Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:11 | October 24, 2019

svar på kommentarer – en massa kärlek, att starta bolag och Sydafrika-tips

Fint att du svarade på min kommentar om Sydafrika. Jag har en himla saknad efter det landet nu, särskilt Kapstaden. Tipsar gärna, och fick lust att knåpa ihop en guide i veckan som kommer. Till dess så kan du kika på de inlägg jag skrivit redan. De ligger under dessa kategorier. Här och här! Tyvärr saknar de äldsta inläggen bilder eftersom de försvann när jag bytte portal. Borde fixa det inser jag nu, hehe. Hoppas att du får en fin kväll!

Wow, tack för fina och bra tips! Vad roligt att du har “travel stories” i bloggen och jag förstår att du saknar Sydafrika. Det är snart åtta år sedan jag var där så det ska bli sjukt kul att åka dit igen. Stor kram!

Alltså sååå bra inlägg! Tack! Precis sånt här värdefull info man vill få ut av en blogg.

Vad glad jag blir. Det tar sin lilla tid att skriva ihop inläggen om hur jag startade Organista men det är jättekul när det kan komma till nytta för och inspirera andra. Mitt största mål med att dela med mig av allt jag har lärt mig är att fler ska våga starta eget. Det är jättemycket jobb men det roligaste som finns, kram!

Så härligt att det verkar gå bra och att du mår så fantastiskt!

Ja det är bara att njuta medans man kan, haha, kram!

Jag har också gått omkring osminkad hela sommaren i princip. Det är så skönt att slippa ta bort sminket på kvällen. Dessutom växer ögonfransarna när man skippar mascaran i flera veckor. Men tänker som du att snart kommer jag känna mig blek och glåmig utan smink, haha!

Visst är det skönt? Haha! Jag har fortfarande inte tröttnat och sminkar mig max 1-2 dagar i veckan. Och det stämmer nog, för nu när jag använder mascara vid enstaka tillfällen så är fransarna så långa så att mascaran smetar av sig uppe vid ögonbrynen. Men det är ju ett bra problem. Kram!

Hej! Tack för en fin blogg! Sydafrika är helt fantastiskt, och inte alls farligt så som många verkar tro. Om du har möjlighet så besök även en kåkstad, Langa Township t.ex. Det är verkligen en ögonöppnande och intressant. En drink på hotellet Silos takbar rekommenderas också varmt. Här hittar du massor av tips. Kram Irene

Tack för din kommentar och tipset, det ska jag kika in. Sist jag var i Sydafrika upplevde jag inte heller att det kändes särskilt farligt samtidigt som jag har stor respekt för att man ska vara lite försiktig så klart. Det ska bli kul att se om det har förändrats något sedan jag var där sist. Ha en fin dag, kram!

Du är supervacker!

Men tack fina du, vad gullig du är, kram!

Tack snälla för det utförliga svaret på min fråga om AB och enskild firma!

Tack själv för att du hör av dig och frågar. Jag svarar alltid och så gott jag kan utifrån min kunskap. Och det är extra kul att kunna hjälpa till med frågor om eget företagande. Kram!

Blir så sugen att klicka hem ny vinterskor nu!

Haha visst, man får passa på nu så man är redo när första snön faller.

Tack Linn för att du delar med dig! Superbra inlägg som jag efterfrågat! Använder redan många av produkterna men blev nyfiken på Neostrata! Perfekt med tipsen från din vän Stina, jag är en sådan som lätt går för hårt ut så tog till mig av dem. Uppskattar verkligen att du lyssnar på vad vi som läsare efterfrågar, har alltid fått respons på önskemål och det är ett stort plus! Du är en klar favorit bland bloggarna.

Wow, tack för din gulliga kommentar! Ja, det är så värdefullt när man kan få tips av någon som verkligen kan. Speciellt  om man gör som du och jag och “går för hårt ut”, haha. Självklart vill jag lyfta det ni läsare efterfrågar. Det är ni läsare och er närvaro här som är anledningen till att bloggen är vad den är. Kram!

Vilken underbar kappa med huva! Vart är den från? Jag hade en från Rodebjer för kanske tio år sen, ångrar bittert att jag sålde den och har letat kappa med huva sen dess. 

