Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:49 | October 28, 2019

vecka 44 – höstlov, Europeiska fraktavtal och pre-orders

veckans planer

Hej måndag och höstlov i Stockholm! Det här kan ju vara den bästa veckan på hela hösten, eller vad säger ni? Stockholm visar sig från sin vackraste sida och gatorna ekar lite extra tomma efter alla som har tagit sina barn och flytt storstan. Det behöver inte ta en halvtimme att hitta en parkeringsplats utanför lägenheten och det gör ingenting om man har glömt att boka ett bord på favoritrestaurangen, det finns plats ändå. Haha! Inte riktigt så kanske men nästan, och jag älskar höstlov! Framförallt eftersom jag inte har något och stannar i stan och jobbar. Det här året kunde det inte komma mer lägligt heller, min kalender ekar tom på möten och jag ska fortsätta bygga upp vår nya hemsida och fixa med alla produktbilder. Idag ska jag träna, äta lunch med Tekla och sen tillbaka till kontoret. I morgon har jag i och för sig två möten, men under det ena ska vi bl.a. sätta en marknadsföringsstrategi för Organista och resten av året samt gå genom fraktavtal. På onsdag sitter jag bänkad framför datorn på kontoret hela dagen och på kvällen kommer några vänner hem till oss och äter middag. Jag ska hinna med en hel del första delen av veckan för på torsdag ska vi till Daylight Studio och fota och filma innehåll till våra kanaler inför vår restock och alla produktnyheter i november. Spännande! På fredag pyser vi ut till landet, det blir en väldigt lugn fredag och så tänkte vi handla lite för på lördag kommer hela gänget vi ska till Sydafrika med ut, äter middag, planerar lite och

veckans bästa

Alltså! Jag måste bara ge en eloge åt mitt tredjepartslager Zimply Solved som har förhandlat fraktavtal i flera månader nu. Äntligen kommer vi kunna erbjuda riktigt bra fraktalternativ ut i resten av Europa för Organistas räkning. Idag ska jag sitta och räkna på marginaler och se om vi förhoppningsvis kan erbjuda fri frakt till Norden och resten av Europa när man handlar för runt 1000-lappen. Det är så mycket hårt slit, möten och förhandlingar som ligger bakom alla förändringar som vi kan genomföra och sedan erbjuda våra kunder. Jag önskar nästan att jag kunde ha en GoPro på huvudet så ni fick följa med mig under en hel dag någon gång, haha. Kul är det i alla fall och det finns ingenting bättre än när man gör ett genombrott. Och den här gången är det Roger och gänget på Zimply Solved som har dragit det tyngsta lasset. Jag är så tacksam för deras kompetens!

veckans sämsta

Oj, nu blev det lite mycket jobbsnack men det är det enda som försiggår i mitt huvud just nu, hehe. Som ni vet så är ju vår produktion lite försenad och därför funderar jag på om vi ska köra pre-orders på hemsidan. Vad tycker ni om det? Vi säljer ju ofta slut våra produkter väldigt fort och då kan man helt enkelt lägga en beställning på det man vill ha utan att riskera att det säljer slut direkt. Jag tänker att man i så fall ska kunna lägga en pre-order två-tre veckor innan man faktiskt får sin order på posten. Hur låter det? Ibland blir det lite ensamt att sitta och fundera över sånt här på egen hand som jag gör idag, haha, det är därför jag frågar er. Ni är mina bästa personliga rådgivare, hela bunten av er! <3

veckans låt

Det finns en artist som jag ofta går tillbaka till. Varje gång jag sätter på något av hans album så brukar jag hitta en ny favoritlåt. En låt som kanske inte tilltalade mig lika mycket första gångerna jag hörde den, men just nu så är jag i precis rätt tid i livet för att uppskatta den till hundra procent. Precis så var det med den här låten som jag återupptäckte i helgen, underbar och perfekt idag när jag behöver en lite lugnare låt så att jag kan tänka ordentligt.

Ha en fin måndag så länge, puss & kram!


4 kommentarer4 kommentarer om “vecka 44 – höstlov, Europeiska fraktavtal och pre-orders”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Defintivt öppna upp för förorder! Finns ju flera fördelar för oss kunder som kan säkra upp sina produkter, speciellt nu inför julen! För att inte tala om att det hjälper dig med lager och produktionsnivå inför en period som kräver stor flexibilitet… (jobbar visserligen inom fmcg men tänker att du står inför liknande utmaningar)

  Reply
 • Det är så underbart att få er input i sådana här lägen, tack snälla! Det är dock oklart om vi kommer hinna med en pre-order som det ser ut just nu men vi ska göra vårt bästa. Stor kram!

  Reply
 • Ja, preorder är jättebra både för oss kunder och för Organista! Är SÅ nyfiken på vilka nyheter som kommer. Min man hoppas på kalsongbag! 😂💕 Tror också på fri frakt i Europa vid köp över en viss summa. Det tycker jag själv är viktigt när jag köper från andra länder.
  Önskar dig en riktigt härlig vecka!
  Kram P

  Reply
 • Haha kalsongbag! Det låter så roligt. Och jag kan skvallra om att det kommer en underklädespåse som är mer unisex så där kan han förvara både kalsonger och strumpor. Jag tror han kommer gilla den! Tack för att du kommenterade och hjälper till. Kram på dig!

  Reply