Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:52 | December 2, 2019

vecka 49 – en urladdning, Aviciis tribute-konsert och försäljningsrekord

veckans planer

Hej december! Jag sitter på kontoret och knappar på tangentbordet i takt med min nya hang up, men mer om den sen. Jag är i alla fall så pepp på måndag idag! Det har varit en riktigt härlig helg, väldigt lugn men också väldigt känslosam. Ibland behöver man en urladdning antar jag och jag känner mig lätt som en fjäder idag, så det är ju alltid positivt. Klockan elva ska jag på möte med min Google-byrå. Vi erbjuder ju world wide shipping på Organista nu så vi ska även öppna upp sökorden i Europa och resten av världen så det ska vi sätta upp en strategi för idag. Sen ska jag tillbaka till kontoret och fixa en massa administrativt. Förra veckan låg all fokus på marknadsföring så nu måste jag ta igen lite. I morgon jobbar jag med Matilda, vi ska fota och jag ska förbi NK på ett möte. Det är dags att sadla om också, från Black Week till julfokus för Organista. Vi har så mycket att göra och jag älskar när det är fullt ös!

På onsdag ska jag starta min morgon med frukost på Jossans mysiga kontor. Där ska jag få lära mig allt om kristaller och sen blir det kontoret hela dagen tillsammans med Matilda. På kvällen ska jag till bästa Emelie och fräscha till håret. På torsdag jobbar jag halvdag, sen ska jag hem, göra mig iordning och möta upp Mattias, Stina och Kristian och några andra. Vi ska nämligen äta tidig middag tillsammans och sen gå på Avicii Tribute-konserten i Friends Arena. Jag har sett fram emot det här i säkert två månader sedan Stina och Kristian bjöd med oss. Jag tror det kommer bli en känslosam men fantastisk kväll! Jag vet inte alls hur sent det kommer bli eller om vi går vidare efteråt men jag har i alla fall inte bokat in några möten på fredag. Jag tänkte unna mig lite sovmorgon om jag är trött och sen blir det kontoret.

veckans bästa

Jag är fortfarande i chock efter förra veckan och vår lansering! Jag hade aldrig i min vildaste fantasi kunnat föreställa mig att våra nya produkter skulle sälja så här mycket. Vi har slagit försäljningsrekord efter försäljningsrekord och vissa dagar har jag bara suttit och stirrat rakt ut i luften och tänkt “det här kan inte vara sant”. Jag kan inte ens beskriva hur lycklig jag är för det här!

veckans sämsta

Nu har jag varit på två julbord, det har legat snö på marken hela helgen, jag gjorde en jättemysig julfrukost på landet igår, pyntade och tände det första ljuset i advent! Och trots det så har inte den där riktiga julstämningen infunnit sig än. Det kan så klart bero på att någon saknas mig! Ni var några stycken som misstänkte att det var pappa som jag har brutit kontakten med när jag berättade hur ledsen jag var i bloggen för några veckor sedan. Det stämmer tyvärr! Så fort jag orkar ska jag berätta mer för er. Först hade jag inte tänkt gå in på detaljer men just nu känner jag att jag kommer berätta precis allt om hur det ligger till för er. Jag orkar inte låtsas om som att ingenting har hänt och ni har alltid varit ett så enormt stöd för mig genom tuffa perioder i mitt liv. Jag hoppas att vi kanske kan hjälpa varandra den här gången också!

veckans låt 

Bortsett från ovan så mår jag ändå väldigt bra just nu. Jag tillåter mig själv att vara ledsen och gråta när det kommer över mig men annars så känner jag mig lycklig och tacksam för allt. Jag är pepp inför livet och allt roligt vi har framför oss under december och januari. Både jobbmässigt och privat! En hel del roliga fester väntar och i januari reser vi till Sydafrika, jag börjar bli riktigt laddad inför den resan nu. I helgen skickade Damon dessutom en helt brutal låt till mig och Daniel i Musikklubben. Världens bästa (levande) artist har ju börjat släppa lite nya låtar igen och jag har blivit helt BESATT av den här låten. Visst har den en helt underbar 80-tals vibe?

Ha en fin måndag, puss & kram!


25 kommentarer25 kommentarer om “vecka 49 – en urladdning, Aviciis tribute-konsert och försäljningsrekord”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Stor Kram !!!!

  Reply
 • Jag har inte heller riktig julstämning ännu! Just nu är jag hemma med bebis och känner mig stressad över att jag inte kan hjälpa till mer med ekonomin eller storstäda eller göra något bra för någon annan. Lillen tar all tid och det får han såklart göra men jag känner mig så himla ohjälpsam mot andra i min närhet. Tråkigt med din pappa, det krävs en otrolig styrka att bryta med en förälder – vet precis hur det är.

