Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:45 | September 20, 2019

fredag och lite bilder från veckans frukostevent

Hej hjärtan!

Alltså, jag har sån fredagsfeeling, jag ska jobba några timmar på Cube-kontoret idag och sen i kväll ska jag äta middag på stan med Tekla, Lina och Frida. I veckan bjöd den här pinglan in till frukostevent och jag som inte hinner gå på så många event just nu njuter extra mycket när det väl är dags. Jag får så mycket energi av alla nya intryck och det känns alltid lika lyxigt att få starta arbetsdagen tillsammans med vänner och bekanta.

Dukningen var, som alltid när Petra bjuder in till event, som ett litet konstverk.

Jag hade haft en sån där perfekt morgon, med gott om tid att göra mig iordning, jag och Charlie gick en liten promenad i parken och sen hamnade vi på Sparrow Hotel precis i tid till att eventet satte igång. Det gör så mycket för mig att få starta dagen i lugn och ro och jag gör mitt bästa för att undvika att komma till jobbet med andan i halsen!

Vi var inbjudna till Sparrow Hotell för att fira Petras ambassadörskap med Clinique. Hon berättade om relationen hon har till varumärket och jag måste erkänna att Clinique är en ganska ny upptäckt för mig så det ska bli kul att testa. Är det någon som använder Clinique så får ni gärna berätta om era erfarenheter?

En av våra stjärnor på Cube, Fanny, var på plats. Här tillsammans med en av våra andra stjärnor Edita! Vill ni har matlagningsinspiration och grymma recept, då är det till Editas blogg ni ska bege er.

Kaffe kan ju vara livets godaste dryck, eller vad säger ni? Morgonens i alla fall!

Jag och Charlie (haha, visst ser hur ut som en liten gremlin ibland?) fick mysigt bordssällskap i form av Mathilda. Vi har knappt setts på hela sommaren så vi hade massor att prata om.

Vi fyllde glasen med färskpressad juice…

…och klämde och kände mer på produkterna som vi snart skulle få presenterade för oss. Clinique har nämligen lanserat en hudvårdsserie som heter iD där man kan blanda sina egna hudvårdsprodukter utifrån personliga behov och önskemål.

Jag brukar ju ha med Charlies väska så hon kan ligga i den när vi är på event men när matte glömmer så går hennes jacka lika bra. Hehe!

Det var underbart att få äta frukost i sällskap av Valerie, Alexia och Mathilda!

Vi frossade i yoghurt, färskt bröd, frukt och smoothies!

Valerie hade på sig ett egendesignat set från deras senaste kollektion och det var längesen jag såg något som så direkt föll mig i smaken, MÅSTE HA!

Eventet huserade som sagt på Sparrow Hotel i en del som de kallar för salongen. Och i helgen ska vi faktiskt gå på lite lägenhetsvisningar så så fort jag kommer in i ett rum eller en lägenhet/på ett kontor så ser jag mig omkring och tänker “hade jag kunnat bo så här?”. Haha! Och den här takhöjden och härliga atmosfären får nästa lägenhet gärna ha.

Dukningen som sagt!

Det var minst en 4-5 barn på plats och jag imponeras så mycket av alla kvinnor i min närhet just nu som bollar karriärer samtidigt som barn och allting som kommer därtill. Det har liksom blivit en självklar del av våra event numera och jag älskar att det inte finns någon som kan säga åt oss att man inte får ha med sig barnen på jobbet.

När vi hade ätit upp var det dags att dyka ner i hudvårdsdjungeln!

Jag har ganska fet och glansig hy men får alltid höra att det är hudens egna försvar och fungerar som ett skydd mot föroreningar, kyla och andra yttre faktorer som åldrar huden så jag vill inte motverka det. Istället tillför jag bara en massa fukt och det har funkat riktigt bra för mig. Jag tänkte göra ett inlägg snart där jag berättar mer om min nuvarande hudvårdsrutin. Ni brukar ju gilla det!

Jag tror inte jag känner någon som älskar barn mer än den här älsklingen, ser ni hur lycklig hon är? Vi kallar henne dessutom för “the baby whisperer” för hon lyckas alltid bolla flera samtidigt och de blir alltid så lugna och tillfreds med allting i hennes famn.

