Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:14 | November 25, 2019

vecka 48 – Marknadsföring, affärssystemutveckling, Barre-yoga och julbord på Skeppsholmen

veckans planer 

Hej på er! Måndag igen fast förra veckan kändes faktiskt som minst två veckor för mig, haha. Antagligen för att jag startade veckan i Berlin och avslutade den i Jönköping och Värnamo. Så mycket nya intryck! Jag tänkte visa er mer från vår tripp till Jönköping och Värnamo senare i veckan. Och jag säger bara WOW, vad häftigt vårt nya lager är alltså! Ni som har sett mina Insta Stories vet vad jag pratar om.

Idag har jag en heldag på kontoret och så mycket att göra! Jag ska äta lunch med Cecilie och annars bara ägna mig åt Facebook-annonsering, nyhetsbrev och mail-inkorgen! Jag ligger så efter med allting men det var skönt att lyckas pricka av både Berlin och vårt lager samma vecka, annars skulle vi åka ner till Värnamo i december men jag vet hur intensiv den månaden brukar bli så det känns skönt att ha det gjort.

I morgon jobbar jag med Matilda, vi ska fota hela förmiddagen och på eftermiddagen har jag två möten. Vi har ju precis fått påfyllning och kommer fokusera på PR och marknadsföring november-december men det är också dags att kika på nya produkter inför våren och sommaren. Jag har lärt mig att allt tar så mycket mer tid än vad man tror så jag vill börja i tid och får helt enkelt jobba parallellt med det och inte mig emot för det är det mest kreativa och roligaste som finns.

På onsdag ska jag packa och fixa med en massa bud och på kvällen har Petra ett Adoore-event i Mood Gallerian där de ska ha en pop up-butik den här och nästa helg. Så kul och bra att man kan gå dit och testa, känna och klämma på klänningarna. De är om möjligt ännu finare i verkligheten!

På torsdag ska jag fota och filma ett samarbete och skicka in ett färdigt utkast innan dagens slut och på kvällen ska jag försöka hinna med ett Yoga/Barre-pass på Becore. Det var evigheter sedan jag var på ett yogapass, jag kör ju mestadels Megaformer och Barre just nu och då och då yogar jag ute på landet så det ska bli kul med ett instruktörslett yogapass.

På fredag är jag helt obokad och ska ägna dagen åt att utveckla vår hemsida. Inte det som syns utåt utan affärssystemet bakom. Det jag har lärt mig sedan jag startade en e-handel är att det alltid finns en miljon saker att göra och förbättra. Det tar en hel del tid att genomföra men i de flesta fall så sparar man in den tiden och mycket mer ur ett långsiktigt perspektiv!

veckans sämsta

Och på tal om det så har jag även förstått att när jag väl börjar ta tag i en puck gällande Organista så kommer det ofta tio nya på köpet, haha. Jag som tidigare har varit nästan besatt av att nolla min att-göra-lista varje vecka har insett att jag aldrig mer kommer ha en tom att-göra-lista. Nu när jag väl har ställt in mig på det så känns det helt ok! I slutet av varje arbetsdag tänker jag istället att “det där får jag ta tag i imorgon” och det funkar så länge det inte är några akuta bränder som behöver släckas.

veckans bästa

På söndag ska vi på julbord tillsammans med Johan, Sophia och Juni ute på Hotell Skeppsholmen. Jag har varit på ett julbord under lunchen på Hallwylska men det här blir mitt första julbord på kvällen när det är mörkt och extra mysigt ute. Jag älskar ju julen men har inte riktigt kommit in i julstämning ännu. Det kanske inte är så konstigt med tanke på att  det fortfarande är november, haha, men på söndag och första advent hoppas jag att den infinner sig på riktigt!

Ha en fin måndag älsklingar, puss & kram!

 


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här