Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:05 | November 19, 2019

min vecka i bilder – datenight på Spanjorskan, en blöt utekväll och långa dagar på kontoret

Hej på er! Vad sägs om att vi kikar tillbaka på den senaste veckan i mobilbilder? Sen vi sist gjorde det så har det regnat en hel del och jag och Charlie har gått på komfort framför utseende när vi har klätt på oss på morgonen men det har inte hindrat oss från att matcha lite ändå, hehe.

Jag älskar vår lilla promenad till kontoret och redan förra veckan upptäckte jag att de har fått upp den stora granen på Stureplan. Nu är det inte långt kvar till årets mysigaste högtid hörrni!

Charlie har sovit i sin korg på kontoret hela dagarna. Det är precis som att hon har en inbyggd väderklocka för under dagar när det regnar hela tiden så sover hon dubbelt så mycket. Precis som att hon vet att det inte är lönt att göra mycket mer av den där dagen ändå, haha!

Måndagens frukostbuffé på No18 i all ära men jag älskar även deras vanliga frukost som de har alla övriga dagar i veckan. Då kan man välja mellan chiapudding, gröt och goda avokadomackor. Jag minns inte senast jag åt en frukost hemma faktiskt, jag stannar alltid här på vägen upp till vårt rum och sen äter jag framför datorn när jag bloggar eller svarar på lite mail.

Vi behövde komplettera med några produktbilder på prototyper som vi inte hade fått sist vi var i studion så jag har varit en sväng hos Andre och fixat det.

Har ni sett en finare packning?

Jag är så förälskad i vår nya färg så att jag vill äta upp den med sked!

En kväll drog Mattias med mig på bio och så såg vi den nya Terminator-filmen. Han som har sett de andra tyckte inte att den nya var så bra och jag som inte har sett de gamla tyckte att den var helt ok. Ett tips om ni gör som jag är att googla “allt du behöver veta om Terminator” innan ni ser den så att ni hänger med i handlingen.

Innan bion åt vi på vårt favoritställe på Kungsgatan. Jag älskar K25, det är en “mathall” med flera olika restauranger och gemensamma sittplatser i mitten. Vi åt quesadillas på Zocalo som var några av de bästa jag har ätit. Tips!

Förra veckan startade jag min tisdagsmorgon med Petras event på Bank Hotel.

Vi njöt av en jättegod frukost…

…i deras mysiga taklounge…

…och fick klämma och känna på alla fantastiska smycken som Petra har designat i samarbete med Safira. Ni kan kika in hela kollektionen här, den är magi!

Jag hade glömt Charlies väska i bilen så hon fick nöja sig med att ligga och sova i min.

Efter eventet gick jag och Charlie en liten promenad och bort mot kontoret…

…och det här har inte varit en ovanlig syn utanför vårt fönster. Synd bara att snön inte lägger sig på marken!

Jag har varit på både ett Megaformer och ett Barrepass, nu kör jag ungefär ett pass av varje i veckan och så några långpromenader med Charlie. Mycket mer än så hinner jag inte p.g.a. allt jobb men där går min gräns. Färre än två träningspass i veckan kan jag inte köra för då mår jag inte bra!

Mattias bokade bord åt oss på Spanjorskan en kväll! Vi har fått tips om den restaurangen flera gånger och har en lång lista med nya restauranger som vi kryssar av när vi kör våra date nights. Det är så kul att testa något nytt för annars är vi båda två ganska bekväma av oss och går till samma ställen hela tiden. I år är vår regel att vi alltid testar nya restauranger när vi går ut och äter bara vi två.

Så här såg menyn ut, mestadels tapas och inte mig emot! Jag älskar ju sharing-koncept!

Och det här var en riktigt bra rekommendation för maten var helt fantastisk och lokalen så mysig. Det här får ni inte missa!

Det har blivit många och långa dagar på kontoret framför datorn när jag har pillat med vår nya hemsida.

Förra fredagen gjorde jag mig lite extra fin, tog först en seriös selfie…

…och sen den här som jag skickade till Johan och Martin med texten “nu är jag redo för stök”. Haha!

Jag, Johan och Martin hade nämligen bokat in en helkväll på stan.

Vi började med drinkar på Österlånggatan 17 och sen middag på Pastis i Gamla Stan.

Det här är faktiskt Johans favoritrestaurang och den ligger högt även på min lista över restaurangupplevelser i Stockholm. Det är som att kliva rakt in i en liten fransk kvarterskrog i Paris. Trots läget så är det mest locals där under helgen och här kan man hänga kvar i timmar, dricka vin och snacka skit om man vill.

