Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:57 | September 26, 2019

sno stilen och snyggaste dunjackorna i butik just nu

rutig kavaj här // polo här // stövlar här // dunjacka här // väska här // byxor här 

Hej godingar!

Vad kul att ni gillade min dunjacka! Förr har jag alltid haft ganska svårt att hitta varma jackor som faller mig i smaken men den här säsongen verkar det som att inte finns något slut. Jag köpte ju min jacka ovan på H&M men den verkar ha sålt helt slut på deras hemsida. Däremot hittade jag en massa annat fint! Bl.a. den här jackan ovan som dessutom har ett skärp som markerar midjan. Så fin!

Puss och kram!

1 här // 2 här // 3 här // 4 här // 5 här // 6 här // 7 här // 8 här 


2 kommentarer2 kommentarer om “sno stilen och snyggaste dunjackorna i butik just nu”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här