Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:09 | October 22, 2019

tisdag och tack för all kärlek

Hej tisdag!

Hur mår ni idag? Jag mår fint men har mycket i huvudet just nu. Det är produktbilder, produktsidor, uppdateringar av hemsidan och fullt upp med planering inför november och december som gäller för mig den här veckan. Produktionen för Organista verkar bli ungefär en vecka försenad, jag som gillar när saker händer nu (gärna igår) tycker så klart det är lite störigt men det hade kunnat vara mycket värre, haha. Så jag försöker se det positivt och då har jag en vecka till att förbereda för allting, alltid något.

Och på tal om det, TACK för ert otroliga intresse i Organista och våra produkter! Ni handlade verkligen som galningar med rabattkoden förra helgen och nu har vi inte mycket kvar i lager. Tack, tack, tack! Jag läser varenda en av era kommentarer och det värmer så otroligt mycket att ni tycker så mycket om produkterna. Jag tror ni kommer älska de nya produkterna och färgen som vi släpper i november. Snart ska jag visa er lite mer av vad som komma skall! I eftermiddag ska jag sätta mig och läsa genom alla era fina kommentarer en gång till och svara på allt.

Nej, nu ska jag kila ner mot Kungsträdgården, jag startar morgonen med ett seminarium hos Facebook som Shopify har bjudit in till och efter lunch ska jag till min redovisningsbyrå för ett budgetmöte. Jag kommer vara helt slut i huvudet efter den här dagen men då finns det ingenting bättre än att sätta mig ner och läsa genom och svara på alla er fina kommentarer. Jag älskar att snacka med er så återigen, tack för att ni ger mig så mycket kärlek här i bloggen. Om ni bara visste vad det betyder för mig att ha er närvarande i mitt liv varje dag!

Puss och kram!

Hur söt är förresten inte Charlie när hon ligger och väntar på att vi ska fota outfit, hehe!


2 kommentarer2 kommentarer om “tisdag och tack för all kärlek”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här