Tack fina! Den är från Morris och jag köpte den förra säsongen så jag trodde inte att den skulle finnas kvar men det gjorde den och du hittar den här. Vilken tur. Kram!

Jag försöker göra samma sak. Numera lägger jag mobilen i köket ett par timmar innan jag ska sova och tycker att det är ganska mysigt att bara sitta på bussen och titta på folk eller ut genom fönstret. Dessutom har jag aldrig mobilen framme när jag umgås med vänner. T ex äter middag, tar ett glas vin, ser på film, fikar etc. Jag har aldrig fattat varför folk sitter med mobilen på bordet när de äter eller tvunget måste uppdatera på Instagram just i den stunden. Jag skulle känna mig så otrevlig. Det är nästan som om jag skulle vända mig om mitt i en konversation med någon och börja prata med en annan person. Ingen som gör så med mobilen tänker på det viset. Om det inte är så att det är en gemensam rolig aktivitet eller att den andra är på toaletten, men även då så är det faktiskt ganska skönt att bara sitta där och vänta utan att ta fram mobilen. Eh, sorry om min kommentar är lite svamlande. Jag är nog för trött för att sitta framför datorn. På tal om skärmtid. Ha en fin start på din helg söta du!

Visst är det skönt att vara skärmfri? Haha, liknelsen att börja prata med någon annan har jag inte ens tänkt på men det ligger verkligen något i det du säger. Så ska jag också börja tänka! Jag tror det är för att många är så pass beroende av telefonen så att det helt enkelt har blivit en norm att ta med sig den till middagsbordet. Man blir trygg av att ha den nära och veta vart den finns. Men jag hoppas att det vänder snart! Ha en underbar vecka fina du, kram!

Jag beställde precis en hel lunta doftljus och är så redo för hösten. 

Åh vad härligt, då är vi två! Ha det så mysigt, kram.

Jag diggar verkligen denna typ av inlägg som “helgen i bilder ” kan du inte lägga upp fler mobilbilder tex “följa med mig en heldag i bilder” haha om du förstår vad jag menar. Kram och fin onsdag !

Tack fina du! Det är roligt att höra att det uppskattas för det tar sin lilla tid men jag älskar att jag har fått in rutinen med att alltid ta upp mobilkameran så att ni får följa med mig i min vardag. Och jag sparar ditt önskemål och lovar att köra ett “min dag i mobilbilder”-inlägg snart. Kram!

Hej! Vill börja med att säga att du är GRYM! Och detta fantastiska inlägg, så genialiskt. Jag jobbar som Redovisningskonsult och vill verkligen inspirera och göra det lättare för människor att starta eget, det handlar så mycket om att bara tro på sig själv. Många har som undantag att just detta som du skriver om är så svårt och sätter upp en vägg av problem med att komma igång. Sättet du skriver på gör det SÅ mycket lättare att förstå med en superpositiv känsla vilket gör att det låter nästan lite kul! Därför så har jag faktiskt refererat till just detta inlägg när jag har kontakt med specifik unga tjejer som vill ha hjälp med att starta bolag. Hoppas detta är OK. Och jag kommer följa din resa och alla andra tjejer jag kan inspirera med glädje <3 Tack för att du är du! Kram!

Wow, tack själv! Vad glad jag blir, det är precis det jag vill uppnå med de här inläggen och det är absolut ok att du delar! Stor kram och tack igen för din härliga kommentar, den gav mig så mycket pepp och energi.

Hur lång är du?

Jag är 176 cm. Jag har alltid fått höra att jag ser kort ut på bilder, haha, så många läsare brukar blir förvånade när vi ses. Jag har ofta högklackat också så då blir jag riktigt lång. Jag hade gärna varit några centimeter längre om jag fick välja men jag klagar inte, hehe. Kram!

Älskade detta inlägg! Så givande med en blogg som ger både det ”lätta” som kläder o inredning men jag uppskattar att det vävs in mer än yta. Du är såå bra!

Tack för din kommentar, det är galet vad ni läsare har överöst mig med kärlek den senaste tiden. Jag svävar på moln! Och ja, livet är mer än bara yta och jag tycker själv att det är roligt och viktigt att väva in de här delarna som utgör en stor del av min vardag. Tack igen och ha en fin dag!

