Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:27 | November 8, 2019

heldag i Daylight Studio och en titt på våra nya produkter

Hej hjärtan!

I tisdags jobbade ju jag och Matilda hela dagen i Daylight Studio som ligger i Gamla Stan. Vi skulle filma lite innehåll med de nya produkterna till vår annonsering i sociala medier. Så spännande och jag älskar verkligen Daylight Studio, där är alltid så ljust och fint. Sist vi var här var inför lanseringen av Organista (kommer ni ihåg?) och vi har längtat tillbaka ända sedan dess!

Daylight Studio ligger på Kornhamnstorg och man går in via Galleria Passagen. Studion ligger i söderläge och jag vet inte hur det är på era jobb, men i mitt jobb är bra ljus det enda man pratar om, hehe.

Skämtåsido, men det krävs bra ljus för att ta fina bilder och varje gång jag kommer till Daylight Studio så drömmer jag om att vi ska lyckas hitta en lika ljus och fin lokal som nästa kontor. Det är löjligt högt i tak och en lokal som den här skulle antagligen kosta multum att hyra på heltid men drömma kan man alltid göra.

Kolla så fint ljuset blir! Här står jag och fixar till det sista innan vi ska börja filma.

Och sen var det bara att köra. Vi filmade alla våra annonser till Facebook och Instagram med mobil sist och eftersom de annonserna har fungerat så bra så fortsätter vi med samma känsla men lite annorlunda. Annonser i sociala medier ska gärna likna annat innehåll på plattformen så mycket som möjligt. Det ska kännas “användargenererat” som det heter och jag gissar att det är därför vi har sålt så bra med våra annonser.

I studion finns ett mysigt kök där vi pausade emellanåt för att fylla på med energi och kaffe. Jag brukar alltid köpa med en stor påse med snacks, mellanmål, smoothies och bars när vi ska skapa innehåll för när vi väl kommer in i vårt flow, Matilda och jag, så vill ingen av oss avbryta för att äta lunch. Istället blir det en massa smått och gott!

I vanlig ordning så hann vi inte med ens i närheten allt vi hade tänkt oss, haha. Jag är verkligen tidsoptimist men det tar också otroligt lång tid att skapa fint innehåll. Allt från ljud till ljus, miljö och produkter måste klaffa och det blir en hel del omtagningar när det inte går som vi har tänkt oss. Men vi har vant oss och vi blev klara med allt det viktigaste innan solen gick ner vid fyra i alla fall!

Och här har ni en liten titt på en av våra nya produkter, en stor tvättpåse i vår nya färg taupe. Ni är så många som har efterlyst en stor tvättpåse och även trycket är nytt. Det kommer bli fler text-tryck i den här kollektionen.

Jag jobbar verkligen med ett leende på läpparna varje dag nu och om lite mer än en vecka kommer de nya produkterna.

Det har kommit så många mail med frågor om exakt datum för vår påfyllning. Tyvärr är det omöjligt för mig att veta exakt vilken dag det blir men vi sparar alla mailadresser och meddelar så fort det går att beställa igen så klart.

Min Dji-pod fick jag förresten i julklapp av Mattias. De har en på hans företag och han såg hur betuttad jag blev i den första gången jag fick se hur den fungerade. Den stabiliserar nämligen när man filmar, tar bort alla skakningar och får videon att se riktigt proffsig ut. Jag älskar sånna här teknikprylar!

Det var allt från vår dag i studion vänner! Tack för den här gången Daylight, vi har redan börjar planera inför nästa besök, haha! Man kan nämligen hyra studion för event och den dagen vi anordnar vår första fest för Organista så är jag riktigt sugen på att ha den här.

Puss & kram!


6 kommentarer6 kommentarer om “heldag i Daylight Studio och en titt på våra nya produkter”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så fin den nya färgen ser ut! Säger det igen, hade jag rest mycket hade jag köpt halva ert lager haha, så fina OCH smarta saker. Jag reser med tåg två gånger per år max, så känns inte motiverat med min lilla budget (tyvärr!). Får man fråga vad dina snygga jeans är för modell? Ser att de är från Gina, verkligen både snygg modell och färg!
  ps. tack för svar på kommentaren om hur man ska fylla i fälten när man kommenterar, fortfarande lite irriterande med alias och website istället för namn haha men nu vet jag iaf hur de ska användas 🙂

  Reply
 • Hej fina du! vad kul att du uppskattar Organista, det betyder jättemycket för mig. Mina jeans är en gammal modell från Gina Tricot, men de har flera nya mom jeans som liknar mina, jag skulle nog säga att de här är mest lika. Stor kram!

  Reply
 • Älskar den nya färgen!

  Reply
 • Tack, vad glad jag blir! Vår nya färg Taupe har sålt absolut bäst sen lanseringen i november. Jag är så glad att jag körde på den som vår tredje färg och snart ska vi börja kika på ytterligare färger. Så spännande och lämna gärna en kommentar om du har några önskemål, kram!

  Reply
 • Hej! Jag undrar också vilken modell det är på dina jeans? 🙂 Väldigt fina!

  Reply
 • Det är en gammal modell från Gina Tricot, men de har många fina mom jeans här och jag skulle nog gissa att de här är mest lika mina. Eftersom jag brukar få så mycket frågor om mina jeans så gjorde jag ett inlägg där jag tipsar om mina favoriter i butik just nu och du hittar det här. Kram!

  Reply