Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:24 | November 10, 2019

svar på kommentarer – den perfekta t-shirten, start up-inlägg och second hand-alternativ

Väldigt bra, kortfattat och informativt för mig som går i bolagstankar men är inte där ännu! Mera av detta tack!

Roligt att det uppskattas. Hoppas att du har möjlighet att förverkliga dina tankar! Du hittar del 1, 2 och 3 här. Kram på dig!

Tycker att det är superkul att läsa de här inläggen, även om jag inte har planer på att starta bolag. Märks att du är väldigt strukturerad. Var inne och kikade på er hemsida och tänkte bara säga att det verkade ligga olika info om shipping costs under FAQ respektive Shipping & Returns. Mvh Sandra

Hej fina du. Vad glad jag blir! Det är kul att kunna inspirera trots att du inte har planer på att starta bolag. Stort tack för din kommentar, vi hade missat att ändra men det är fixat nu. Tack för att ni hjälper mig att hålla koll, haha, vet inte vad jag hade gjort utan er läsare, kram!

Alltid så kul med dessa startup inlägg!

Roligt att det uppskattas, jag har fått så mycket positiv feedback så det kommer bli fler inlägg under samma kategori. Kram

Så bra inlägg! Hur lång tid tog det från själva starten (dvs e-handel, inköp, design etc) tills ni lanserade en säljklar produkt?

Hej fina du. Bra fråga! Det tog ca 1 år från start till lansering, jag kan skriva lite mer om det i ett inlägg längre fram? Det var en väldigt intressant resa att göra. Kram!

Älskar påsarna! Beställde de beiga för några veckor sedan och nyss en beställning på de tre svarta påsarna.

Vad roligt att du gillar våra produkter! Jag skiner alltid upp när jag får en kommentarer som den här. Kram fina du och tack snälla!

Jag älskar också den typen av smärta. Älskade att gå till tandläkaren på den tiden när de “karvade” bort tandsten med metallkroken, det var ju typ det bästa när de kom ner lite i tandköttet, nu kör de bara med isande ultraljud och jag avskyr det.

Yes, äntligen någon som håller med, haha! Jag vet, men förhoppningsvis är den metoden mer skonsam i alla fall. Kram

Defintivt öppna upp för förorder! Finns ju flera fördelar för oss kunder som kan säkra upp sina produkter, speciellt nu inför julen! För att inte tala om att det hjälper dig med lager och produktionsnivå inför en period som kräver stor flexibilitet… (jobbar visserligen inom fmcg men tänker att du står inför liknande utmaningar)

Det är så underbart att få er input i sådana här lägen, tack snälla! Det är dock oklart om vi kommer hinna med en pre-order som det ser ut just nu men vi ska göra vårt bästa. Stor kram!

Ja, preorder är jättebra både för oss kunder och för Organista! Är SÅ nyfiken på vilka nyheter som kommer. Min man hoppas på kalsongbag! Tror också på fri frakt i Europa vid köp över en viss summa. Det tycker jag själv är viktigt när jag köper från andra länder. Önskar dig en riktigt härlig vecka! Kram P

Haha kalsongbag! Det låter så roligt. Och jag kan skvallra om att det kommer en underklädespåse som är mer unisex så där kan han förvara både kalsonger och strumpor. Jag tror han kommer gilla den! Tack för att du kommenterade och hjälper till. Kram på dig!

Så snyggt med sneakers till den dressade stilen! Själv har jag oftast kjol eller klänning och i vardagen har jag ofta sneakers för att balansera, kan lätt bli för uppklätt eller tantigt annars. Kram P

Tack! Ja precis, jag tycker att skorna är pricken över i:et till en outfit, eftersom de gör att det ser antingen uppklätt eller mer casual ut. Kram fina du!

ÄLSKAR jackan!!!

Visst är den fin? Tack, kram!

