Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:06 | December 5, 2019

julklappar till honom

julklappar till honom 2019

korthållare här // boxers CDLP här // resesteamer här // brandsläckare här // morgonrock här // klocklåda här // rakset här // klocka här // presentbox parfym Gucci här // MoccaMaster här // resväska här

Hej godingar!

Hur galet är det inte att det är julafton om tre veckor ? Jag har inte köpt en enda julklapp än så nu är det dags att börja! Jag missade i princip hela Black Week-rean för jag jobbade konstant, haha. Hann ni införskaffa era julklappar eller gör ni det nu i december? Det är ganska mysigt att ha det kvar i och för sig för då kanske julkänslan infinner sig på riktigt när jag väl sätter igång.

Och visst är det alltid lite extra klurigt att köpa julklappar åt honom? Jag har letat upp en hel del inspiration som ni kan ta till hjälp om ni vill. Ett säkert kort är ju så klart alltid kalsonger som nästan är som en förbrukningsvara och ständigt behöver fyllas på. År efter år har det dock varit samma gamla märken som gäller så jag tycker det är extra roligt att CDLP har kommit som en liten uppstickare på marknaden. Mattias har blivit helt besatt av deras mjuka kallingar, hett tips med andra ord för han är riktigt kräsen!

Annars då? En snygg korthållare, mysig morgonrock, helsvart klocka eller varför inte en god parfym? Kicks har många bra presentboxar för parfymer till män, som den här ovan från Gucci. Eller vill du passa på och köpa en present till sambon eller din man som även du kan dra nytta av? Då skulle jag satsa på en snygg brandsläckare eller den här klassiska kaffebryggaren, MoccaMaster, som just nu finns på kampanj hos Cervera.

Jag hoppas att ni fått lite inspiration, puss & kram!


4 kommentarer4 kommentarer om “julklappar till honom”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tipsar om Åhléns julkalender, de har ett erbjudande per dag hela vägen fram till jul. Ska köpa ett underställ till min syster som jag vet hon vill ha, det var lite dyrt för mig men så dök det upp ett till mer än halva priset där, så himla bra om man vill fortsätta fynda efter black week!

  Reply
 • Håller med! Åhlens julkalender är super, jag har hittat så mycket fint där!

  Reply
 • Så bra tips, har funderat på att köpa en steamer till min kille faktiskt 🙂

  Reply
 • Tack! Ja gör det, alla borde ha en steamer. Du kan ju också dra nytta av den då, haha! Mattias snor alltid min, kram!

  Reply