Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:45 | October 11, 2019

så här packar jag min weekendväska och 20% rabatt

beige packningskub här // svart packningskub här // underklädespåse här // skopåse här // tvättpåse här

Hej torsdag!

Snart helg igen, vad hände? Jag tycker att tiden mellan måndagar och fredagar just nu går så otroligt snabbt. Jag hinner bara blinka sen är arbetsveckan slut igen. Aja, det kanske känns så för att det blir mörkt så mycket tidigare på kvällarna också. Vi har faktiskt ingen weekend eller resa inbokad i höst men det känns helt ok eftersom vi reser till Sydafrika i januari och får vår extra D-vitamindos då. Ska ni ut och resa något i höst?

När jag reser på en weekend packar jag i alla fall min resväska så här! En beige kub till ljusa och vita kläder och en svart kub till mörka och svarta kläder. Till nästa produktsläpp har vi gjort en smalare påse som passar utmärkt till sandaler, ballerinaskor men även till steamer, platt- och locktång. Den längtar jag så mycket efter!

Jag har även lyssnat på er och Organistas kunder och gjort en påse som är transparent på ena sidan så att man ser precis vad man har i den. Det blir som en hybrid mellan en påse och packningskub kan man säga.

Vi har sålt slut på stora delar av vårt lager och tänkte rensa ut lite innan vi får vår påfyllning så därför ville jag erbjuda er en rabattkod innan alla andra. Eftersom vi alltid kommer satsa på att ha ett standardsortiment som inte förändras särskilt mycket från en säsong till en annan så kommer vi sällan erbjuda rabatter över 10%. Jag vill nämligen designa och tillverka produkter med riktigt lång hållbarhet. Däremot så vill jag ge er läsare som har varit så stöttande från dag ett en en lite högre rabatt som tack för allt.

 

Så anger ni koden ORGANISTA20 i kassan får ni 20% rabatt på hela er beställning. Vi har några av vårt bästsäljande set i beiget kvar!

Och bara ett ynka set i svart kvar! Däremot så finns det några produkter kvar av de andra svarta så att man kan sätta ihop sina egna set med svarta packningsprodukter så klart.

Jag hoppas att ni hittar något ni gillar! Koden är som sagt ORGANISTA20 och anger ni den i kassan så får ni 20% rabatt på hela er beställning. Den gäller t.o.m söndag klockan 23.59 så alltså hela helgen, puss & kram!


15 kommentarer15 kommentarer om “så här packar jag min weekendväska och 20% rabatt”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • TACK.. Jag är en mycket nöjd kund sedan tidigare (och trogen läsare här, yippiiie jag knyckte sista svarta lilla kitet :)) är SUPERNÖJD med dina produkter på Organista. Ser såå fram emot dina nyheter. Önskar gärna fler varianter av påsar också (för sockar/strumpbyxor exempelvis).
  Du är GRYM Linn!
  kram e

  Reply
 • Woohoo, vad kul! Och ja, nu är det mesta utsålt och det gör mig så glad att du tycker så mycket om produkterna. Det ska bli jättespännande att få lansera nyheterna inom kort och jag tror att du kommer bli riktigt nöjd med tanke på dina önskemål. Kram!

  Reply
 • Tack för ännu ett bra inlägg!
  Jag älskar mina beige packboxar och påsar. Har mest svarta och mörka kläder och tycker det är lättare att se och hitta det jag ska när omgivningen är ljus. Ser fram emot smala påsar för sandaler och annat som drunknar i stora påsar. Jag skulle önska små påsar eller fack en kan rulla ihop för smycken. Har en men den är alldeles för stor och tung för att följa med på kortare resor med bara handbagage.
  Önskar dig en riktigt härlig helg!
  Kram P

  Reply
 • Tack själv för att du hör av dig! Vad roligt att du ser fram emot en smal påse och ett mindre alternativ till smycken. Då tror jag att du kommer att bli riktigt nöjd. Och det betyder allt för mig att du tycker så mycket om våra produkter. Massa kramar!

  Reply
 • Hej fina Linn!! Jag är ett stort fan av Organistas produkter och tänkte bara säga att min kille är så avis på hur strukturerad min packning alltid är så nu har jag köpt kuber till honom i julklapp. Också tusen tack för en superbra blogg!! Kram!

  Reply
 • Haha! Jag har faktiskt hört flera berättelser som din och det är superkul att era killar även visar intresse. Vissa produkter kommer därför bli mycket mer unisex framöver. Jag hoppas att han blir riktigt glad för julklappen. Tack själv, för att du läser bloggen och lämnar avtryck här. Kram!

  Reply
 • Hej Linn! Onskar det stora svarta kitet fanns kvar. Men vantar tills ni fyller pa. Ett tips for hemsidan ar att om en product ar ‘Sold out’ sa kan ni har ett “Sorry we’re sold out, please provide your email-address and we’ll let you know when it’s back in stock” input field dar 🙂 Stor kram!

  Reply
 • Hej Linn! Onskar det stora svarta kitet fanns kvar. Men vantar tills ni fyller pa. Ett tips for hemsidan ar att en product ar ‘Sold out’ sa kan ni har ett “Sorry we’re sold out, please provide your email-address and we’ll let you know when it’s back in stock”input field dar 🙂 Stor kram!

  Reply
 • Hej fina du. Snart kommer seten in i lager igen men tills dess går det att plocka ihop sitt egna, ett litet tips om du inte vill vänta. Och återigen, jag älskar att ni läsare är så engagerade i Organista och blir jätteglad varje gång jag får in ett tips som ditt. Så bra ju och det är klart att vi borde ha en sån funktion, det ska jag kika på direkt. Kram på dig!

  Reply
 • Ååh vad spännande, nu la jag min första order med den koden <3 (största kittet)
  Trevlig helg!

  Reply
 • Åh, vad roligt och vad glad jag blir, hoppas du blir nöjd. Tack och kram!

  Reply
 • Så smart idé! Det ska jag lätt testa!

  Reply
 • Eller hur? Gör det, kram!

  Reply
 • Tack för otroligt fina produkter, och snabb leverans!! Beställde i torsdags kväll och fick idag, och då bor jag i Södra Lappland! Jag är mycket nöjd o vilken kvalitet!

  Reply
 • Tack själv! Vad härligt att höra att du är så nöjd och kul att det kom fram så fort. Ja, alltså vårt tredjepartslager Zimply Solved har verkligen överlevererat från dag ett. De skickar i princip alla ordrar samma dag och jag tycker även att Postnord sköter sig riktigt bra. Många av våra kunder får sina ordrar redan dagen efter de la den, så kul. Kram fina du!

  Reply