  Ha en bra vecka och nu hoppas vi på lite julstämning framöver 🙂

  Reply
 • Såklart ingen aning om vad som hänt men har lite tankar kring relationer allmänt som kanske går att tänka här med.
  Ni har ju gått igenom stora förluster båda två och i en Disney-värld hade det bara svetsat samman er, men i verkligheten blir det annan grej tror jag. Man har varit (och är) jätteledsen och gått igenom nåt så tungt, så det är ju egentligen två fd ledsna människor som försöker få en relation att funka. Ovanpå det kanske press att man “måste” få det att funka för ni är de enda kvar, trots att det verkligen inte är lätt. Är svårt nog att ha bra relation utan trauman bakom.
  Tror också det är helt naturligt att relationer får upp och ned och det är helt ok att bryta kontakten och återhämta sig.
  Kram 💕

  Reply
 • (Råkade trycka Reply, min kommentar var bara vanlig kommentar till Linn).
  Men en kram till dig Jenny, spädisföräldrar är verkligen hjältar så ha absolut inget dåligt samvete 🤗

  Reply
 • Men va? Ni som var så himla tighta? Gud va tråkigt ☹️ Kram!

  Reply
 • Tråkigt med din pappa Linn. Jag har en stökig/dålig relation med min pappa och vissa delar ur min familj, det tar mycket energi och gör en ledsen. Man får försöka fokusera på de bra personerna man har i sitt liv ♥️

  Reply
 • Du är en så stark person! Att förlora sin mamma, bror och pappa kan inte vara lätt. Beundrar dig och lägger mina värdsliga problem åt sidan. Stor kram!

  Reply
 • Så tråkigt att höra! Massor av kramar till dig <3

  Reply
 • Finaste du <3 Jag har ocksa brytit med min pappa och min mamma gick bort 2 ar efter din. Tanker pa dig sister och onskar jag kunde ge dig en stor kram! Sjalvklart hjalper vi varandra. Du ar en stor forebild for mig i manga delar av livet, allt fran sorg till inredning och satt att se pa livet!

  Reply
 • Fina Linn!
  Läser alltid din blogg, men kommenterar aldrig.
  Känner så för dig, din blogg känns väldigt äkta och du verkar vara en sån fin och varm person. Hoppas du kan hitta din styrka när något i livet skaver. Dina texter om sorg har verkligen berört mig, förlorade min mor ungefär samtidigt. Ledsen att du har brutit med din pappa, bland måste man stå upp för sig själv och sätta gränser. Stor kram från Jämtland

  Reply
 • <3

  Reply
 • Vad tråkigt med din pappa, men vad modigt av dig att ta ett sånt beslut. Du verkar så klok så det var säkert rätt beslut, även om det såklart måste kännas tungt ❤️

  Reply
 • Stor kram Linn! Hoppas du får en fin jul med Mattias, Charlie och alla dina vänner. Vi kan fira jul tillsammans i tankarna – vi läsare och du.

  Reply
 • Hej,
  Vad tråkigt med din pappa men vad starkt av dig! Har många gånger funderat på om jag ska bryta med min pappa för jag orkar inte bli besviken på honom hela tiden. Efter att mina föräldrar skildes är han mest intresserad av att umgås med sin nya sambo (och hennes barn). Tänker på dig! Kram <3

  Reply
 • Massa Kramar Linn, jag vet allt om att bryta både med nära vänner men främst min egen pappa.
  Just jularna är så ångestladdade för mig och varit i snart 40år, då min pappa alltid dricker för mycket vid tillställningar.
  Vi stöttar varandra <3

  Reply
 • Åh vad ont det gjorde att läsa att allt inte står rätt till mellan dig och din pappa, särskilt efter att du redan förlorat en mor och en bror. Jag kan inte ens föreställa mig hur ont det måste göra. Jag har tyvärr inga goda råd eller något tröstande att säga men vill ändå skicka massor med kärlek till dig Linn, du är så stark och verkar vara en så genuint fin människa inifrån och ut, önskar att du ska kunna finna julefrid trots saknad och besvikelse. Ta vara på dig och dina nära och kära, du har många som bryr sig om dig, inte minst vi läsare. <3

  Reply
 • Så ledsen jag blir att höra om din pappa. Jag går själv igenom något liknande. Uppskattar att du vågar och vill dela med dig, om än en del. Du är stark och modig. Jag önskar att jag själv var det! Stor kram