Tack för ett bra inlägg, behöver precis inhandla nya produkter här.. Tycker det är svårt när man ska bestämma sig för att köra på en dagkräm med eller utan SPF. Hur tänker du? Antar att produkterna från Akademikliniken inte innehåller SPF? Kör du på en kräm med SPF när du misstänker det blir en solig dag då och en utan under de tråkiga grå dagarna? 

Hej fina du. Bra och ganska viktig fråga när det kommer till hudvård, enligt mig. Som jag skrev i inlägget förespråkar jag alltid spf, året runt. Speciellt om man samtidigt använder aktiva ämnen för mycket av de farliga strålarna utsätts vi för året runt. Nej precis, krämerna från Akademikliniken innehåller inte någon spf. Det gör ju inget när det kommer till nattkrämer för då ska man inte ha spf men när det gäller dagkräm så rekommenderar jag att komplettera med en SPF om din dagkräm inte innehåller det. I inlägget tipsar jag om min favorit som Stina rekommenderade. Och kom ihåg att kika efter något som innehåller både UVA- & UVB-skydd. UVA är de strålar som når oss året runt, oavsett om det är molnigt eller inte. De passerar moln, glas och hudens översta lager. Det är därför det är viktigt att ha spf året runt. UVB har ett högre energiinnehåll och kan bromsas av exempelvis moln, det är de strålarna som gör att du bränner dig när du solar. Jag hoppas du fick svar på din fråga. Kram!

TACK.. Jag är en mycket nöjd kund sedan tidigare (och trogen läsare här, yippiiie jag knyckte sista svarta lilla kitet :)) är SUPERNÖJD med dina produkter på Organista. Ser såå fram emot dina nyheter. Önskar gärna fler varianter av påsar också (för sockar/strumpbyxor exempelvis). Du är GRYM Linn! Kram E

Woohoo, vad kul! Och ja, nu är det mesta utsålt och det gör mig så glad att du tycker så mycket om produkterna.  Det ska bli jättespännande att få lansera nyheterna inom kort och jag tror att du kommer bli riktigt nöjd med tanke på dina önskemål. Kram!

Jag älskar den vita blusen under kappan! Så sjukt klädsam.

Visst är den snygg? Tack snälla, kram!

Tack för ännu ett bra inlägg! Jag älskar mina beige packboxar och påsar. Har mest svarta och mörka kläder och tycker det är lättare att se och hitta det jag ska när omgivningen är ljus. Ser fram emot smala påsar för sandaler och annat som drunknar i stora påsar. Jag skulle önska små påsar eller fack en kan rulla ihop för smycken. Har en men den är alldeles för stor och tung för att följa med på kortare resor med bara handbagage. Önskar dig en riktigt härlig helg! Kram P

Tack själv för att du hör av dig! Vad roligt att du ser fram emot en smal påse och ett mindre alternativ till smycken. Då tror jag att du kommer att bli riktigt nöjd. Och det betyder allt för mig att du tycker så mycket om våra produkter. Massa kramar!

Hej fina Linn!! Jag är ett stort fan av Organistas produkter och tänkte bara säga att min kille är så avis på hur strukturerad min packning alltid är så nu har jag köpt kuber till honom i julklapp. Också tusen tack för en superbra blogg!! Kram!

Haha! Jag har faktiskt hört flera berättelser som din och det är superkul att era killar även visar intresse. Vissa produkter kommer därför bli mycket mer unisex framöver. Jag hoppas att han blir riktigt glad för julklappen. Tack själv, för att du läser bloggen och lämnar avtryck här. Kram!

Hade varit så roligt att läsa ett inlägg om vad du anser är din capsule wardrobe. Både kläder, väskor, skor och accessoarer. Vilka plagg kan du inte leva utan? Vart går du helst för att hitta dina basics. Du har en sån fin och klassisk stil!!

