Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:05 | December 3, 2019

mina nya favoritjeans och överöst av kärlek

jacka H&M liknande här // jeans Toteme här // polotröja här // ankelboots här

Godmorgon tisdag! 

Wow, vad jag blev överöst av kärlek från er igår! Jag var inte alls beredd på det, jag vet inte varför men det var ju ett tag sedan jag öppnade upp mig här i bloggen senast. Det är för att jag verkligen har behövt smälta allt som har hänt med pappa. Jag har knappt vetat ut eller in själv och då är det svårt att försöka översätta mina känslor till text. Jag vill i alla fall säga tack till er! Era peppande kommentarer och igenkänningen från några som har gått genom liknande saker betyder så mycket för mig. Jag började nästan gråta av lättnad när jag läste några utav dem, för en liten stund fick jag känna mig lite mindre ensam. Och det betyder allt!

Jag skulle egentligen kika in och visa er mina nya favoritjeans, hehe, men helt plötsligt kändes det inte alls lika viktigt längre. Ni har i alla fall alla länkar till min outfit ovan. Och jag har börjat formulera ett inlägg där jag kommer förklara mer om vad det är som har hänt, men det är svårt, och jag måste låta det ta den tid det tar. Jag vet att ni förstår! Nej, nu ska jag och Matilda kicka igång vår arbetsdag. Ha en fin tisdag så länge fantastiska läsare och tack igen för att ni finns!

Puss & kram


11 kommentarer11 kommentarer om “mina nya favoritjeans och överöst av kärlek”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ta den tiden du behöver Linn ! Jag tycker du verkar vara en fantastisk person och jag hoppas innerligt att du får en mysig och fin jul trotts allt som hänt . Alla förtjänar lite lugn och ro kring jul med mycket kärlek 🙂

  Stor kram !!

  Reply
 • Ta det nu lugnt o njut av julen med familjen.
  Tack för din tid du har lagt ner på dina inlägg.

  Reply
 • ♥️

  Reply
 • Ajdå jeansen slutsålda! Jättesnygga 💕

  Reply
 • Hej Linn. Du verkar väldigt vis och självständig. Du är stark som vågar ta steget att säga stopp och bryta när du känner att din relation till din pappa bryter ner dig.

  Som förälder säger jag alltid att man för evigt kommer att ha ett ansvar och ett obeskrivligt behov av att hålla sina barn nära sig (om så bildligt talat). Man älskar ju sina barn mer än livet självt.
  Man har ett ansvar eftersom man är orsaken att ens barn ens existerar! Man valde åt dom att dom skulle vara här.
  Därför är barnens lycka det viktigaste av allt för en förälder. Och så ska det vara för alla föräldrar tycker jag! Det borde komma naturligt. Det är inte barnens ansvar först, utan föräldrarnas först och främst! Dom som Valde livet åt dig!
  Så i min mening borde din Pappa känna att han är villig att göra vad som helst för att hans dotter ska må bra och vara lycklig. Man sätter sina egna behov åt sidan. Kärleken ska ta över.

  Mår du dåligt av en förälder är något fel. Det ska kännas motsatsen.
  Du är stark och fin, din Pappa är otroligt lyckligt lottad i livet som har dig. <3

  Reply
 • +1 på den

  Reply
 • Åh blir så himla ledsen av att läsa att du går igenom något så tungt just nu. Jag hoppas att vet att vi finns här och bryr oss, även om vi kanske för det mesta bara är olika IP-nummer på din skärm! Många kramar!

  Reply
 • Massa kramar! Vilken jobbig sak att gå igenom och jag kan bara tänka mig hur det känns. Jag valde också att bryta med min pappa för över 10 år sedan då han sa en sak till mig gällande ett privat val jag gjort. Vi behövde helt enkelt en paus. Efter mycket smärta och arbete så hittade vi dock tillbaka till varandra efter 3 år, idag har vi gått vidare och kan umgås med respekt och glädje. Sån tur har man såklart inte alltid och jag behöver ofta tänka efter fortfarande i vår relation. Alla situationer är unika, men kanske kan du finna tröst i andras historia.

  Ta hand om dig och njut av ditt underbara företag! Din blogg och det du skapar/skriver är fantastiskt gripande och vackert.

  Reply
 • Hej Linn!
  När köpte du den här dunjackan, den finns inte i butik eller online? Ha det så bra, Gun.

  Reply
 • Hej! Jag köpte den tidigare i höstas på Hm och den finns tyvärr inte kvar men däremot har de en del liknande. Kanske finns kvar i butik? Kram!

  Reply
 • Linn, tänk efter noga innan du postar någonting alls om din och din pappas relation och vad som hänt. Det är absolut ingenting för alla att ta del av, det är mellan dig och honom och ska verkligen inte finnas på internet för tid och evighet. Ledsamt att läsa att Du börjat “fila på” ett blogginlägg , när Du istället borde skriva ett personligt brev eller ringa din pappa och prata – lev i verkligheten, inte via nätet/blogg. Och ingen har ju något med dina personliga relationer att göra!!??

  Reply