  Reply
 • Vad tråkigt att höra det med din far! Men det viktigaste är ändå att man omger sig med människor som får en att må bra. Kan man inte älska någon för tillfället är det bättre att se förbi hatet och älska vidare…

  Reply
 • Fina Linn!
  Relationer är inte lätt och bara för att vi är släkt så måste en ju inte umgås eller ha kontakt. Och detta att en kan älska en person men ändå inte kunna vara nära. Lider med dig och stor igenkänning! Stort att du kan vara så öppen med det och jag hoppas du snart ska må bättre.
  Grattis till välförtjänta försäljningsrekord! Jag kunde ju inte vänta till rabatter kom ut utan klickade hem ytterligare ett set i nya underbara färgen Taupe. Det kom snabbt och fick åka med mig till Trondheim och förgylla packning, resa och hotellrum. 🙂 Så så nöjd! Kvalitén är så bra och kuber och påsar otroligt praktiska. Innan har jag haft billiga kuber och dustbags till packning men detta är något annat. Så fint när allt är färgkoordinerat också.
  Och till sist, tack för låttipset! Lyssnar hela hela tiden på denna fantastiska låt!
  Hoppas du har en riktigt härlig vecka!
  Kram P

  Reply
 • Åh så tråkigt att höra om din pappa, jag fick verkligen en klump i magen när jag läste detta, med tanke på allt fruktansvärt du redan gått igenom 🙁 Tänker på dig Linn, även om vi aldrig träffats, och hoppas att du har stöd från andra i din närhet! Styrkekramar från en medmänniska <3

  Reply
 • Jag såg på din Instagram att du hade skrivit om det med din far och ville bara komma in och ge en kommentar. För jag känner helt igen mig och ville att du skulle veta att du är så enormt stark och att du inte är ensam. Det är något helt otroligt svårt och extremt jobbigt när man måst avbryta en relation till en förälder. Något många inte behöver uppleva. Jag själv har haft en ansträngande och krävande relation till min pappa hela mitt liv. Förlorade min lillebror för snart 5 år sedan och blev där med enda barnet kvar. Mina föräldrar är skilda och jag trodde att min relation till min far skulle bli bättre då efter min lillebrors bortgång, men inte. Det är svårt att vara enda barnet kvar, något du säkert känner igen. Jag kan känna på ofta att jag har ett ansvar för mina föräldrar och måst vara där för dem. Fast det borde vara tvärtom.. Det är enormt starkt av dig att du har avbrutit din relation till din pappa, jag vill ge dig en enorm kram. Det är något som jag själv har gjort halvvägs tidigare och måst nog göra det igen helt och hållet den här gången, för mitt eget bästa. Du gav mig ett enormt mod att försöka nu göra det för mig själv. Tusen tack! <3 många kramar till dig!

  Reply
 • Vad tråkigt att läsa om att du brutit med din pappa! Jag har själv en dålig relation med min pappa och det tar så mycket energi. Massa styrkekramar till dig <3

  Reply
 • Jag valde att bryta med min pappa för två år sedan, det var inte lätt men jag kände då och jag känner ännu att det är rätt beslut. Så du är inte ensam om detta Linn, man känner i sitt hjärta vad som är det bästa. Även om man är familj så betyder det inte att man mår bra av att ha kontakt.

  Reply
 • Hej!
  Jag har aldrig kommenterat här men läst din blogg i många år.
  Jag bröt kontakten med min pappa efter ett liv av besvikelser från honom och hans alkoholproblem. Tyvärr dog han i för tidig ålder och vi hann aldrig ta upp kontakten igen. Ibland har jag tänkt på att det borde vi gjort men å andra sidan så nej, jag var så färdig med honom och det kunde inte bli på något annat sätt. Jag vet hur svårt det är men att bryta kontakten är ibland det bästa man kan göra. Fokusera istället på din självvalda familj. All styrka till dig! Kram Linda

  Reply
 • Familjerelationer, så svåra på många sätt. Inga personer man själv valt utan blivit tilldelad och tänk så många olika personligheter som bara ska finna sig i att leva ihop. Min älskade mamma gick bort alldeles för tidigt och efter hennes bortgång har hela familjen gått isär. Jag har förstått att hon var navet som höll ihop oss, sorgligt men sant. Jag och mina systrar är alldeles för olika så efter mycket jobbiga händelser fick jag nog. Visst var det jobbiga dagar, veckor och månader. Men nu känns allt lättare. Jag har massor av underbara människor i mitt liv, som jag har träffat och valt. Personer jag får energi av och är ren glädje att träffa. Jag har mina nära och kära runt mig. Livet blev bättre <3 stor kram

  Reply