Hej fina du. Tack! Vad roligt att du efterfrågar det, för du är inte ensam! Jag gjorde två inlägg på temat “Önskerubrik – den perfekta basgarderoben” för snart ett år sedan. Du hittar dom här och här. När det kommer till min basgarderob så gillar jag att tänka enkelt. Jag kan till exempel inte leva utan plagg som en vit t-shirt, polotröja, sköna tights eller ett par jeans och vita sneakers. Just väskor och accessoarer har jag aldrig tänkt som en del av min basgarderob men det är klart att det är så. Jag tycker att Arket är grymma när det kommer till baskläder, men även butiker som Uniqlo & Muji som nyligen har öppnat en stor flagship store på översta våningen av Åhlens City är ett tips. Jag sparar ditt önskemål och lovar att skriva mer om hur jag planerar min basgarderob. Kram!

De vita paren är riktigt fina. Kanske inte min smak att ha gympadojor till bara.

Visst är de? Haha, är det sant! Jag älskar att ha lite mer dressade plagg till sneakers. Men smaken är ju faktiskt som baken, alltså delad, hehe. Kram!

Hej Linn! Onskar det stora svarta kitet fanns kvar. Men vantar tills ni fyller pa. Ett tips for hemsidan ar att om en product ar ‘Sold out’ sa kan ni har ett “Sorry we’re sold out, please provide your email-address and we’ll let you know when it’s back in stock” input field dar. Stor kram!

Hej fina du. Snart kommer seten in i lager igen men tills dess går det att plocka ihop sitt egna, ett litet tips om du inte vill vänta. Och återigen, jag älskar att ni läsare är så engagerade i Organista och blir jätteglad varje gång jag får in ett tips som ditt. Så bra ju och det är klart att vi borde ha en sån funktion, det ska jag kika på direkt. Kram på dig!

Ååh vad spännande, nu la jag min första order med den koden <3 (största kittet) Trevlig helg!

Åh, vad roligt och vad glad jag blir, hoppas du blir nöjd. Tack och kram!

Så smart idé! Det ska jag lätt testa!

Eller hur? Gör det, kram!

Ja jag älskar skön smärta (massage!!) men haha – nagel i tandköttet? wtf? Aldrig hört talas om detta.

Haha, what? Är det sant? Det gör ju lite ont om man trycker en nagel eller typ tandpetare i tandköttet och jag älskar den känslan. Ett tag var jag typ beroende av att göra det, haha, men jag har äntligen lyckats sluta. Är det alltså ingen annan som gör så? Jag har svårt att tro att jag är helt ensam om det? Men kanske! Kram fina du!

Hej! Vill bara säga att jag fullkomligt älskar idén med dina produkter. Det liksom pirrar i min ”ordning och reda” nerv! Jag går i gång på när var sak är på sin plats, men på ett snyggt och prydligt sätt. Jag längtar tills jag beställer hem dina produkter. Just nu vågar jag inte pga att jag är rädd att nästa kollektion kommer vara något uppdaterad etc, men annars blir det nog den beiga serien…och kort därefter den svarta serien. Det skulle vara roligt om du fortsätter att utveckla detta och kanske tar fram en snygg och funktionell neccecär anpassat till weekend-resor med tillhörande fack för dina egendesignade refillflaskor för linsvätska, parfym, dagkräm, schampo/balsam och lotion. Jag hatar fulla neccecärer där man måste gräva efter allt:) Lycka till med företaget!

Tack bästa du för alla tips på framtida produkter, jag antecknar och sparar alla. Och det låter som att vi är väldigt lika du och jag, haha. Jag älskar också var sak på sin plats men det kommer nog inte som en överraskning, hehe. När jag har organiserat och fixat riktigt fint hemma kan jag njuta av det i flera veckor efter. Finns det någonting bättre? Och den som väntar på något gott… jag tror du kommer älska våra kommande produkter. Massa kramar!

Tack för otroligt fina produkter, och snabb leverans!! Beställde i torsdags kväll och fick idag, och då bor jag i Södra Lappland! Jag är mycket nöjd o vilken kvalitet!

Tack själv! Vad härligt att höra att du är så nöjd och kul att det kom fram så fort. Ja, alltså vårt tredjepartslager Zimply Solved har verkligen överlevererat från dag ett. De skickar i princip alla ordrar samma dag och jag tycker även att Postnord sköter sig riktigt bra. Många av våra kunder får sina ordrar redan dagen efter de la den, så kul. Kram fina du!

