Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:14 | September 17, 2019

en casual outfit och fullt ös

kavaj liknande här // t-shirt här // tights Spanx här // väska här // solglasögon Celine här // skor Chanel

Hej tisdag!

Jag är så laddad idag, det är fullt ös den här veckan och hösten har kommit igång på riktigt. Känner ni det också? Jag gillar ju högt tempo och blir om möjligt ännu mer effektiv när jag får lite press på mig. Och press på mig har jag så det räcker och blir över, haha. Det är så mycket viktiga grejer som måste klaffa de här kommande veckorna men jag försöker stanna upp och njuta av hur roligt allting är samtidigt. På så sätt är det lite farligt att jobba hela tiden som jag gör just nu, för tiden bara springer iväg.

Idag blir det jobb med Matilda men första ska jag på ett event som Petra har tillsammans med Clinique på hyfsat nyöppnade Sparrow Hotel. Så mysigt! Sparrow Hotell ligger ju på vägen mellan vår lägenhet och kontoret, så lyxigt! Så jag och Charlie piper helt enkelt bara in där på vägen till jobbet och jag har inte varit på Sparrow än så det ska bli kul att se hur insidan ser ut. Jag går ju förbi på utsidan varje dag.

De dagarna då Stockholm fortfarande bjuder på lite varmare väder så ser jag till att använda mina vår- och sommarskor för jag vet hur mycket jag kommer sakna dem i höst. Hur mycket jag än älskar höstmode så kommer jag sakna att få gå barfota i ett par tunna loafers eller liknande. Jag älskar ju att klä mig rätt casual mitt i veckan, en-två dagar brukar jag klä upp mig och det är ofta då vi brukar fota dagens outfit men nu tänkte jag att det var dags för en lite mer casual look.

Mitt bästa tips för att kunna klä sig lite mer casual på kontoret är att klä upp de bekväma plaggen med hjälp av andra mer dressade plagg. Jag älskar t.ex. mina svarta tajts, jag använder dem alldeles för mycket och det känns på något sätt mer ok att gå runt i tajts och t-shirt hela dagen om jag slänger en kavaj över. Avslappnat och bekvämt men snyggt, eller vad säger ni?

Nej, nu måste jag kila iväg om jag inte ska bli sen till eventet, puss så länge!


10 kommentarer10 kommentarer om “en casual outfit och fullt ös”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Linn, kan du inte tipsa om höst/vinterskor som är snygga till vardag (gärna utan hög klack).

  Tack på förhand
  R

  Reply
 • Hej! Bra idé, jag själv är ju lite antingen eller, dvs. klackar eller sneakers, haha! Men när snön kommer så åker ju faktiskt vinterskorna på så det kan jag absolut göra. Håll utkik, kram!

  Reply
 • Så fin outfit!!

  Reply
 • Tack fina du.

  Reply
 • Så fin kavaj verkligen!

  Reply
 • En riktig favorit. Kul att det finns många liknande även denna säsong. Kram!

  Reply
 • Först och främst – attans vad snygg du är!

  För det andra satt jag precis och letade efter ett inlägg som du har publicerat, där det fanns bilder från en fest på Djurgården (tyvärr hittade jag inte inlägget). På festen hade de ett underbart tält som skulle vara perfekt till mitt stundande bröllop. Vet du vart de har fått tag på tältet eller har du eventuellt möjlighet att fråga dem? Jag skulle verkligen vara EVIGT tacksam för svar!

  Kram!

  Reply
 • Hej där! Åh, ja, det var mitt “Veckan i bilder”-inlägg. Jag är ledsen att göra dig besviken men Johan hade lånat det av en vän så det går inte att hyra någonstans. Jag hoppas du hittar ett liknande och lycka till med all planering inför bröllopet. Kram

  Reply
 • Guuud vad snygg du var i denna outfit! Smäller av! 🤯 10/10! 👌

  Reply
 • Men tack snälla! Kram och ha en fin dag!

  Reply