Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:54 | September 15, 2019

söndag och morgonmys

Hej söndag! 

Mattias och hans systerson som var här igår och sov över har precis åkt iväg och ska handla. Charlie ligger klistrad intill mig i soffan medan jag jobbar lite och utanför våra fönster blåser det nästan storm. Finns det något mysigare? Hösten har verkligen infunnit sig och vi har haft en väldigt lugn och härlig helg på landet. Igår sken solen så jag klippte gräset och rensade trädgårdslandet en sista gång inför vintern och idag regnar det så jag ska varva jobb på datorn med mys i soffan framför någon bra serie. Och just det, jag fick ett mail i fredags med världens härligaste överraskning, kika in lite senare så ska ni få se vad det var.

Ha en härlig söndag så länge älsklingar, puss och kram!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här