Jag köpte två par skor för ca tre veckor sedan. Det ena paret är ett par svarta från Tamaris. De är kanske inte kängor utan mer höstskor med snörning och så ett par Timberlandkängor. Å andra sidan så har jag aldrig haft ett par Timberland så hoppas inte jag känner mig som en flicka även om de är i barnstorlek haha.

Låter som två riktigt bra köp. Haha, det tror jag inte, jag tycker att Timberland är så fina och jag har fortfarande inte riktigt bestämt mig! Men jag är van vid att ha på mig ganska nätta skor och vanemänniska som man är gör det lite svårare när man ska ta ut svängarna med en känga som lite grövre i modellen, men ju fler andra jag ser i den klassiska modellen, desto mer sugen blir jag, haha!

Inte riktigt så höga som Pippi-kängor men dom är åtminstone inte klumpiga.

Oj, så fina! Tack för tipset men jag är ute efter ett par högre men ska hålla koll på det här märket, helt klart. Kram!

Åh mer listor, så mysigt!!

Kul att det uppskattas. Kram på dig!

Man märker att man är en flitig besökare när man tänker ”oj vad tiden går fort, det var ju alldeles nyss Linn gjorde det här”. En OT-fråga. Har du sett ”the shape of water” och vad tyckte du om den i så fall? Minns att du sagt att du gillar Amelie från Montmartre och jag älskar också den! Tyckte den här filmen påminde om den men med en ny spännande touch! Loved it!! Hade varit så kul att höra vad du tyckte. Tack för en som vanligt härlig blogg! Fylld med inspiration och värme. 

Hej där! Haha, eller hur, tiden går så fort men vad mysigt att du har hängt med mig så länge! Vilken rolig fråga, för jag älskade också The Shape of Water. Jättespeciell film och jag förstår att den inte är för alla men jag älskar lite konstiga, “långsamma” och så vackra filmer. Jag kan tänka mig att se den snart igen! Och tack för din fina kommentar, kram.

Såg ett par fina på vinterskor på Rizzo här, ett nytt märke: Diemme. Jättefina!

Så fina, tack för tipset! Rizzo har verkligen blivit så bra! Jag hittar alltid flera skor där som jag vill klicka hem på studs. Kram!

Jag fick hem mina första produkter från organista idag, sååå fina! Kram

Det betyder allt för mig att du är så nöjd, tack snälla för att du hör av dig med feedback. Stor kram!

Hej! Jag ska på avslutningscermoni efter att ha läst 5 år på universitetet. Men jag vet inte vad jag ska ha på mig?! är väldigt spontant och såna här saker ger mig stress…. Vill gärna vara väldigt klassisk och känna mig vacker samt bekväm under dagen. Sedan har vi en middag på kvällen ihop med klassen och familjer, ca 300 pers. Vill alltså ha något till förmiddagen och något till kvällen. Har du några tips? har förövrigt ingen budget!! btw, älskar din stil!!

Åh, vad kul! Grattis till examen! Jag hittade en jättefin klänning på Bikbok här förra veckan som jag tänker kan passa jättebra till just en sådan middag och den är sjukt prisvärd. Lycka till med allt, kram!

Vilken snygg filt Charlie sitter på i fåtöljen på kontoret! Kommer ifrån…?

Visst är den fin? Den kommer från ett märke som heter Balmuir. Du hittar det här, kram!

Älskar era produkter och ska ge det i julklapp till typ ALLA jag känner!!

Vad glad jag blir!!! Visst känns det som den perfekta julklappen? Vi sitter och gör nya set till hemsidan den här veckan som kommer passa utmärkt som julklapp. Kram och tack för din kommentar!


4 kommentarer4 kommentarer om “svar på kommentarer – en massa kärlek, att starta bolag och Sydafrika-tips”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Haha, det är ju självklart att man trycker med tandpetare i tandköttet efter att man har ätit men inte för njutningens skull! 😀

  Reply
 • Haha! När du skrev “självklart” trodde jag först att jag fick lite medhåll, men icke, haha! Kram.

  Reply
 • Tack Finaste Linn för din blogg! Du är så stilsäker och har så god smak!
  Gillar dina svar på kommentarer-inlägg också. 😊
  Kram P

  Reply
 • Tack själv för att du läser och kommenterar. Ni gör min dag och mitt jobb lite härligare varje dag. Kram fina du!

  Reply