Charlie var förvånansvärt asocial! Hon brukar alltid spring rakt in på event och se om det ligger något gott som hon kan dammsuga upp från golven men hon stod bara utanför dörren och ville inte gå in. När jag skulle testa vilken ansiktskräm som passade mig bäst stod hon tätt intill fåtöljen och surade. Haha, så mycket karaktär i en så liten hund och jag märker direkt om hon är på dåligt humör. Det brukar finnas en anledning men den här gången vet jag inte riktigt vad det var!

Tack Petra och Clinique för en magisk start på morgonen! Nu ska jag beta av min mail-inkorg, ha ett möte med min agent Richard och sen ska jag kika på och ta beslut angående en ny boxdesign och förhoppningsvis kan jag lägga en beställning i eftermiddag. Sen tar jag helg!

Ha en fin fredag så länge mina favoriter, puss & kram!


10 kommentarer10 kommentarer om “fredag och lite bilder från veckans frukostevent”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag har också fet hy så ser fram emot att höra om din nuvarande hudvårdsrutin! Och kanske även ett i lägg om hur du sminkar dig…? Jag tycker du har så fin och jämn hy på alla bilder, samtidigt som det ser så naturligt ut så du får gärna dela med dig av dina hemliga knep där 😄

  Reply
 • Tack snälla! Inlägget kommer inom kort. Jag är ingen expert inom hudvård men tycker det är väldigt kul så jag skriver gärna om min nuvarande hudvårdsrutin. Kram!

  Reply
 • Jag har oxå fet hy och får lätt finnar (har nyligen fått reda på att jag har pcos) och äter nu P-piller. Min hy är bättre och mindre fet nu. Förutom P-piller tar jag självklart hand om huden dagligen med en bra hudvårdsrutin och använder ansiktsmask regelbundet. Skulle vara kul att läsa din nuvarande hudvårdsrutin och vilka produkter du använder. Trevlig helg!

  Reply
 • Oj, vad jobbigt, jag hoppas du mår ok trots omständigheterna! Jag visste inte att det påverkade hyn negativt. Men jag använder en hel del produkter som funkar jättebra för mig, jag får ju dock sällan finnar men du kanske hittar någon du gillar. Inlägget kommer upp vilken dag som helst i alla fall, jag vill skriva det så utförligt som möjligt så det tar lite tid. Kram!

  Reply
 • Vita blomarrangemanget på bordet, finaste jag sett 😍😍😍

  Reply
 • Visst var det fint? 🙂 Kram

  Reply
 • Så kul med lägenhetsvisningar. Kan du inte berätta eller länka till vilka objekt ni kikat på? Tänker ni buda på någon så kanske du vill hålla det för dig själv iofs 🙈

  Reply
 • Hej där! Åh, jag tycker det känns så konstigt att länka och visa bilder på någon annans hem så där. Framförallt eftersom lägenheten inte alls var vad vi hade tänkt oss. Den såg väldigt fin ut på alla bilder men kändes väldigt mörk och var i stor behov av en renovering så det kommer absolut inte bli något köp, men jag vill inte påverka någon annan som kanske skulle vilja köpa den negativt, för bara för att den inte var för oss så kanske någon annan tycker att den är helt perfekt. Hoppas du förstår, kram!

  Reply
 • Jag är 52 år nu och har använt hudvård från Clinique sedan jag var 16, många år blir det. 😊😱🙏🏻
  Har blandhy med fetare t-zon och torra partier och med deras produkter får jag säga att min hud är fantastisk givet förutsättningarna. Har naturligtvis inte samma produkter nu som då men de har ju för hy av alla sorter och åldrar. Skrattrynkor och linjer, ja det har jag men får ytterst sällan finnar eller andra utslag. Huden håller sig mjuk, elastisk och lagom glowig. Dessutom är prisläget idag mycket bättre än det var när jag började använda på 80-talet. Jag är supernöjd!
  Kram P

  Reply
 • Åh, tack snälla för din input! Så kul att höra och det jag har testat hittills så tycker jag att produkterna känns väldigt bra. Kram

  Reply