SÅ snygga tights! Och priset var ju helt rimligt, stort plus hehe. Har varit sugen på ett par tights hela hösten, kollade lite på spanx skinn-imitation men de kostade över tusen-lappen och det kändes lite väl mycket för min lilla plånbok. Den självklara frågan är då såklart – vilken storlek har du? Det stod att för loose-fit ska man ta sin vanliga storlek, för tight ska man gå ner. Sanne har xxs i sina men det känns väldigt litet så det vågar jag inte ta…

Eller hur! Jag upplever att de är ganska stora i storleken och väldigt töjbara så för att de skulle sitta tight runt knän och så tog jag storlek XXS. Jag brukar köpa XS i byxor i vanliga fall så jag gick ner en storlek. Kram!

Fråga ang kommentarsfältet här, blir så förvirrad när jag ska fylla i alias och website? Betyder det namn och mailadress för mig som inte har en website? Ibland struntar jag i att fylla i då inget av fälten har markering för obligatoriskt fält, men då verkar kommentaren försvinna trots att sidan uppdateras, eller så godkänner du senare… Blir alltid osäker och postar då inte igen för dels har all text försvunnit så jag måste skriva om och så blir jag osäker på om det kommer postas dubbelt istället. Väldigt frustrerande men kanske bara jag som upplever det så hehe, men vill ändå fråga!

Tack för att du hör av dig och frågar. Fälten för alias och website är helt valfria och om inget fylls i där kommer din kommentar stå som “Anonym”. Så vill du lämna en kommentar med ditt namn så räcker det att fylla i namnet i aliasrutan. Kommentarer dyker upp först efter ett tag, så du kan vara lugn med att din kommentar har sparats när du lämnat din första. Hoppas att det hjälpte och att du fortsätter skriva i framtiden, jag blir så glad när ni hör av er och kommenterar så då vill man ju inte att tekniken ska sätta stopp för det. Stor kram!

Men himmel vilken snygg jacka, färgen är dessutom helt underbar på dig! Verkligen en fullträff! Helsjukt att jag säger detta men skjortan är också sååå cool! Klickade faktiskt hem en midilång, något vidare, skinnkjol så sent som igår! Både i beige och svart för att testa om jag kan bära upp någon av dem, plus så har jag under en längre tid spanat på en (alldeles för dyr) skinndunjacka! Känns fullkomligt kokko egentligen… Vet att jag första gången jag såg en kvinna (online) i den typen av längre skinnkjol, som jag nu beställt, tänkte att det materialet i den modellen såg alldeles gräsligt och osmickrande ut, som en sopsäck? Men sakteliga har jag vant mig och nu känns långa skinnkjolar, skjortor, jackor, t-shirts mm. helrätt plötsligt! Haha. Så galet hur man sakteliga blir indoktrinerad av all reklam och sociala medier! Men också väldigt roligt! Hur som helst så tror jag att både du och jag kommer vara/skulle vara tiopoängar i våra skinnställ i vinter! Haha! Hoppas att jag kommer våga!

Men tack gulliga du! Och jag känner verkligen igen mig. Jag är en “late adopter” som man brukar kalla det och det tar alltid ett tag för mig att vänja mig vid en trend. Kram!

När man kommenterar för andra gången samma vecka vet en att du skriver bra inlägg! Iaf, jag bygger just nu en kapselgarderob till jobbet och är på jakt efter bas T-shirts i vitt o svart men hittar inga som funkar till min längd! Är 175 och alla tröjor blir till magtröjor i M, så undrar därför vad du kör på?

Hej fina du! Tack så mycket, det värmer verkligen. Vad roligt! Jag är 176 och använder den här i storlek Small från Bread and Boxers och upplever absolut inte att det blir någon magtröja, så den är ett tips! Finns i både svart, vit och beige. Kram!

Tack Linn! Har inte råd nu men ska spara länken, kanske har jag tur och den finns kvar längre fram.

Ja, vi får hålla tummarna, visst är den fin! Kram.

Haha, det är ju självklart att man trycker med tandpetare i tandköttet efter att man har ätit men inte för njutningens skull!

Haha! När du skrev “självklart” trodde jag först att jag fick lite medhåll, men icke, haha! Kram.

Tack Finaste Linn för din blogg! Du är så stilsäker och har så god smak! Gillar dina svar på kommentarer-inlägg också. Kram P

Tack själv för att du läser och kommenterar. Ni gör min dag och mitt jobb lite härligare varje dag. Kram fina du!

