Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:35 | September 24, 2019

vinterjacka i min favoritfärg och lårhöga stövlar

dunjacka här // kavaj liknande här // polotröja liknande här // byxor här // stövlar liknande här // väska här // armband Joanna Fingal för PFG här 

Hej tisdag! 

Hur mår ni idag? Jag har äntligen återhämtat mig från en riktigt dunderförkylning som jag åkte på förra veckan och nu kan det alltså bara bli bättre! Jag tänkte t.o.m. våga mig på ett träningspass på Becore senare idag om det håller i sig. Jag är verkligen inte samma människa utan min träning och jag känner saknaden efter träningen i hela kroppen efter bara en veckas uppehåll. Men först ska jag kila till kontoret och det är så kallt på morgnarna nu så jag har faktiskt börjat dra fram mina vinterjackor redan.

Jag är väldigt frusen av mig överlag och jag hade valt att vara för varm framför att vara för kall alla dagar i veckan. Det är så roligt att det är så olika beroende på vem man frågar. Mattias som lätt blir varm tycker att det är den värsta känslan så han fryser hellre. Jag är raka motsatsen och känner mig så obekväm när jag fryser. Men nu slipper jag i alla fall det och jag är så glad att jag äntligen hittade en varm jacka i min favoritfärg beige. Den kommer från H&M och det kan vara årets kap för ynka 599 kronor. Jag köpte min i butik för 699 kronor så den verkar t.o.m. vara billigare på nätet.

Vad tycker ni förresten om mitt nya armband som Joanna har designat för Pfg Stockholm? Det är helt klart det finaste armbandet jag äger just nu, på delad förstaplats med det andra som jag har fått av min älskling och som jag alltid har på mig. Visst passar de fint ihop? Jag har faktiskt letat efter ett som passar till mitt andra och ni måste kika in resten av kollektionen här, Joanna har verkligen talang!

Jag hoppas ni får en fin dag, puss & kram!


6 kommentarer6 kommentarer om “vinterjacka i min favoritfärg och lårhöga stövlar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jättesnygg jacka! Det är dock ingen dunjacka som du skriver i länken, kan nog förklara det låga priset 🙂 Blev väldigt sugen på den själv men undrar om den är tillräckligt varm…

  Reply
 • Haha sorry! Det har du alldeles rätt i, det är jag som kallar alla lite tjockare jackor för dunjackor 😛 Kram

  Reply
 • Läste om appen bringthedog i tidningen Hund idag. Fungerar även utomlands. Bra tips eller hur för oss mattar och hussar. 🐶🐾

  Reply
 • Super ju 🙂 Tack för tipset! Kram <3

  Reply
 • Haha älskar att jag först tänkte att det var en sjukt snygg jacka men den har jag aldrig råd med. 🤪 kul med ett riktigt snygg budgettips, stor like på det!

  Reply
 • Åh vad kul att du känner så och att jag kunde förse dig med ett riktig bra budget-tips 🙂 Kram <3

  Reply