Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:20 | October 21, 2019

vecka 43 – Shopify x Facebook, avtalssignering och budgetering

veckans planer 

Ny vecka och jag har precis kommit in till stan! Vi anpassade verkligen vår helg efter vädret den här gången. I lördags var det jättefint väder så vi var ute i trädgården och fixade hela dagen. Jag gick en lång promenad med Charlie och sen bar vi in alla utemöbler, planterade några buskar och fixade trädgården inför vintern. I söndags regnade det jättemycket så då blev det en heldag inomhus. Jag känner mig i alla fall ordentligt utvilad och redo för en ny vecka! Idag ska jag ägna hela dagen åt lite lösa trådar som som måste tas tag i och avslutas. I morgon ska jag på ett event som Shopify (Organistas e-handelsplattform) har bjudit in till hos Facebook. Jag spenderar antagligen hela min förmiddag där och på eftermiddagen har jag ett roligt möte och sen ska jag på budgetmöte hos min redovisningsbyrå. Det är fortfarande så mycket parametrar och siffror som jag måste bli bättre på för att förstå hur allting hänger ihop. Redovisningskurserna på Civilekonomprogrammet kan ju slänga sig i väggen. Visst kan jag en hel del men inte alls på den nivån som jag behöver nu sedan jag startade Organista. Men det är väl som med allting, att man glömmer lätt om man inte praktiserar det med jämna mellanrum. På onsdag och torsdag jobbar jag med Matilda, jag har ett möte där jag ska signa avtal och hoppas att jag kan berätta mer om det för er väldigt snart. På lunchen ska jag till frisören och på kvällen efter jobbet har ByMalina visning av sin nya kollektion på deras kontor och efteråt ska jag antagligen äta middag med en kompis. Jag minns inte senast jag var ute så jag funderar på om det blir lite drinkar efter middagen också eller om jag spar mig till fredag.

veckans bästa

Äntligen börjar alla bitar falla på plats! Idag blev designen klar för våra nya påsar, e-handelspåsar och boxar. Det ska bli så spännande att se hur de blir! Produktionen går ganska snabbt så jag har leveransen lagom tills produkterna är klara. Jag funderar dock på att erbjuda boxen som ett alternativ man betalar för på hemsidan. Jag börjar bli väldigt påläst om e-handelns miljöpåverkan och jag vill inte att alla som lägger en beställning hos oss per automatik får produkterna i en box så länge dem inte vill ha den eller ska ge bort produkterna i present. Att skicka boxar väger dessutom mer och tar upp större volym vilket ökar utsläppen. Vad tror ni om det alternativet och vad borde det kosta? Alla företag gör så olika idag så det är svårt att gissa sig till vad som är best pratice och vad som blir mest hållbart för alla i längden. Vi kommer testa oss fram helt enkelt men det vore intressant att höra hur ni resonerar när ni handlar på nätet.

veckans sämsta

Jag trodde att jag hade en ganska lugn vecka framför mig, vi har så mycket att ta tag i och planera inför vårt nya produktsläpp men helt plötsligt blev min vecka ganska fullbokad. Aja, jag ska nog få ihop det på något sätt men det kommer bli en hel del långa kvällar helt enkelt! Så länge jag är inställd på det så brukar det gå ganska smärtfritt men nästa vecka ska jag försöka planera lite bättre.

veckans låt 

Den här låten ska Daniel och Musikklubben ha all kredd för. Jag har aldrig ens hört talas om det här bandet tidigare men föll för låten direkt. Ni måste lyssna på den och deras andra låtar! En ny favorit…


2 kommentarer2 kommentarer om “vecka 43 – Shopify x Facebook, avtalssignering och budgetering”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Älskar era produkter och ska ge det i julklapp till typ ALLA jag känner!!

    Reply
  • Vad glad jag blir!!! Visst känns det som den perfekta julklappen? Vi sitter och gör nya set till hemsidan den här veckan som kommer passa utmärkt som julklapp. Kram och tack för din kommentar!

    Reply