Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:29 | October 25, 2019

rabattkod och utförsäljning av vårt sista lager

Hej vänner!

Vi kör en sista utförsäljning på Organista den här helgen. Ni tömde ju nästan hela vårt lager för några veckor sedan och nu finns det inte många produkter kvar, tack snälla för det. Och jag vet att många av er ville ha ett Organizer Set i svart, det som sålde slut. Så vi har gjort ett tillfälligt set tills vi får vår påfyllning i november igen, ni hittar det här. Det är alltså tre packningskuber istället för fyra men annars är alla de andra produkterna de samma. Det är så klart billigare och använder ni koden ORGANISTA30 så får ni dessutom 30% rabatt på hela er order. Koden är giltigt t.o.m. söndag!

Jag sitter faktiskt kvar på kontoret och jobbar undan det sista inför helgen. I morgon ska jag försöka ha en helt ledig dag, jag minns inte senast jag hade det så det är verkligen på tiden. Det är så mycket roliga förberedelser just nu så att jobba över en fredagskväll känns inte särskilt jobbigt alls måste jag säga. Jag ska dessutom snart kila ner på stan och möta upp Mattias för en fördrink innan vi ska gå och äta middag med två kompisar. Det känns som evigheter sen jag fick spendera en fredagskväll i stan så det ser jag fram emot.

Ha en underbar helg så länge så hörs vi på söndag, puss och kram!


7 kommentarer7 kommentarer om “rabattkod och utförsäljning av vårt sista lager”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Älskar påsarna! Beställde de beiga för några veckor sedan och nyss en beställning på de tre svarta påsarna 🙂

  Reply
 • Vad roligt att du gillar våra produkter! Jag skiner alltid upp när jag får en kommentarer som den här. Kram fina du och tack snälla!

  Reply
 • Koden funkar inte för mig?

  Reply
 • Hej där! Åh tack för att du lämnade en kommentar. Det var en liten bugg bara men nu ska den fungera igen 🙂 Ha en fin söndag!

  Reply
 • Wow vilket snabbt svar! Nu funkade det och första julklappen till sambon är avklarad! Kanske blir att jag lånar lite av honom också haha!

  Reply
 • Hehe, perfekt ju, kram!

  Reply
 • Hej där! Åh tack för att du lämnade en kommentar. Det var en liten bugg bara men vi löste den direkt tack vare dig. Kram

  Reply