Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:54 | September 19, 2019

höstfeeling och snyggaste ankelbootsen i butik just nu

i bild här // Louboutins här // ATP Atelier mocka med resår här // taupe här // kamelfärgade i mocka här // mocka med lågt skaft här // Billi Bi mocka med högt skaft här // svart läder här här // kamelfärgade sockboots här 

Godmorgon hjärtan!

Jag tänkte tipsa om mina favoritboots som finns i butik just nu. Som jag varit inne på tidigare är jag helt såld på den här modellen av boots med klack. Jag älskar ju högklackat och till vardags får de gärna komma med en lagom hög klack så att man orkar med hela dagen utan problem. De jag har på mig är från &Otherstories och det finns likadana i mocka, älskar! Jag tycker även att de håller sig i en rimlig prisklass men jag tänker inte sticka under stolen med att ett par Louboutins också skulle sitta fint, haha! Här har ni i alla fall alla mina favoriter som finns i butik just nu.

Puss och kram!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här