Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:01 | November 20, 2019

en casual outfit och mina favoritjeans

dunjacka med skärp här // mom-jeans här // vita sneakers Nike här // vit t-shirt Bread&Boxers här

Hej onsdag! 

Jag är hemma i Stockholm igen och trots att jag bara har varit borta i två-tre dagar så var det så mycket intryck och långa dagar så det känns som nästan en vecka. Jag älskar att komma hem när jag har varit borta och är väldigt hemmakär. Stockholm mitt Stockholm! Det finns nog ingen annan plats i världen som jag hellre hade bott på! Trots den ganska mörka och väldigt regniga hösten vi har haft, haha.

Och jag måste erkänna att det har blivit en hel del casual outfits de senaste veckorna när regnet har öst ner! Jag har ju spenderat mestadels av min tid framför datorn så under dagar när jag har tränat har jag gått till jobbet i mina träningskläder och annars i ett par sköna jeans och en t-shirt. På tal om jeans så vet jag inte hur länge de här jeansen har hängt med mig nu. Jag har några Levis-favoriter i garderoben också men annars är det alltid de här mom-jeansen jag går tillbaka till. Modellen uppdateras lite från år till år men de är i princip desamma fortfarande och fungerar verkligen till allt. Jag fick en fråga om jag kan tipsa om lite fler snygga jeans så det ska jag se till att göra senare i veckan men nu måste jag dyka ner i min mailinkorg och svara på alla mail som jag inte hann med under dagarna i Berlin…

…för det blir ingen lång vistelse hemma, jag har tydligen gått och blivit spontan för igår bokade jag och Matilda ett rum på Grand Hotell i Jönköping så efter lunch kör vi söderut och på torsdag ska vi hänga hos vårt tredjepartslager Zimply Solved hela dagen. Våra produkter levereras under dagen vilket innebär att vi har massor att gå igenom och antagligen kan vi öppna upp hemsidan för försäljning redan i morgon, wohoo!

Ha en fin dag så länge älsklingar, puss och kram!


4 kommentarer4 kommentarer om “en casual outfit och mina favoritjeans”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag älskar när jackor har ett skärp i midjan, det gör så mycket!

  Reply
 • Haha, då är vi två! Visst gör det? Kram!

  Reply
 • Så snygga jeans! Har sällan det men blev så sugen på ett par likadana, får kanske gå och prova dom åtminstone!

  Reply
 • Tack! Jag hade också en period när jag knappt använde jeans men nu gör jag det hela tiden igen. Jag tror det är en vanesak. Gör det! Kram.

  Reply