Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:00 | December 9, 2019

vecka 50 – laddar upp inför slutspurt och tillsammans blir vi starkare

veckans planer

Hej måndag! Nu är det bara lite mer än tre veckor kvar på det här året. Så fort jag tänker på vilket år det är nu så blir jag osäker. Jag får för mig att det redan är år 2020. Antagligen för att jag redan planerar inför nästa år på ett annat sätt än vad jag brukar göra. Förr behövde jag inte planera eller tänka så långt fram men nu blir det bara viktigare och viktigare för att jag ska ligga i fas med allting som rör Organista. Så jag lever redan i år 2020, hehe. Det känns nästan lite skönt att det är hela tre veckor kvar av det här året, precis som att jag har vunnit lite tid på lotto. Och hur ofta känner man så?

Annars då? Jag lägger ytterligare en känslosam vecka bakom mig och blickar framåt! Förra veckan var en av de jobbigaste hittills sedan mitt uppbrott med pappa. Trots det lyckas jag sköta allt jag ska och tillåter mig själv att gå undan en stund om det blir för jobbigt. Förra veckan kände jag dock att det blev lite för många möten och tider att passa. Så den här veckan har jag varit väldigt försiktig med att boka in något. Idag har jag ingenting bokat, i morgon har jag ett strategimöte gällande Organista och så ska jag fota en grej. På onsdag har jag en tid att passa och på fredag ska jag äta lunch med Stina. That’s it, och det känns helt fantastiskt! Jag har så mycket att göra ändå och med tanke på att det hela tiden dyker upp nya saker att göra när man driver en e-handel (tro mig, det är “a never ending story” det här, haha) så har jag säkrat upp med att inte boka in något i kalendern. Det är snart jul och alltså en av de mest intensiva perioderna på hela året. Så jag håller kalendern tom och samlar energi mellan varven för att orka med den sista slutspurten nu.

veckans bästa

Trots det som har hänt så känner jag mig väldigt stark! Inte en enda gång har jag ångrat mitt beslut att säga upp kontakten med pappa. Jag vet att jag är värd så mycket bättre än det här! Och för varje gång jag blir ledsen och gråter, så känner jag mig lite starkare efteråt.

veckans sämsta

Först och främst så är jag så otroligt tacksam för alla fina kommentarer ni har lämnat de senaste veckorna. Jag har läst, gråtit lite mer och känt så otroligt mycket för er som har gått och går genom samma sak som jag. Men jag måste även erkänna att jag blev lite tagen på sängen! Jag trodde inte att vi var så många och det är otroligt sorgligt att inse. Samtidigt som ni har fått mig att känna mig mycket mindre ensam… Tillsammans blir vi verkligen starkare! Så tack för att ni delar med er…

veckans låt

Här kommer en liten otippad låt, hehe. Jag har märkt att jag den senaste veckan har lyssnat på musik som få mig att känna mig glad och hoppfull. Jag behöver det just nu helt enkelt. Och efter den helt fantastiska Avicii-konserten i torsdags så delade vi taxi hem med Gustav och Filippa. Då sätter Gustav på sin låtlista och en av låtarna var den här låten! Jag fastnade för den direkt och den har gått på repeat i mina hörlurar sedan dess. Som vanligt kan jag inte riktigt förklara varför jag faller pladask för en viss låt, jag bara göra det och det här kan vara den mest udda på länge, hehe.

Puss & kram!


11 kommentarer11 kommentarer om “vecka 50 – laddar upp inför slutspurt och tillsammans blir vi starkare”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hoppas du får en bra vecka, smart att inte boka in så mycket!

  Reply
 • Tack och detsamma fina du, kram!

  Reply
 • Ta hand om dig Linn! <3

  Reply
 • Ta hand om dig Linn! <3

  Reply
 • Jätte tråkigt med din pappa men jag förstår inte vad som har hänt. För att bryta kontakten med den enda familj du har kvar måste han ha gjort något riktigt fruktansvärt? Annars bryter man inte bara sådär.

  Reply
 • Det är väl klart att något har hänt, det är ingen som VILL bryta med sin familj oavsett hur den ser ut. Men man måste se till sig själv och vara rädd om sig! Linn har sina anledningar och vill hon dela det så gör hon, men känns så dumt och elakt att ifrågasätta någons val med familj/vänner, man vet aldrig vad som ligger bakom.

  Reply
 • Vad har hänt med din pappa? Kram:)

  Reply
 • Fina Linn. Jag hoppas att brytningen på sikt leder till något bra, att din far kanske kommer på bättre tankar och det blir en förändring så att ni kan hitta tillbaka till varann. Kanske är det inget alternativ och då är det bra att du står upp för dig själv och vänder ryggen mot det som får dig att må dåligt. Du förtjänar att må bra ❤

  Reply
 • Kärkek till dig! ❤️

  Reply
 • Starkt av dig att hålla modet uppe och vara så positiv trots tuffa tider, imponerande! Var rädd om dig! 🤗❤️

  Reply
 • Tack fina du, jag gör mitt bästa 😍😘 kram och ha en fin helg!

  Reply