Vilket kul inlägg! Jag har precis flyttat tillbaka till Sverige efter fem år utomlands och ett sju år långt förhållande som tagit slut. Var tvungen att lämna mer än hälften av alla mina kläder som skänktes till välgörenhet. Det jag packade med mig var just klassiker och favoriter, men nu är garderoben inte stor. Eller den existerar inte ens eftersom jag pendlar boende mellan en vän och min mamma innan jag hittat eget. Längtar tills jag har eget boende igen och kan få hänga in och vika och sortera alla plagg, älskar ordning och reda. Det är inge vidare kul att ha de få ägodelar man har nedpackade i resväskor på tre olika ställen. Men så blir det ibland, snart har jag boende och garderob igen, snart!

Tack snälla! Vilken omställning, hoppas att du mår bra trots omständigheterna och att förändringen var välbehövlig. Jag förstår att det måste vara jobbigt att inte ha allt på ett och samma ställe. Lycka till med allt! Kram på dig.

Koden funkar inte för mig?

Hej där! Åh tack för att du lämnade en kommentar. Det var en liten bugg bara men vi löste den direkt tack vare dig. Kram

Wow vilket snabbt svar! Nu funkade det och första julklappen till sambon är avklarad! Kanske blir att jag lånar lite av honom också haha!

Hehe, perfekt ju, kram!

Tofflorna verkar riktigt najs!

Visst? Riktigt hög mysfaktor på dem. Jag lever i innetofflor just nu, blir så kall om mina fötter under vintern. Kram fina du!

Härligt! Måste göra samma sak snart…hur gör du med det du rensar ut? Hos mig hamnar det ofta i påsar som sen aldrig kommer iväg.

Gör det! Det är en så skön känsla efteråt. Ja du, man vill inte hamna i det där stadiet då sakerna aldrig kommer iväg. Jag har varit med om det många gånger förr och jag har verkligen inte tid att sälja och ge vidare själv så nu för tiden beställer jag hem påsar från Sellpy och skickar iväg det mesta dit, det är så smidigt. Finare plagg lämnar jag in hos Arkivet, jag upplever att man kan få plaggen sålda för lite mer där, framförallt när det är lite finare märken. Kram!

Tack tack tack Linn för inspon till garderob. Jag är själv på jakt efter att skapa / införskaffa mig en ny garderob skräddarsydd efter det jag vill ha! Super fin blogg med härligt upplägg och stil <3 Kramar

Tack, vad kul att ni tyckte så mycket om inlägget om min Capsule Wardrobe. Missa inte det här inlägget där jag skriver mer om hur jag planerar mina inköp för att skapa den perfekta basgarderoben. Vad glad jag blir att du gillar bloggen så mycket, stor kram!

Jackans karamelliga ton är verkligen fantastisk på dig! Du strålar i den! Och frukoststället ser hur trevligt ut som helst! Ja tack till härliga frukosttips!

Tack fina du! Jag trivs så bra i den och håll utkik för snart kommer det lite fler tips på mysiga frukostställen, kram!

Är det el-element ni har? De brukar skapa torr luft i hemmet. Ett alternativ är att stänga av dem under natten så att den naturliga luftfuktigheten får mer utrymme. Dessutom ekonomiskt och bra för miljön.

Hej där! Nej, det är vattenburen värme faktiskt. Jag testade att stänga av elementen helt en natt men då blev det istället superkallt, överdrivet fuktigt och så blev det imma på fönsterrutorna, haha. Fortsättning följer, men tack snälla för hjälpen. Kram!

Placera annars ut skålar med vatten i rummen, vi har i fönsterna och det har hjälpt en hel del. Så slipper man lägga pengar på en luftfuktare, det är bra för blommorna också. Kram Li

Hej Li! Åh, tack för tipset, det ska jag testa. Jag fick även höra av en vän att man kan lägga blöta handdukar på elementen om de är vattenburna (inte om det är el-element) så det är kanske också värt att testa innan vi köper en luftfuktare. Kram!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här