Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:06 | October 17, 2019

sno stilen – ljusa sneakers och kostymbyxor

vita byxor här // jacka med skärp här // vit polotröja här // vita sneakers här // väska ATP Atelier här

Hej hjärtan! 

Här kommer en sno stilen på min ljusa outfit från förra veckan. Väskan är det enda som är exakt samma som på bilden (det var alldeles för svårt att hitta en ersättare till den, hehe) men resten skulle jag säga är snygga budgetalternativ till det jag bär. Jag älskar att klä mig i ljusa toner, speciellt nu under höstmånaderna när allt runtomkring är så mörkt och grått. Och hur härligt är det inte att matcha något så snyggt och uppklätt som kostymbyxor till något så bekvämt som sneakers. Älskar! Jag hoppas att ni hittar något ni gillar.

Puss och kram!

1 här // 2 här // 3 här // 4 här // 5 här

bruna i mocka här // beiga med brett band här // beiga Nike air max här // vita Adidas här // Acne här // beiga Reebok här //  vita med svarta detaljer här // vita med randiga snören här


9 kommentarer9 kommentarer om “sno stilen – ljusa sneakers och kostymbyxor”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • De vita paren är riktigt fina. Kanske inte min smak att ha gympadojor till bara.

  Reply
 • Visst är de? Haha, är det sant! Jag älskar att ha lite mer dressade plagg till sneakers. Men smaken är ju faktiskt som baken, alltså delad, hehe. Kram!

  Reply
 • Jag fick hem mina första produkter från organista idag, sååå fina! Kram

  Reply
 • Det betyder allt för mig att du är så nöjd, tack snälla för att du hör av dig med feedback. Stor kram!

  Reply
 • Hej! Jag ska på avslutningscermoni efter att ha läst 5 år på universitetet. Men jag vet inte vad jag ska ha på mig?! är väldigt spontant och såna här saker ger mig stress…. Vill gärna vara väldigt klassisk och känna mig vacker samt bekväm under dagen. Sedan har vi en middag på kvällen ihop med klassen och familjer, ca 300 pers. Vill alltså ha något till förmiddagen och något till kvällen 🙂 Har du några tips? 😀 har förövrigt ingen budget!! btw, älskar din stil!!

  Reply
 • Åh, vad kul! Grattis till examen! Jag hittade en jättefin klänning på Bikbok förra veckan som jag tänker kan passa jättebra till just en sådan middag och sjukt prisvärd. Ha en fin helg <3 http://revr.at/vlh (adlink)

  Reply
 • Åh, vad kul! Grattis till examen! Jag hittade en jättefin klänning på Bikbok här förra veckan som jag tänker kan passa jättebra till just en sådan middag och den är sjukt prisvärd. Lycka till med allt, kram!

  Reply
 • Så snyggt med sneakers till den dressade stilen! Själv har jag oftast kjol eller klänning och i vardagen har jag ofta sneakers för att balansera, kan lätt bli för uppklätt eller tantigt annars. 😊
  Kram P

  Reply
 • Tack! Ja precis, jag tycker att skorna är pricken över i:et till en outfit, eftersom de gör att det ser antingen uppklätt eller mer casual ut. Kram fina du!

  Reply