oss långa, klickade hem tröjan du tipsade om i alla 3 färgerna och de sitter precis perfekt!

  Reply
 • Åh, tack snälla, vad roligt. Jag vet precis hur frustrerande det kan vara att försöka hitta fina kläder som passar när man är lång så jag är glad att jag kunde hjälpa till. Kram!

  Reply