Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:06 | November 27, 2019

det här håller jag utkik efter under Black Friday

transparent necessär DAY här // beige stickad tröja här // brickbord här // beige halsduk här // bäddsätt i satin här // väska här // sneakers här //  locktång här // handskar här // boots ATP Atelier här // ljusstake Georg Jensen här // Scarf Day Birger Et Mikkelsen här 

Hej hjärtan! 

Nu när Black Friday närmar sig så svämmar alla butiker över med erbjudanden! Jag vill absolut inte bidra till någon konsumtionshets och tycker det är viktigt att poängtera att jag inte själv handlar mer bara för att det är Black Week. Däremot har jag väntat med vissa inköp för att kunna handla produkter som jag antingen förbrukar eller vet att jag kommer använda väldigt mycket, till ett nedsatt pris.

Ni som har följt mig här i bloggen vet ju att jag har en väldigt klassisk stil och alltid förespråkar att införskaffa tidlösa plagg som håller i flera år framöver, istället för impulsköp av trendplagg och annat onödigt. Lite samma tänk som när jag skapar min capsule wardrobe. Tänk först, köp sen! Med det sagt så tänkte jag att jag ska visa er vad jag kommer leta efter under Black Week och vilka nätbutiker jag kommer hålla ett extra öga på.

Det första collaget är en liten blandning av erbjudanden som jag hittade hos Åhléns. Jag gillar verkligen Åhlens, mest för att de har så mycket olika inom flera produktkategorier, så som dam, herr, inredning, elektronik och skönhet.  Jag passar nämligen på att inhandla en del julklappar under Black Week. Ett tips är den fina ljusstaken från Georg Jensen som kommer i set om två. Jag tycker även att accessoarer som den fina scarfen i förpackning från Day Birger Et Mikkelsen eller ett bäddset är riktigt bra julklappar.

Just idag är det 25% på väskor hos Åhlens. Den i bild är nedsatt hela veckan men har man spanat in en annan väska är det idag, onsdag, som man borde slå till. På fredag kan man frossa i fler snygga stickade plagg och på lördag är det bland annat rabatt på varma accessoarer så som vantar och mössor, perfekt ju! 

Det här är Åhléns övriga erbjudanden under Black Week!

Torsdag: 30% på Clinique och The Body Shop
Fredag: 30 % på
kök, makeup, stickat
Lördag: 30% på doft, varma accessoarer, Fiskars, Iittala och Rörstrand
Söndag: 30 % på ansiktsvård, gardiner & prydnadskuddar, underkläder

skinnbyxor här // kappa här // vit skjorta här // kjol faux leather här // svart skjorta faux leather här // grå polo här

Och jag blev så lycklig när jag såg att idag och imorgon så är det 25% på min favoritkollektion Wakakuu Icons! Jag har bland annat tipsat om båda dessa skjortor tidigare, den i faux leather är ju hur fin som helst. Likaså tycker jag om kjolen. Wakakuu Icons skapar väldigt tidlösa plagg som kommer hålla i säsong efter säsong. Tips!

Andra klädesmärke som jag gillar och som har superbra rabatter hela veckan är…

NAKD 30% på allt
Nelly 20 % på allt
Arket 20% på en viss färg varje dag
Ellos upp till 50% på utvalda varor varje dag

palett här // läppstift här // duschgel här // eyeliner här // Advanced Night Repair serum här // parfym Tom Ford här // concealer här // doftljus här // borste här // Foundation Estée Lauder här // hyaluronsyra här 

Och så kommer vi till det bästa av allt, nämligen skönhet! Det är verkligen en sådan sak som jag gärna “bunkrar upp” med. Jag vet ju vilka skönhetsprodukter som är mina favoriter och vad som går åt. Jag kommer hålla utkik efter det här dyra serumet som jag har varit sugen på att testa hur länge som helst och min favoritfoundation från Estee Lauder.

Här kommer mina bästa tips om du är ute efter skönhet!

Åhléns: 30 % på makeup under fredag, 30% på doft lördag & 30 % på ansiktsvård söndag
Kicks: 30% på utvalda produkter idag, 25% på face care torsdag, 25% på doft fredag, 25% makeup lördag, 25% hair & body söndag
Lyko: olika rabatter varje dag hela veckan

Det var mina tips det och kom ihåg att handla smart och ansvarsfullt, puss och kram! 


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här