Efter middagen begav vi oss till Tjalans! Vi hängde med honom under en hel dag och kväll på Mykonos och jag har inte sett honom sen dess. Det är faktiskt den enda gången jag har träffat Tjalan innan och ändå känns det som att jag alltid har känt honom. Jag älskar människor som man känner så med och jag har velat spana in hans ställe jättelänge. Det var lika kul som jag hade föreställt mig, vi drack drinkar, dansade och sen gick vi vidare till V, sen Bergmans, ett stopp på Rose och sen avslutade vi på Spybar. Haha, japp! Ni hörde rätt. Jag insåg kvällen innan vår utgång att jag varken hade varit full eller varit ute på över två månader så jag gick all in och Johan och Martin kan man alltid räkna med. Herregud så mycket skratt och vilken kväll det blev!

Jag har varit på Toteme och hittat världens snyggaste jeans också. Jag har lite olika favoritjeans och har fått några frågor om just det så jag tänkte snacka mer jeans senare i veckan.

Mitt problem är ofta att jeans sitter snyggt i benen men är för stora i midjan. De här sitter däremot som en smäck i midjan och över benen. Äntligen! Annars brukar jag ta en storlek större och sen lägga in dem i midjan hos skräddaren.

Och i fredags efter jobbet gick jag ner på stan och köpte en lite korg med doftljus, choklad, popcorn och en liten nalle till Petra och Markus.

På kvällen hade de nämligen bjudit in till köns-aw hemma hos sig. Jajamensan, ni hörde rätt. Haha! Älsklingarna ska ju få tillskott och det var så mysigt att de bjöd hem alla vänner och familj och tog reda på könet tillsammans. Det blir en liten pojke och de blivande föräldrarna strålade av lycka! Jag längtar tills jag får träffa den lilla parveln!

Efter awn åkte vi ut till landet och vaknade till riktigt grått väder men lät oss inte avskräckas!

Det blev en lång promenad med Charlie i regnet…

…och när vi kom hem igen så tog jag tillfälle i akt och drog med mig täcke och kuddar ut i vardagsrummet, tände en brasa och så jobbade jag och kollade på serier om vartannat hela dagen. Mattias gjorde mig sällskap så småningom och på kvällen lagade han pulled turkey mackor åt oss och så såg vi Så mycket bättre. Det kan ju vara världens bästa tv-program! Så feelgood!

En helt perfekt lördag för att ladda upp inför Berlin och en lång arbetsvecka!

Puss & kram!


16 kommentarer16 kommentarer om “min vecka i bilder – datenight på Spanjorskan, en blöt utekväll och långa dagar på kontoret”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Varifrån är den beiga dunjackan?

  Reply
 • Den är från Hm men dem ser inte ut att finnas kvar tyvärr, däremot har de många andra fina som liknar den, kram!

  Reply
 • Du är så fin Linn❤️ Ville bara säga det.

  Reply
 • Tack fina du. Vad gullig du är, kram och massa kärlek <3

  Reply
 • Pastis ser riktigt mysigt ut, måste dit någon gång!

  Reply
 • Ja gå dit, kan verkligen rekommendera! Kram!

  Reply
 • Din hund är så söt. Min hund liknar honom. 🙂

  Reply
 • Så mysigt med hundar, Charlie är den finaste lilla hårbollen jag vet. Och namnet är lite unisex så hon blir ofta kallad för “han”, men Charlie är en hona faktiskt, haha. Kram!

  Reply
 • Vart är polotröjan ifrån? 🙂

  Reply
 • Den är från & Other Stories, kram!

  Reply
 • Varifrån är den ursnygga puffen? 🤩

  Reply
 • Den är från MeliMeli, kram!

  Reply
 • Kanske konstig fråga, men när ni går ut sådär och gå till 4-5 olika ställen på en kväll, betalar ni då inträde på varje ställe? Drar mig själv ofta för att gå ut till ställen för att inträden är så satans dyrt, plus drinkar på det och skulle liksom aldrig tycka det var värt att betala typ 500kr/kväll för bara inträde för att man vill gå till olika ställen. Eller hur tänker du där?

  Reply
 • Hej där! Jag håller med, det är så dyrt att gå ut! Den här gången reagerade jag mest på att drinkarna kostar multum, haha. Det går ju lätt några tusenlappar på en kväll om man ska gå ut här i Stockholm. Tur att jag går ut så sällan nuförtiden med andra ord. Jag känner väldigt många som jobbar med nattklubb (något ska man väl ha för att man var ute tre dagar i veckan under universitetstiden, haha), så jag brukar kunna fixa gästlista och slipper åtminstone att betala inträde. Kram!

  Reply
 • Vilket mysigt inlägg och du är som alltid strålande vacker på alla bilder <3

  Reply
 • Tack fina du, kram <3

  Reply