Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:01 | November 4, 2019

vecka 45 – fotografering i dagsljusstudio, uttorkning och luftfuktare

veckans planer

Hej måndag! Hur mår ni idag? Jag är tillbaka i stan efter en riktigt mysig helg på landet med en massa vänner, men mer om den sen. Idag ska jag äta lunch med Martina som har Eldstickan och annars ska jag hänga på kontoret, jag har min administrativa dag idag, det var ett tag sedan nu, allt mitt fokus har legat på hemsidan så jag ligger lite efter med mailinkorgen och så måste jag skicka in underlag för oktober till min redovisningskonsult. Vi var tvungna att flytta fram förra veckans fotografering så i morgon är vi i Daylight Studio och fotar och spelar in hela dagen. På onsdag förmiddag ska jag på ett strategimöte gällande Organista och på torsdag jobbar jag med Matilda igen. Då blir det bloggfokus, vi ska fota och skapa massa roligt innehåll. På fredag är jag helt obokad och då ska jag dyka ner i fraktlösningar till hemsidan. Vi har alla avtal klara och nu måste jag bara uppdatera hemsidan och jag räknar med att det tar i princip hela dagen att få allt på plats.

veckans bästa

På fredag kväll ska jag ut och äta middag med några killkompisar. Det var så längesen jag var ute och körde en helkväll i Stockholm nu. Jag minns inte ens senast så det ska bli så kul. Vi ska först iväg på en rolig grej, sen blir det middag, drinkar och garanterad utgång.

veckans sämsta

Vi har så otroligt torr luft i huset nu under vintern så jag vaknar och känner mig jättetorr och nästan lite bakis. Är det någon som har testat luftfuktare? Jag har sneglat på den här från Clas Ohlson men det kanske finns ännu bättre? Vi märker att luften blir jättetorr i huset så fort elementen går på högvarv vilket resulterar i att vi vaknar och känner oss alldeles uttorkade varje morgon. Är det någon som har erfarenhet av luftfuktare så får ni gärna dela med er, hjälper det och vilken är den bästa man kan få tag i? Vi måste ha en!

veckans låt

Det var faktiskt Hanna som hade den här låten på en av hennes Instagram Stories förra veckan. Jag trodde först att den var ny för jag har aldrig hört den tidigare men den är tydligen flera år gammal. Lika bra för det och jag älskar när jag hittar låtar som jag har missat som jag får lyssna på för första gången nu istället. Så bra!

Ha en härlig måndag godingar, puss & kram!


3 kommentarer3 kommentarer om “vecka 45 – fotografering i dagsljusstudio, uttorkning och luftfuktare”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Är det el-element ni har? De brukar skapa torr luft i hemmet. Ett alternativ är att stänga av dem under natten så att den naturliga luftfuktigheten får mer utrymme. Dessutom ekonomiskt och bra för miljön 🙂

  Reply
 • Hej där! Nej, det är vattenburen värme faktiskt. Jag testade att stänga av elementen helt en natt men då blev det istället superkallt, överdrivet fuktigt och så blev det imma på fönsterrutorna, haha. Fortsättning följer, men tack snälla för hjälpen. Kram!

  Reply
 • Placera annars ut skålar med vatten i rummen, vi har i fönsterna och det har hjälpt en hel del. Så slipper man lägga pengar på en luftfuktare =) det är bra för blommorna också.
  Kram Li

  Reply