Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:32 | October 16, 2019

en höstlista

Beskriv din höst med tre ord!

Jobb, landet och höstmys!

Vad är dina planer för hösten?

Just nu ägnar jag absolut mest tid åt att förbereda vår hemsida för vårt nya produktsläpp som blir verklighet någon gång i början/mitten av november. Jag kommer jobba som en galning i veckorna, en hel del på helgen också men då blir det även tid för återhämtning och kvalitetstid med min familj och vänner. Full fokus kommer ligga på Organista och bloggen. Jag ser så mycket fram emot den här jobbhösten så det är nästan lite löjligt!

Hur höstmyser du?

Det bästa jag vet med hösten och vintern är att det blir ganska kallt i både vår lägenhet och på landet så då kan jag elda i öppna spisen igen utan att det blir för varmt. Mamma älskade också att sitta och stirra rakt in i lågorna i timmar, jag kanske har ärvt det från henne, men jag älskar i alla fall brasor.

Vad är det bästa med hösten?

När löven byter färg och det ser ut som att naturen står i lågor. Allting blir så mycket mysigare på hösten, håller ni inte med?

Vad är det sämsta med hösten?

Det tar ett tag att ställa om och vänja sig vid att det blir så mörkt tycker jag! Jag är snäppet tröttare när jag vaknar på morgonen och det är mörkt ute..

Hur ser din typiska höstoutfit ut?

Jag gillar att matcha naturen, med mycket beiga plagg och kamel är en favorit som ni vet. Dagar när det regnar gillar jag att klä mig helt i svart!

Vad kommer du att dricka i höst?

Rödvin! Jag är så glad att jag har kommit tillbaka till att dricka rödvin. I flera år har jag undvikit det för jag blir så trött av det så jag har haft absolut noll sug men suget brukar komma lagom till hösten igen. Istället har det blivit en hel del bubbel och öl men för några veckor sedan blev jag i vanlig ordning så sugen på ett glas rött och har njutit av många fler sedan dess.

Vad är den höstigaste maträtten?

SOPPA! Och grytor! Hjälp vad gott det är! Mattias lagar ju all mat hemma hos oss men jag får önska maträtter och högst upp på önskelistan just nu står jordärtskockssoppa och höstig gryta. Vi var hemma hos Sophia, Johan och Juni förra helgen och åt världens godaste gryta med högrev, mums!

Ska du resa någonstans i höst?

Nix, det blir på sin höjd en helg i Skåne och jag och Mattias kanske åker iväg till något retreat i närheten av Stockholm för lite miljöombyte men annars ska jag vara hemma och jobba och ladda upp inför två veckor i Sydafrika i januari.

Bästa musiken för regniga dagar?

På hösten blir jag alltid sugen på att lyssna på lite fler kärleksballader, det händer inte så ofta men när det blir kallt ute känns det tillåtet att sätta på den här listan och krypa ner i soffan.

Vad tittar du på?

Just nu följer jag Peaky Blinders, The Sinner, The Affair och så har jag äntligen börjat titta på Fartblinda som så många har tipsat om. Hade någon sagt att serien är baserad på Caroline Neuraths bok hade jag börjat se den mycket tidigare. Jag har inte läst just Fartblinda men känner igen mycket från hennes bok Den stora bankhärvan som handlar om HQ Bank och jag gissar att mycket av inspirationen till Fartblinda kommer från tiden då hon skrev den.

Vad gjorde du vid den här tidpunkten för ett år sedan?

Då hade jag fullt upp med att ta fram de första produkterna för Organista och det var även första gången som jag visade upp prototyperna i bloggen, så galet att det har gått ett år sedan dess samtidigt som att det har hänt så otroligt mycket på så kort tid. Jag anordnade även en magisk skaldjursmiddag på landet som såg ut så här. Hjälp, vad sugen jag blev på att styra upp en riktigt härlig höstmiddag ute på landet snart igen när jag såg de här bilderna!

Här kan ni läsa förra årets höstlista, lite kul att se hur likt jag har svarat på många frågor, hehe!


6 kommentarer6 kommentarer om “en höstlista”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh mer listor , så mysigt !! 🙂

  Reply
 • Kul att det uppskattas. Kram på dig!

  Reply
 • Vilken underbar kappa med huva! Vart är den från? Jag hade en från Rodebjer för kanske tio år sen, ångrar bittert att jag sålde den och har letat kappa med huva sen dess 🙁

  Reply
 • Tack fina! Den är från Morris och jag köpte den förra säsongen så jag trodde inte att den skulle finnas kvar men det gjorde den och du hittar den här. Vilken tur. Kram!

  Reply
 • Tack Linn! Har inte råd nu men ska spara länken, kanske har jag tur och den finns kvar längre fram 🙂

  Reply
 • Ja, vi får hålla tummarna, visst är den fin! Kram.

  Reply