Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:10 | September 30, 2019

vecka 40 – allt faller på plats och Female Founders-lunch

veckans planer

Hej måndag! Hur mår vi idag? Jag har haft världens mysigaste helg ute på landet. Pappa kom upp i fredags så vi har bara fixat i trädgården, gått promenader, ätit goda middagar och eldat i öppna spisen. Jag älskar verkligen hösten och kommer på mig själv med att gå och längta efter att löven ska ändra färg. Höst = mys! Jag har precis kommit till kontoret direkt från landet och vinkat farväl till pappa. Jag ska svara på några mejl, fixa med lite fakturor och prata med er sen ska jag hem och lämna Charlie. Innan lunch ska jag nämligen iväg till en e-commerce byrå och presentera Organista och vår affärsplan för dem. Det blir andra gången jag gör det, första gången var för banken för ett par veckor sedan och det känns lika kul varje gång. Jag var på ett Shopify-seminarium tidigt i våras när vdn från den här byrån föreläste och jag kände bara att jag måste ta kontakt med dem. Jag älskar deras tankar kring och hur de jobbar med e-handel. Idag ska vi egentligen bara lära känna varandra och sen ska vi se vad de kan tänka sig göra för ett företag som mitt. Spännande! I eftermiddag blir det kontoret och i morgon har vi städdag. Jag jobbar med Matilda och på kvällen ska jag gå en promenad och äta middag med Martin. På onsdag ska jag fota en grej och på torsdag har jag bokat in möten. Det blir min mötesdag den här veckan och fredag blir min administrativa dag, det innebär kontoret för hela slanten bortsett från på lunchen för då ska jag sitta i panelen under Grounded Factory’s Female Founders-lunch. Det är jag och Aida som är vd på ByBabba som ska prata och de som kommer och lyssnar driver själva företag som de kommer få presentera under lunchen. Tydligen har det varit jättestor efterfrågan på platserna och nu är det väntelista som gäller, så roligt. Jag tror det kommer bli veckans  höjdpunkt!

veckans bästa

Saker och ting börjar äntligen falla på plats! Det har varit några intensiva veckor med många frågetecken och förhandlingar som har ägt rum. Jag kan tyvärr inte berätta allting som har hänt här än men förra veckan blev i alla fall det mesta klart. Allting har dessutom gått så himla bra och det känns väldigt skönt nu i efterhand, att hårt jobb verkligen lönar sig. Nu har Organista de bästa tänkbara förutsättningarna framöver och i helgen när de sista detaljerna är klara ska jag fan fira lite!

veckans sämsta

PASS! Jag mår oförskämt bra just nu så jag kan inte ens komma på minsta lilla grej som skaver…

veckans låt

Jag har knappt lyssnat på musik den senaste veckan, det händer väldigt sällan men jag antar att jag har haft full upp med annat. Men lite konstigt är det, för jag lyssnar alltid på musik. När jag går, när jag jobbar, när jag tänker. Haha! Så jag har faktiskt bara lagt till en låt i min spellista den här veckan och den kom upp som ett förslag till mig på Spotify. Jag har inte ens lyssnat på förra veckans New Music Friday, det ska jag göra nu. Där hittar jag så mycket musik och om ni har några nya favoriter får ni gärna tipsa, jag behöver fylla på min spellista som sagt!


2 kommentarer2 kommentarer om “vecka 40 – allt faller på plats och Female Founders-lunch”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här