Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:32 | October 29, 2019

från topp till tå i höstens stora trend

jacka DAY här // skjorta här // tights Sanne Alexandra här // sneakers här // väska här

Hej hjärtan!

Jag har fått en ny hang up på allt som liknar läder och jag är säkert inte ensam då det är en av höstens stora trender. Skinnbyxorna har varit med som en favorit i min basgarderob i många år men nu har jag även uppgraderat till skjorta och en dunjacka i skinn. Den känns så lyxig och som att den kommer piffa upp många av mina outfits i vinter. Snygg men funktionell helt enkelt då den är så otroligt varm! Och när vi ändå pratar kläder så MÅSTE jag tipsa er om de här tightsen, det var Stina som hade på sig ett par när vi var på Yasuragi och hon berättade att de kommer från Sanne Alexandra. Hon sa att det var de skönaste tightsen hon någonsin har haft så jag klickade hem ett par direkt. Jag älskar ju tights och nu kan jag intyga att det faktiskt stämmer. Jag känner ju Sanne sedan många år tillbaka och har alltid varit ett stort fan av hennes design. Kvaliteten på de här tightsen är helt magisk, de sitter som ett andra skinn men det känns ändå som att gå runt i ett par riktigt sköna bomullstights. De är dessutom riktigt höga i midjan, 10 poäng helt enkelt och ett litet tips till er!

Puss och kram!


10 kommentarer10 kommentarer om “från topp till tå i höstens stora trend”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • ÄLSKAR jackan!!!

  Reply
 • Visst är den fin? Tack, kram!

  Reply
 • SÅ snygga tights! Och priset var ju helt rimligt, stort plus hehe. Har varit sugen på ett par tights hela hösten, kollade lite på spanx skinn-imitation men de kostade över tusen-lappen och det kändes lite väl mycket för min lilla plånbok. Den självklara frågan är då såklart – vilken storlek har du? Det stod att för loose-fit ska man ta sin vanliga storlek, för tight ska man gå ner. Sanne har xxs i sina men det känns väldigt litet så det vågar jag inte ta…

  Reply
 • Eller hur! Jag upplever att de är ganska stora i storleken och väldigt töjbara så för att de skulle sitta tight runt knän och så tog jag storlek XXS. Jag brukar köpa XS i byxor i vanliga fall så jag gick ner en storlek. Kram!

  Reply
 • Fråga ang kommentarsfältet här, blir så förvirrad när jag ska fylla i alias och website? Betyder det namn och mailadress för mig som inte har en website? Ibland struntar jag i att fylla i då inget av fälten har markering för obligatoriskt fält, men då verkar kommentaren försvinna trots att sidan uppdateras, eller så godkänner du senare… Blir alltid osäker och postar då inte igen för dels har all text försvunnit så jag måste skriva om och så blir jag osäker på om det kommer postas dubbelt istället. Väldigt frustrerande men kanske bara jag som upplever det så hehe, men vill ändå fråga!

  Reply
 • Tack för att du hör av dig och frågar. Fälten för alias och website är helt valfria och om inget fylls i där kommer din kommentar stå som “Anonym”. Så vill du lämna en kommentar med ditt namn så räcker det att fylla i namnet i aliasrutan. Kommentarer dyker upp först efter ett tag, så du kan vara lugn med att din kommentar har sparats när du lämnat din första. Hoppas att det hjälpte och att du fortsätter skriva i framtiden, jag blir så glad när ni hör av er och kommenterar så då vill man ju inte att tekniken ska sätta stopp för det. Stor kram!

  Reply
 • Supersnyggt!

  Reply
 • Tack snälla <3

  Reply
 • Men himmel vilken snygg jacka, färgen är dessutom helt underbar på dig! Verkligen en fullträff!

  Helsjukt att jag säger detta men skjortan är också sååå cool! Klickade faktiskt hem en midilång, något vidare, skinnkjol så sent som igår! Både i beige och svart för att testa om jag kan bära upp någon av dem, plus så har jag under en längre tid spanat på en (alldeles för dyr) skinndunjacka! Känns fullkomligt kokko egentligen… Vet att jag första gången jag såg en kvinna (online) i den typen av längre skinnkjol, som jag nu beställt, tänkte att det materialet i den modellen såg alldeles gräsligt och osmickrande ut, som en sopsäck? Men sakteliga har jag vant mig och nu känns långa skinnkjolar, skjortor, jackor, t-shirts mm. helrätt plötsligt! Haha. Så galet hur man sakteliga blir indoktrinerad av all reklam och sociala medier! Men också väldigt roligt! Hur som helst så tror jag att både du och jag kommer vara/skulle vara tiopoängar i våra skinnställ i vinter! Haha! Hoppas att jag kommer våga!

  Reply
 • Men tack gulliga du! Och jag känner verkligen igen mig. Jag är en “late adopter” som man brukar kalla det och det tar alltid ett tag för mig att vänja mig vid en trend. Kram!

  Reply