Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:30 | October 10, 2019

sno stilen och höstens finaste kavajer

tights här // solglasögon Céline här // rutig kavaj här // vit t-shirt här // espadrillos här // örhängen här 

Hej godingar! 

Det är dags för en “sno stilen” med den här rutiga kavajen som jag har fått så mycket frågor om. Den jag bär är är en gammal goding från &Otherstories men det finns många liknande i butik just nu. Jag fick mycket komplimanger för just den här outfiten, kul att ni gillade den. Det verkade som att flera av er uppskattade att jag stylade kavajen lite annorlunda med mer avslappnade och bekväma plagg under. I dag kommer jag helt och hållet fokusera på kavajer och mina favoriter i butik just nu är de här godbitarna.

beige här // kamelfärgad med knytning i midjan här // beige i ull här // kamelfärgad rak här // svart öppen här // rutig dubbelknäppt här // svart med markerad midja här // rutig med en knapp här 

Jag gillar att bära rutig kavaj, det blir som pricken över i och lyfter en hel outfit. I collaget hittar ni en med dubbelknäppning som vi ser mycket av i höst, och en annan med mindre rutor som liknar den jag bär. Jag brukar satsa på kavajer med lite karaktär och älskar exempelvis knytningen i midjan på den kamelfärgade och svarta. Jag tycker däremot att den svarta utan krusiduller är perfekt att ha i basgarderoben och vill man kan man ju alltid satsa på samma avskalade känsla fast i en annan färg, eller en i ull som fortfarande går att bära som jacka med en tjock tröja under.

När det var lite varmare ute så bar jag min kavaj som ytterplagg, det älskar jag att göra när vädret tillåter. Och nu när kylan har kommit tillbaka in i våra liv så tycker jag att det är fint att bära kavajen som ett plagg under jackan, lite lager på lager helt enkelt. Vad tycker ni?

Puss och kram!


2 kommentarer2 kommentarer om “sno stilen och höstens finaste kavajer”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hade varit så roligt att läsa ett inlägg om vad du anser är din capsule wardrobe. Både kläder, väskor, skor och accessoarer. Vilka plagg kan du inte leva utan? Vart går du helst för att hitta dina basics. Du har en sån fin och klassisk stil!!

    Reply
  • Hej fina du. Tack! Vad roligt att du efterfrågar det, för du är inte ensam! Jag gjorde två inlägg på temat “Önskerubrik – den perfekta basgarderoben” för snart ett år sedan. Du hittar dom här och här. När det kommer till min basgarderob så gillar jag att tänka enkelt. Jag kan till exempel inte leva utan plagg som en vit t-shirt, polotröja, sköna tights eller ett par jeans och vita sneakers. Just väskor och accessoarer har jag aldrig tänkt som en del av min basgarderob men det är klart att det är så. Jag tycker att Arket är grymma när det kommer till baskläder, men även butiker som Uniqlo & Muji som nyligen har öppnat en stor flagship store på översta våningen av Åhlens City är ett tips. Jag sparar ditt önskemål och lovar att skriva mer om hur jag planerar min basgarderob. Kram!

    Reply