Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:31 | November 13, 2019

festklänning med markerad midja och ballongärmar

klänning Lars Wallin V här // stövlar Other Stories här // strumpbyxor Swedish Stockings här

Hej onsdag!

Och välkommen till en lite annorlunda dagens outfit här i bloggen. Då och då trillar det in önskemål om att jag ska lägga upp och tipsa om lite festligare plagg här i bloggen och häromdagen fick jag helt plötsligt feeling. När jag går ut så svirar jag oftast bara om från mina vardagsskor till klackar och fixar sminket lite extra fint men den senaste tiden har jag blivit så sugen på klänningar igen. Under sommaren bär jag ofta klänning men på vintern blir det mestadels byxor!

Och ibland blir det kärlek vid första ögonkastet helt enkelt! Precis så var det för mig med den här drömmen från Lars Wallin. Jag är väldigt insnöad på markerade axlar för tillfället och de här ballongärmarna går inte av för hackor, det vill jag lova. Så mycket power i en och samma klänning!

Jag väntar dessutom tålmodigt på att mitt designer-geni till vän, Petra, ska lansera sin festkollektion för Adoore som går att förbeställa nu. Jag fick tjuvkika på en hel del av modeller redan i somras och det finns minst en handfull som jag bara måste lägga vantarna på. Nu i november och december stundar det en hel del fester och trevliga middagar så jag tänkte samla ihop lite fler tips på snygga festklänningar till er inom kort, håll utkik.

Puss & kram så länge!


5 kommentarer5 kommentarer om “festklänning med markerad midja och ballongärmar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här