Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:05 | October 31, 2019

fransk frukostbuffé och vinbar på The Sparrow

Hej älsklingar! 

Det var längesedan jag körde ett frukosttips här i bloggen nu och i ärlighetens namn så är det för att jag inte har hittat något ställe i krokarna som jag inte redan har besökt och tipsat om, haha! Men så var jag och Matilda på väg mot kontoret häromdagen och lade märke till det hyfsat nya the Sparrow Winebar & Bistro där jag går förbi varje dag på väg till kontoret. Och då fick jag syn på en skylt där det stod “Frukost”.

Det var nästan som att de hade hört vår önskan om ett nytt frukostställe i stan, hehe. Och vad passar inte bättre än att det ligger på Birger Jarlsgatan, precis mittemellan vår lägenhet och kontoret. Magiskt!

När man kommer in så möts man av vinbaren i det första rummet, hur mysigt ställe? Hit vill jag gå och ta ett glas vin efter jobbet någon dag!

Vinbaren ligger två portar från hotellet med samma namn och det är alltså här de serverar sin hotellfrukost!

Både jag och Matilda hade redan ätit frukost men kunde inte låta bli att stanna till för en croissant och kopp kaffe ute på deras mysiga innergård!

Både i vinbaren, rummet innanför vinbaren och i matsalen finns så många härliga ställen att sitta på. Vi bestämde oss ganska snabbt för att det måste bli ett besök hit väldigt snart igen.

Vi hörde med personalen och de kör fransk frukostbuffé även under helgen men då måste man boka i förväg för att lyckas knycka en plats.

Jag älskar verkligen atmosfären här och gissar att det kommer bli en hel del besök framöver då det ligger så nära. Både för att nyttja frukosten, men det kändes även som ett perfekt ställe att ta med sig datorn och sitta och jobba några timmar.

Jag lever ju för frukost och älskar att byta arbetsmiljö lite då och då så jag blir så glad när jag hittar nya, mysiga alternativ! I veckan fick jag dessutom ett nytt tips på ett café som ligger fem minuter från vårt kontor. Jag och Matilda tänkte testa det nästa vecka så då blir det förhoppningsvis ett nytt cafétips här i bloggen.

Ha en fin dag älsklingar, puss & kram!


2 kommentarer2 kommentarer om “fransk frukostbuffé och vinbar på The Sparrow”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Jackans karamelliga ton är verkligen fantastisk på dig! Du strålar i den! Och frukoststället ser hur trevligt ut som helst! Ja tack till härliga frukosttips! 😀

    Reply
  • Tack fina du! Jag trivs så bra i den och håll utkik för snart kommer det lite fler tips på mysiga frukostställen, kram!

    Reply