Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:31 | September 15, 2019

Organista i ELLE

I fredags fick jag ett mail med en helt underbar överraskning! Nämligen en bild på en plocksida i nya numret av ELLE där våra produkter från Organista är med. Drömmen! Vi har synts till i en hel del tidningar och magasin nu, bl.a. ELLE och Damernas Värld som är två av Sveriges bästa modemagasin om ni frågar mig. Och jag måste erkänna att det fortfarande känns lite overkligt varje gång jag ser våra produkter så här! Stort tack till Josefine på ELLE för att du älskar våra produkter lika mycket som vi gör, det betyder allt för mig!


2 kommentarer2 kommentarer om “Organista i ELLE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Gud vad roligt, GRATTIS! 🎉👏🏼😄

    Reply
  • Tack! Riktigt kul! Det är först när sånna här saker sker som det slår en att allt är på riktigt, haha!

    Reply