Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:54 | November 22, 2019

Berlin snapshots

Hej hjärtan! Ska vi kika tillbaka på lite bilder från Berlin? Det regnade när jag kom fram till hotellet runt lunch, så jag jobbade lite och förberedde inför måndagens inspelning.

Inte mig emot att stanna inne i några timmar. Jag var ganska trött efter min tidiga morgon och hotellrummet var så mysigt.

Jag bodde på Ellington Hotel och bokade just det här rummet eftersom det var så stort och ljust.

Jag har nog aldrig sett ett så långt hotellrum och badrummet var helt fantastiskt.

Ellington Hotel ligger i västra Berlin och huserar i en jättevacker, gammal industribyggnad. Jag älskar sådana här fönster! Däremot var det en bit in till stan, ungefär tio minuter med taxi och om jag åker hit för nöje nästa gång så kommer jag nog bo i östra delen. Runt Soho House, jag minns det området som väldigt mysigt. Hotel Ellington var dock perfekt för ändamålet och att spela in till våra kanaler.

Jag kröp upp i soffan med en kaffe och jobbade i ett par timmar. På bilden skymtar ni förresten vår nya box, den blev så fin!

Jag packade upp min resväska…

…och något av det bästa med våra packningsprodukter från Organista är ju att man packar upp på ett ögonblick. De funkar lika bra som förvaring under resan som i resväskan!

När det slutade regna gick jag en lång promenad in till Mitte (centrum) och tillbaka. Det var lite längre än jag trodde och tog nog två timmar men då stannade jag och beundrade en hel del pampiga byggnader på vägen också.

Det var i princip det jag såg av Berlin i dagsljus den här gången och jag hade knappt några batterier på min mobil så det blev inga bilder under min promenad heller. Utan tillgång till Google Maps hade jag aldrig hittat tillbaka till hotellet nämligen, haha. Sist jag var här, det var på Susannes möhippa och då festade vi hela helgen så jag får ge Berlin ett nytt försök snart igen helt enkelt. Det finns så mycket jag fortfarande inte har sett.

I måndags vaknade jag av mig själv redan klockan sex, så laddad för inspelningsdagen så jag hoppade upp ur sängen och in i duschen och gjorde mig iordning.

Vid åtta kom Han från Fashion Tech Group och så började vi filma.

Vi tog riktigt många närbilder så att man verkligen ska kunna “känna” materialet genom filmen.

Jag var så fascinerad över Han’s färdigheter. Han gör en massa content för Fashion Tech Group och är dessutom minst lika duktig fotograf. Ni måste kika in hans Instagram här!

Som sagt, de här fönsterna! Vill ha!

Jag och Han kämpade med dagsljuset hela dagen, det regnade så mycket så till slut hämtade vi en studiolampa på deras kontor som räddade oss.

Alltså, jag njuter så mycket när jag ser det här! Det känns så galet att jag har skapat mina egna drömprodukter. Hur magisk resegarderob?

Vi fick ihop så mycket grymt material och jag längtar så tills jag får se resultatet.

Hej, hej från mig och Han!

När vi var klara runt 17-tiden åkte vi iväg till Fashion Tech Groups kontor. Vi åt indiskt till middag och sen spelade vi in voice over till videon.

Vid 20-tiden var jag tillbaka på hotellet och stupade ner i sängen. Jag hade några mail att svara på och lite sista fix med hemsidan så jag jobbade fram till midnatt innan jag släckte lampan och somnade som en stock och i tisdags morse var det dags att checka ut och resa hem.

Tack för den här gången Berlin, puss & kram!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här