Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:01 | September 16, 2019

vecka 38 – boxdesign, e-handelskompetens efterlyses och en överraskning

veckans planer

Hej måndag! Jag hoppas ni mår bra idag? Jag känner mig ovanligt utvilad efter första helgen ute på landet på flera veckor. Det var precis vad jag behövde, lite miljöombyte och lugn. Jag har jobbat lite, Mattias systerson har sovit över, jag har gått långa promenader i skogen, rensat i trädgårdslandet och annat mysigt fix. Idag har jag min administrativa dag, jag ska flagga av alla mail som jag inte hann med i fredags, ringa några samtal och så ska jag ta tag i vår boxdesign till Organista. Eller, både box- och e-handelspåsedesign. Vi har i princip en design klar men jag ska finslipa den, byta material och se vilken volym vi måste komma upp i för att priset per enhet ska bli vettigt. Det är sånt här jag mestadels gör om dagarna just nu, vrider och vänder på olika siffror och försöker hitta de bästa möjliga lösningarna, hehe. I morgon jobbar jag med Matilda och ska börjar dagen med ett event som Petra har styrt på Sparrow Hotel. På onsdag är det fullt ös, jag ska äta lunch med min duktiga vän Felicia som driver Lace Laboratory tillsammans med Faye, jag har två viktiga möten och på eftermiddagen ska jag gästa en podd med Paiame som har grundat Scope. Ett grymt verktyg om ni letar efter influencers till ert företag! På torsdag på lunchen ska jag göra något så kul som att gå till tandläkaren, annars jobbar jag med Matilda hela dagen och på kvällen ska jag och Mikaela gå och se nya Downton Abbey-filmen som går på bio. Jag ÄLSKAR ju serier som Downton Abbey, Vår tid är nu osv. Allting där någonting utspelar sig i dåtid och gärna så längesen som möjligt, så det ser jag fram emot! På fredag tänkte jag gå bort och hänga med mitt favoritgäng på Cube, jag har ett möte där och det var alldeles för längesen så jag hänger nog kvar och jobbar därifrån hela dagen.

veckans bästa

När Stina fyllde år så fick hon en överraskning av mig, Dasha och Steffi. Jag är helt säker på att det kommer bli veckans höjdpunkt men Stina vet fortfarande inte vad det är vi ska göra. Hon vet bara att vi hämtar henne på lördag morgon, att hennes son är “taken care of” och att vi ska övernatta. Så jag kan tyvärr inte berätta mer än så för er förrän efter helgen, haha!

veckans sämsta

Den här veckan handlar allting om att få tiden att räcka till och jag tänkte faktiskt be er om en tjänst! Jag har ju ett ganska bra nätverk redan och har slängt ut lite trådar på olika håll. Jag behöver nämligen hitta en person som har mycket erfarenhet av och på något sätt jobbar/är verksam inom e-handel. Några av de bästa personerna i mitt liv har jag kommit i kontakt med via det här fantastiska forumet som vi har här i bloggen så jag ville ändå kolla med er. Det rör Organista, jag vet inte riktigt i vilken omfattning än men jag behöver helt enkelt träffa människor som är riktigt duktiga på det dem gör. Jag vet att det är en väldigt nischad förfrågan men om någon av er sitter på information om en person/byrå/entreprenör eller liknade som ni kan rekommendera, så får ni hemskt gärna lämna en kommentar eller maila mig kontaktuppgifter på [email protected] Tack på förhand!

veckans låt

Ok, den här veckan har jag en riktigt bra låt till er. Artisten i fråga har aldrig varit någon som tilltalat mig riktigt, eller jag har ingenting emot henne men jag har inte aktivt lyssnat på hennes musik heller. I augusti släppte hon däremot en låt som jag är helt besatt av, jag hörde den bara spelas lågt i bakgrunden i receptionen på Becore när jag var på väg ut från ett träningspass och drog upp Shazam på mindre än några sekunder. Ni vet när man hör början på en låt som man direkt vet att man kommer älska. Exakt så var det för mig med den här låten, kärlek vid första ögonkastet!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här