Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:53 | October 3, 2019

snygga vinterskor och kängor med högt skaft

svarta Bally här //  grå låga Uggs här // Moonboots här // bruna R.M. Williams här // Bruna Inuikii här // svarta Saint Laurent med silverspänne här // Fendi här // gröna med dold kilklack här // svarta med tjock sula här // Grå Inuikii i bild här 

Hej hjärtan!

Jag fick en fråga från en läsare förra veckan om jag inte kunde tipsa om lite snygga vinterskor utan klack och visst kan jag det! Det kanske är lite tidigt än så länge men jag tänkte att det är lika bra att köra igång innan de snyggaste säljer slut. Varje år är det nämligen samma sak för mig, att jag kommer på att jag behöver ett par varma skor lagom tills den första snön faller och då är de jag vill ha redan slutsålda. Känner ni igen er?

Jag älskar mina Inuikii som jag skaffade förra säsongen. Så varma med en ordentlig sula men ändå stilrena och passar till det mesta. Jag hittade många som påminner om dem i modellen, både från Inuikii men också andra märken. En annan modell som jag har börjat snegla på den senaste tiden är den klassiska kängan med snörning och högre skaft. Den gjorde entre redan förra säsongen och jag tycker att modellen är lika snygg fortfarande. De här från Fendi är magiska! Och curlingkängan från Bally eller de klassiska bootsen från R.M. Williams är alltid säkra kort om man letar efter varma skor som håller säsong efter säsong.

Jag hoppas att du hittar något du gillar, puss & kram!


2 kommentarer2 kommentarer om “snygga vinterskor och kängor med högt skaft”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här