Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:25 | October 14, 2019

vecka 42 – jobb med hemsidan, frukostevent hos Lars Wallin och skön smärta

veckans planer

Hej måndag! Hur mår ni idag? Jag mår fint tack och har haft en kombinerad stan-landet helg. Så underbart, det bästa av två världar. I fredags blev det middag med våra vänner på Tako, i lördags vaknade jag tidigt, jobbade lite, tränade, gick en sväng i stan och sen brände vi raka vägen ut till landet. Det här kan ju vara den finaste tiden där när alla löven skiftar färg. Jag har en riktigt härlig vecka framför mig med lagom många möten och väldigt mycket tid över som jag ska spendera på kontoret. Jag var knappt där förra veckan, det tog så mycket tid att förbereda inför vår produktfotografering men allting gick jättebra och det kommer bli så fint. Den här veckan blir det istället fokus på hemsidan, vi ska göra klart alla nya produktsidor och planera hela hösten. Idag ska jag träna, i morgon jobbar jag med Matilda, vi ska fota ett samarbete och på onsdag startar jag morgonen i Lars Wallins studio. Vi är ett gäng som ska äta frukost där och kika på hans nya höstkollektion. Spännande, jag har dålig koll på hans kläder sedan tidigare så det ska bli kul att få se mer. Direkt efter det ska jag iväg på ett möte hos en strategisk kommunikationsbyrå, de ska presentera en behovsanalys för Organista och jag hoppas att vi kommer jobba med dem inom en snart framtid. På torsdag ska jag äta frukost med Klara och Matilda och sedan blir det kontoret hela dagen! På fredag har jag avsatt hela dagen för att kryssa av att-göra-punkter i min backlog. Jag och Matilda jobbar som ni vet i ett program som heter Trello där vi arbetar med en metod som kallas för Kanban. Ni kan läsa mer om det i inlägget jag skrev här. De senaste veckorna har jag dock haft så mycket saker som måste åtgärdas med detsamma och min backlog har alltså hamnat i skymundan. Det innebär att det finns en miljon saker att ta tag i där och det tänkte jag djupdyka i under fredagen innan jag går på helg.

veckans bästa

På fredag efter jobbet ska jag till min massage terapeut och trycka knutor, hehe, jag älskar det. Skön smärta är det bästa jag vet och ju hårdare hon trycker desto bättre. Som när man trycker med en nagel i tandköttet ni vet? De flesta jag berättar det här för kollar på mig som att jag vore dum i huvudet men jag har stött på ett fåtal andra under mitt liv som också gillar skön smärta, haha. Jag vet inte om vi är ganska få till antalet? Men det kanske är några här inne som känner igen sig? Genom åren har jag förstått att jag har ganska hög smärttröskel också, det kanske har något med det att göra? Jag längtar i alla fall till fredag…

veckans sämsta

…för jag har varit stel i nacken i över en vecka nu. Charlie har börjat sova i sin korg under natten igen så jag hoppas att det snart släpper. Vi älskar att ha henne i sängen, det är så mysigt så i långa perioder “fuskar” vi och låter henne sova med oss. Den senaste tiden har hon dock velat ligga slickad längst med min sida hela natten. Och hur underbart och mysigt det än är så gör det att jag sover mycket lättare och en morgon förra veckan vaknade jag upp med värsta nackspärren för att jag hade anpassat mig efter henne hela natten. Så tiden till min tid hos massageterapeuten på fredag får gärna gå ganska snabbt.

veckans låt

Ok, jag har hittat en ny hang up! Egentligen ett helt album som håller så otroligt hög nivå och som släpptes i somras. Jag har helt missat att lyssna genom det men när vi fotade produktbilder i studion förra veckan så påminde André mig om att jag faktiskt måste göra det. Albumet har gått på repeat i mina hörlurar sedan dess men framförallt den här låten lite extra mycket just nu. Vilket geni den här artisten är alltså, han bara växer och växer i mina ögon, framförallt när han ger sig på att göra låtar inom så många olika genrer samtidigt och gör det lika förbaskat bra varenda gång.

Ha en fin måndag älsklingar, puss & kram!


6 kommentarer6 kommentarer om “vecka 42 – jobb med hemsidan, frukostevent hos Lars Wallin och skön smärta”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ja jag älskar skön smärta (massage!!) men haha – nagel i tandköttet? wtf? Aldrig hört talas om detta.

  Reply
 • Haha, what? Är det sant? Det gör ju lite ont om man trycker en nagel eller typ tandpetare i tandköttet och jag älskar den känslan. Ett tag var jag typ beroende av att göra det, haha, men jag har äntligen lyckats sluta. Är det alltså ingen annan som gör så? Jag har svårt att tro att jag är helt ensam om det? Men kanske! Kram fina du!

  Reply
 • Hej! Vill bara säga att jag fullkomligt älskar idén med dina produkter. Det liksom pirrar i min ”ordning och reda” nerv! Jag går i gång på när var sak är på sin plats, men på ett snyggt och prydligt sätt. Jag längtar tills jag beställer hem dina produkter. Just nu vågar jag inte pga att jag är rädd att nästa kollektion kommer vara något uppdaterad etc, men annars blir det nog den beiga serien…och kort därefter den svarta serien.
  Det skulle vara roligt om du fortsätter att utveckla detta och kanske tar fram en snygg och funktionell neccecär anpassat till weekend-resor med tillhörande fack för dina egendesignade refillflaskor för linsvätska, parfym, dagkräm, schampo/balsam och lotion. Jag hatar fulla neccecärer där man måste gräva efter allt:) Lycka till med företaget!

  Reply
 • Tack bästa du för alla tips på framtida produkter, jag antecknar och sparar alla. Och det låter som att vi är väldigt lika du och jag, haha. Jag älskar också var sak på sin plats men det kommer nog inte som en överraskning, hehe. När jag har organiserat och fixat riktigt fint hemma kan jag njuta av det i flera veckor efter. Finns det någonting bättre? Och den som väntar på något gott… jag tror du kommer älska våra kommande produkter. Massa kramar!

  Reply
 • Jag älskar också den typen av smärta. Älskade att gå till tandläkaren på den tiden när de “karvade” bort tandsten med metallkroken, det var ju typ det bästa när de kom ner lite i tandköttet, nu kör de bara med isande ultraljud och jag avskyr det.

  Reply
 • Yes, äntligen någon som håller med, haha! Jag vet, men förhoppningsvis är den metoden mer skonsam i alla fall. Kram

  Reply