Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:41 | November 18, 2019

vecka 47 – inspelning i Berlin, en helt ny hemsida och saknar min älskling

veckans planer

Hej vänner! Har ni haft en fin helg? Jag och Mattias hade en mysig lördag tillsammans och tidigt igår morse åkte jag till Berlin. Jag har precis vaknat på mitt hotell och ska göra mig iordning innan jag ska möta upp Han som jobbar som filmare för Fashion Tech Group. Vi ska spela in och jobba tillsammans hela dagen. En riktigt rolig och annorlunda måndag för en gångs skull! I morgon bitti tänkte jag njuta av hotellets grymma frukostbuffé samtidigt som jag får lite jobb gjort och sen checkar jag ut och beger mig till flygplatsen igen. Det har varit så roligt med Berlin och jag är jätteglad att jag spontanbokade den här jobbresan. Om jag inte kommer hem försent i morgon eftermiddag så blir det en sväng till kontoret, jag har inte ens varit borta från kontoret i ett par timmar den här måndagen men saknar det redan, haha. På onsdag jobbar jag med Matilda hela dagen, vi ska fota och jag ska ta igen dagarna jag missar nu när jag är på resande fot. Torsdagen ser ungefär likadan ut men då ska vi även försöka bli klara med alla de sista detaljerna på hemsidan så att vi kan öppna den för pre-orders. Jag har ett roligt möte med en tjej på kontoret som jag hoppas att jag på ett eller annat sätt kan jobba tillsammans med framöver och på kvällen tänkte jag få till ett träningspass. Min fredag är än så länge helt obokad och jag ska försöka hålla den så för då kan jag hinna med att kryssa av en massa att-göra-punkter inför helgen.

veckans bästa

Jag berättade ju för er förra veckan att jag helt plötsligt bestämde mig för att göra om hela vår hemsida och det börjar bli så fint nu. Egentligen hade jag inte alls tid med det här men jag är så glad att jag gick på min magkänsla och körde på ändå. Jag var trött på den gamla och den här designen känns så mycket modernare. Ni kan tjuvkika här och signa gärna upp er för vårt nyhetsbrev så blir ni de första som får veta så fort det går att beställa igen. Peppen nu alltså!

veckans sämsta

Jag saknar Mattias och Charlie så mycket redan! Så det är ju egentligen något jättebra, hehe. Jag och Mattias har varit tillsammans i över åtta år men vi tycker ändå att det är jobbigt att vara ifrån varandra fortfarande. Vi ser trots det till att vara det då och då och lever båda två väldigt sociala liv på varsitt håll men vi är verkligen ett par som gillar att umgås bara vi två och gärna mestadels hela tiden. Det går aldrig en hel arbetsdag utan att vi hörs ett par gånger och berättar hur mycket vi saknar varandra och nu när jag skriver ner det här och läser det för mig själv så låter det så otroligt fjantigt, haha. För vi är också två väldigt självständiga personer som behöver mycket space men vi har alltid någon sorts grundkänsla av att vi hör ihop vilket ju kan vara den finaste känslan som finns.

veckans låt

Pass – jag måste springa iväg nu så jag hinner inte gå in i Spotify och länka. Jag fick så bråttom, men om ni har några grymma låttips får ni gärna dela med er. Jag älskar att lyssna på musik och jobba när jag reser och behöver lite bra jobblåtar!

Måndag, nu kör vi!


8 kommentarer8 kommentarer om “vecka 47 – inspelning i Berlin, en helt ny hemsida och saknar min älskling”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Låter som ett riktigt roligt jobb, speciellt där! Lycka till 🙂

  Reply
 • Jag älskar mitt jobb så mycket varje dag just nu, jag lever verkligen min jobbdröm sedan jag startade Organista och får driva det och mina social medie-kanaler samtidigt. Det bästa av två världar, kram!

  Reply
 • Fortsätt ha en sådan fin relation, jag och min man har många likheter med er och det är ju det bästa som finns <3

  Reply
 • Visst är det, jag är så tacksam att jag har Mattias i mitt liv. Han förgyller verkligen mina dagar! Kram fina du!

  Reply
 • Det låter inte det minsta fjantigt, jag och min man är precis likadana och har också varit ihop i snart 9år,
  Jag ser det bara som något positivt 🙂
  Kram och lycka till i Berlin

  Reply
 • Ja, det är så underbart! Oj, då har vi hållit ihop lika länge, jag och Mattias firar 9 år i februari. Bra jobbat till er, och oss, hehe. Kram!

  Reply
 • Inte fjantigt alls utan fint!! (är likadan själv så kanske inte är så objektiv i frågan hehe) men enligt mig är det den bästa känslan man kan ha 😍

  Reply
 • Haha, ja det är en härlig känsla. Kram!

  Reply