Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:53 | November 26, 2019

hej tisdag

Hej vänner! 

Jag kämpar fortfarande med att komma ikapp efter förra veckans resdagar. En sak är i alla fall säker och jag fick verkligen mersmak för att göra en ordentlig roadtrip när jag och Matilda åkte till Småland och tillbaka. Jag älskar att köra och drömmer om att ha en riktigt grym elbil om ett par år. Mattias är inne på samma spår och vi har redan börjat kika runt lite men än så länge verkar batteritiden vara alldeles för kort. Jag hoppas och tror dock att utvecklingen kommer gå snabbt!

Vi är ju hemma i över en vecka i början av januari innan vi åker till Kaptstaden och vi funderar på att göra en liten roadtrip till Fjällen då om vi hittar någon mysig stuga vi kan hyra. Vår långhelg i Orsa Grönklitt för två år sedan är fortfarande en av de mysigaste resorna jag har gjort. Det var dessutom under den helgen som jag började skissa på affärsplanen för Organista men det dröjde ytterligare några månader innan jag bestämde mig för att verkligen satsa. Vad konstigt det känns att det har hänt så mycket sen dess!

Jag och Matilda ska fota lite till bloggen idag! Jag ska ägna några timmar till att svara på era kommentarer och tack för att ni gör avtryck här i bloggen hela tiden, det betyder allt för mig. Jag är ledsen att jag inte riktigt hann med att svara förra veckan! Och så ska jag börja fixa med bilderna från Jönköping och vårt lager i Värnamo. Vi gick visst lite loco för jag har hundratals bilder från våra 48h och efter första urvalet så ville jag behålla hela 70 bilder, haha. Jag ska försöka banta ner inlägget ytterligare men vi får se hur det går för mig!

Puss & kram! 


4 kommentarer4 kommentarer om “hej tisdag”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad kul att ni funderar på att köpa elbil 🙂 Vilken är ni sugna på?

  Reply
 • Eller hur, det känns som framtiden! Jag älskar ju Tesla, Mattias också. Så när det blir dags blir det antagligen en sådan!

  Reply
 • Kolla på volkswagen id.3, den kommer bli grym! Är så sugen på den 😀

  Reply
 • Jättefin men vi vill ha en ganska stor bil så vi kommer främst kika på det, har du några tips får du gärna dela med dig. Kram!

  Reply