Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:55 | October 1, 2019

oversized höstkappa och att gå osminkad till vardags

kappa H&M här // polo Massimo Dutti här // tights Spanx här // stövlar & Other Stories liknande här // väska Celine // solglasögon Celine här 

Hej tisdag!

Jag tror att jag har hittat en ny favoritfärg att varva med beiget, haha! Just nu dras jag nämligen till allt som är lite gråbrunt/taupe. Min Celinéväska har ju den tonen och när den åkte fram förra veckan blev jag helt plötsligt väldigt sugen på att matcha den med allt. Taupe känns ju som en riktig höstfärg, eller hur?

Jag har fortsatt gå runt osminkad flera dagar i veckan sen i somras och trivs så bra med det just nu. Lite puder och fylla i brynen räcker för att jag ska känna mig fräsch men jag antar att det inte kommer kännas så särskilt länge till, när min hy blir blek igen. Men jag njuter så länge det varar och det går så fort att göra mig iordning på morgonen, det är det bästa tycker jag.

Jag är helt klart en morgonmänniska och jag är som skarpast när jag vaknar på morgonen och fram till lunch, haha. Så jag vill gärna komma iväg snabbt. Charlie tycker jag är jättejobbig som alltid vill vara på kontoret så tidigt för hon hade gärna snoozat lite längre. På tal om det så måste jag stänga igen datorn nu och bege mig!

Ha en fin dag älsklingar!


4 kommentarer4 kommentarer om “oversized höstkappa och att gå osminkad till vardags”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag har också gått omkring osminkad hela sommaren i princip. Det är så skönt att slippa ta bort sminket på kvällen. Dessutom växer ögonfransarna när man skippar mascaran i flera veckor. Men tänker som du att snart kommer jag känna mig blek och glåmig utan smink, haha!

  Reply
 • Visst är det skönt? Haha! Jag har fortfarande inte tröttnat och sminkar mig max 1-2 dagar i veckan. Och det stämmer nog, för nu när jag använder mascara vid enstaka tillfällen så är fransarna så långa så att mascaran smetar av sig uppe vid ögonbrynen. Men det är ju ett bra problem. Kram!

  Reply
 • Du är supervacker!

  Reply
 • Men tack fina du, vad gullig du är, kram!

  Reply