Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:01 | November 14, 2019

bokat en spontan jobbresa och rekvisita på Ohlssons tyger

Hej hjärtan! 

Jag hoppas att ni mår bra idag! Själv tror jag att i början av nästa år när jag sen ser tillbaka på den här tiden och slutet av år 2019 så kommer det har varit min mest intensiva jobbperiod någonsin. Jag har så många bollar i luften just nu så jag har tappat räkningen och mitt i allt så bestämde jag mig för att vi ska bygga om hela hemsidan inför Organistas restock i slutet av november. Precis som att jag inte hade nog att göra, hehe!

Och just det, jag har spontanbokat en jobbresa till Berlin också. Jag ska dit och filma delar av en About Us-video och content till hemsidan och våra annonser tillsammans med en jätteduktig fotograf som jobbar för Fashion Tech Group. Vi kunde bara få till inspelningen på måndag så jag åker redan på söndag och stannar till tisdag. Haha, jag hade inte alls planerat att jag skulle ut och resa innan Sydafrika men så fick jag ett infall att jag verkligen vill göra det här.

Och trots att jag har så mycket att göra nu så känns det som att allt kommer vara värt det i slutändan. På tal om jobb så har jag blivit stammis på Ohlssons Tyger. Det här är alltså inte ett samarbete utan jag försöker bara skapa material till bloggen var helst jag befinner mig för att dokumentera hur mina arbetsdagar kan se ut för er. Vi har ju genomfört x antal produktfotograferingar och inspelningar de senaste månaderna och så fort jag behöver tyg, material och rekvisita inför fotograferingar så är det hit jag går och botaniserar.

Jag älskar sånna här butiker! Mitt kreativa sinne går på högvarv och sist vi var där så skulle vi få tag på ett tyg i beige, ett i svart och ett i vår nya färg! Jag snubblade även över de här stora säckarna med kuddstoppning. Tänk om vi hade vetat att det fanns första gången vi skulle fota våra produkter till hemsidan. Då kom vi på att vi behövde stoppning samma dag som vi hade bokat studion och fick improvisera med kläder och annat för att fylla påsarna.

Aja, det roligaste med att starta ett nytt företag är att jag får göra allting för första gången. Jag lär mig nya saker varje dag och jag uppskattar varje stund, även när fraktfirman ringer och säger att de inte vet om de kommer kunna få hit mina produkter i tid. Haha! Japp, det är en riktig bergodalbana att jobba med en e-handel och egen produktion men jag samlar på mig alla de här minnena. Jag är övertygad om att det kommer vara roliga stunder att se tillbaka på i framtiden!

Nu ska jag kriga vidare! Ha en fin dag älsklingar, puss & kram!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här