Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:21 | September 22, 2019

sjöstjärna och choker med strass

örhängen 1st Avenue här // choker med strass här

Hej godingar! 

Jag ville bara kika in och säga hej och hoppas att ni har en härlig söndag? Jag har precis kommit innanför dörren i stan och nu kan jag ju berätta om överraskningen som jag, Steffi och Dasha gav till Stina i födelsedagspresent. Vi kidnappade henne igår morse och tog med henne ut för en heldags spa på Yasuragi. Jag har aldrig varit där tidigare så det var kul att äntligen få se hur där ser ut. Tyvärr lyder där strikt fotograferingsförbud så jag kommer inte kunna visa er något men det var ganska skönt också att få en helt mobilfri spadag. Efter en magisk dag där ute åkte vi vidare mot Värmdö och landet där vi lagade en riktigt god höstmiddag, drack vin, snackade skit hela kvällen och sov över.

Jag har förresten fått upp ögonen för ett nytt smyckesmärke som jag ville visa er, vid namn 1st Saint Avenue som gör helt magiska och väldigt stilrena smycken. Det är grundat av en tjej som bor här i Stockholm. Jag använde mina nya sjöstjärnor jättemycket i somras och de kommer få hänga med i bagaget när vi åker till Sydafrika också. Chokern har jag fått ännu mer användning för nu i höst och jag bär den både till en enkel t-shirt till vardags eller till något mer uppklätt när det vankas fest. Hur fint? Det är så diskret men tillför ändå det där lilla extra! Nej, nu är det dags för mig att lägga undan min dator sen ska jag, Mattias och Charlie krypa ner i soffan, kolla en film och ladda upp batterierna inför en ny vecka i morgon.

Ha en trevlig kväll bästa ni, puss & kram!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här