Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:34 | November 11, 2019

vecka 46 – snart smäller det, Shopify-seminarium och en jobbig tid i mitt liv

veckans planer

Hej måndag! Jag hoppas att ni har haft en mysig helg? Min har innehållit lite av allt, både fest, jobb och chill. Jag älskar när vi delar upp helgen och spenderar en kväll i stan och sen lördag-söndag ute på landet. De helgerna känns alltid så långa för man hinner med så många olika intryck. Underbart! Ska vi kika på veckan? Jag har så mycket småfix kvar att göra med hemsidan och allting runtomkring Organista den här veckan så jag har försökt hålla den ganska obokad. Snart smäller det, och jag längtar så mycket tills jag äntligen kan visa upp allt vi har jobbat med! Idag ska jag försöka bli klar med alla fraktalternativ på vår e-handelsplattform (det är en helt vetenskap att få allt rätt) och SEO-anpassa alla produktsidorna och när jag är klar med det så kommer arbetsdagen mer eller mindre vara över. I morgon startar jag min morgon med ett event på Bank Hotel där vi ska fira Petras smyckeskollektion för Safira. Sen blir det kontoret, jobb med Matilda, vi ska fixa klart med seten till hemsidan och efter lunch ska jag på ett strategimöte som blev framflyttat från förra veckan. På onsdag hänger jag på kontoret hela dagen och på torsdag ska jag till Shopify på ett seminarium. Vi ska fixa med nyhetsbrev och börja bearbeta allt content inför kommande högtider och på fredag har jag ingenting bokat förutom en mysig lunch med Stina. Resten av fredagen tänkte jag ägna åt att försöka minska min långa att göra-lista något, hehe.

veckans bästa

Det absolut bästa med mina dagar just nu är att jag får göra så mycket olika arbetsuppgifter varje dag. Ingen dag är den andra lik och jag försöker njuta av varenda sekund. Så fort vi är up and running med alla de nya produkterna så vet jag att mina dagar kommer bli mer lika varandra igen. Då kommer det vara fullt fokus på content, marknadsföring och PR. Det är ju å andra sidan så kul det också, haha. Jag älskar verkligen mitt jobb!!!

veckans sämsta

Jag har haft det väldigt tufft med en person i min närhet den senaste tiden. Eller det har hållit på fram och tillbaka i flera månader och det har tagit otroligt mycket av min energi och gör fortfarande varje dag. Jag kan tyvärr inte berätta mycket mer än så utan att hänga ut någon men jag ville ändå skriva lite om det i bloggen nu. Ni som har följt mig här under en längre tid vet att mitt liv inte direkt har varit någon dans på rosor. Och det känns så tråkigt, att nu när jag äntligen mår ok och känner mig stabil efter mamma och Mattis bortgång så händer det här. Det är väl så livet är antar jag, upp och ner! Men nu har jag i alla fall tagit beslutet att klippa kontakten helt med den här personen och i början gjorde det mig väldigt ledsen. Är det någonting jag lärde mig av min uppväxt så är det att stänga av, gå vidare och vara glad, men den senaste tiden har jag jobbat jättemycket med att inte bara stänga av, utan att verkligen känna och bearbeta saker som händer. Det innebär så klart att det tar lite mer av min energi men jag tänker helt enkelt låta det göra det den här gången.

veckans låt

Jag har spelat sönder en låtlista med rnb-låtar på kontoret den senaste tiden. Halva gänget börjar tröttna på den och resten av gänget gillar den lika mycket som jag gör. Ok, där kryddade jag lite, det är typ bara jag och Louise som älskar den lika mycket fortfarande, men ändå. Det var i alla fall en låt i den här listan som jag fastnade för lite extra så den går på repeat i mina hörlurar just nu. Inte i högtalen i alla fall, så dem andra slipper lyssna! Jag har verkligen en tendens att bli besatt av låtar och då kan jag lyssna på dem flera hundra gånger om, någon som känner igen sig kanske?

Trevlig måndag så länge, puss & kram!


3 kommentarer3 kommentarer om “vecka 46 – snart smäller det, Shopify-seminarium och en jobbig tid i mitt liv”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Inte din pappa väl? Stor kram <3

    Reply
  • Usch så trist med att behöva “göra slut” med en vän. Har också varit i en sådan situation för ett par år sedan. Hur gör du, tar ett snack öga mot öga och reder ut varför det inte funkar eller låter du det bara rinna ut i sanden?

    Reply
  • Modigt att klippa banden, det behöver inte betyda att det är för all framtid. Kram på dig!

    Reply