Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:46 | September 11, 2019

svar på kommentarer – inredning, packningslistor och mina favoritjeans

Måste verkligen investera i Organistas produkter, finns ju inget värre än en stökig resväska!

Do it. Du kommer älska! Kram

Håller med dig om möten, jag vill kunna få saker gjorda och möten stjäl tid i form av planering för vad som ska tas upp på mötena. Jag kan liksom bli stressad över att behöva ha möten så det stjäl energi från annat. Möten ligger ju ofta inte inbokat samma tid, samma dag varje vecka så tror det är det som stressar mig, haha.

Haha, det kanske är därför! Det har jag inte ens tänkt på. Jag har faktiskt tänkt att jag ska försöka boka in vissa tider varje vecka då jag tränar t.ex. Men det är alltid något möte eller event som krockar så mitt träningsschema ser olika ut från vecka till vecka. Jag älskar ju rutiner men det är nog helt enkelt vi som måste bli mer och mer anpassningsbara, hehe. Kram!

Har gått förbi där många gånger och blivit sugen på att stanna. Ser som sagt så mysigt ut.

Mysigt var ordet! Jag rekommenderar dig att stanna när du har tillfälle, mitt nya favoritställe. Ha en fin dag, kram!

En liten pärla dit jag också hittat. Fick inte Charlie komma med?

Åh, Charlie var kvar ute på landet just den här dagen men jag kan säga att vi saknade henne. Charlie är med mig på jobbet nästan hela tiden så det blir väldigt tomt utan den lilla damen, hehe. Men nu när vi har flyttat in till stan så är hon med mig varje dag igen, kram!

Jag med! Vad är det för snygg mörkblå topp/kavaj/skjorta du har på dig??

Tack snälla! Det är den här och den kommer från 2nd Day. Kram!

Jag gillar packlistan skarpt, skulle dock vilja ha den på svenska, vill du även göra en svensk packlista så vore det väldigt bra. Har skrivit lite organistaprodukter på min önskelista över saker att skämma bort mig själv med i höst, det landar en beställning hos dig så småningom 

Hej fina du! Tack för input. Vi skriver ju allt vårt innehåll för Organista på engelska just nu, men vi ska absolut ha det i åtanke och målet i framtiden är att ha allt översatt till svenska om man går in på vår sida från Sverige men det kommer dröja ett tag tyvärr! Och vad roligt, vad glad jag blir, lova att höra av dig när du har testat produkterna. Kram!

Efter jag har haft feber brukar jag också känna mig svagare i kroppen ett tag…

Hej på dig! Usch ja, och jag antar att det bara är att stå ut. Det fina är väl att man alltid tillfrisknar igen och sen känner sig starkare än någonsin, hehe. Kram!

Spännande med håret!

Eller hur! Alltid spännande med lite ytliga förändringar. Fast nu blev det ju inte någon jättestor förändring just den här gången, men jag känner mig jättenöjd. Kram!

Fina ni är. Hur gammal är din kille? Och hur gammal är du? Haha . Oj vad dålig koll jag har trots att din blogg är en av de jag oftast läser! 

Tack snälla du! Haha, ingen fara, det kan ju inte du hålla reda på. Mattias är 41 och jag är 32. Kram!

Vilka bilder och Ja Malmö har en speciell plats även i mitt hjärta, jobbade där nere i 4år (bodde i hbg) och det är något visst med den staden som alltid etsar sig fast (har släkt där nere också, oviktigt jag vet haha). Vid Atrium bor min bästa vän så dit är ett måste varje gång, älskar det. 

Hej fina du och tack snälla! Atrium är verkligen en pärla och jag håller med, det är alltid mysigt att komma tillbaka till ett ställe dit man har en stark koppling. Kram!

Åhh – Atrium är bäst! 

Visst är det fint? Hel klart mitt favoritcafé i Malmö. Alla som besöker eller bor i Malmö borde gå dit, hehe. Kram!

Bästa som finns är handla-vad-man-vill i affären, då mår man haha! Och så härligt med svampplockning, måste också ta mig ut och leta!

Haha visst är det, jag älskar det! Ja, gör det, det är så härligt att komma ut i naturen. Vi tänkte ge oss ut i helgen igen, kram!

Hej, vart kommer polotröjan ifrån som du har på dig på Sarahs release?

Hej fina du! Den vita polotröjan är en gammal favorit från H&M och den finns tyvärr inte i butik längre. Kram!

Vart kommer de snygga jeansen från?

De är från Gina Tricot, kram!

Vad kostar det att byta handtag på LV? Har aldrig tänkt att man kan göra det!! Så bra. Kram

Hej fina du. Visst är det smart? Det kostar ca 1000 kronor per handtag och jag är så nöjd då det känns som en investering eftersom väskan kommer hålla i många år till! Nu känns den som ny igen efter åtta år på nacken. Kram!

Jag har skrivit det förut men kan inte skrivas för mycket , du är så himla vacker Linn!! Man kan se att du har en fin insida i din utstrålning , det är också väldigt vackert. Ha en fortsatt underbar vecka!

Men tack snälla du, vad glad jag blir, det värmer verkligen att höra. Detsamma goding, massa kramar!

Snyggt! Du passar så bra i brunt hår! Tyckte jag läste du skulle ändra hårfärg snart. Oavsett är det snyggt men som sagt brunt är så fint. Kram

Tack! Ja precis, jag gick till frisören och gjorde ljusa slingor och en nyansering. Det blev ingen jättestor förändring men jag är supernöjd och det kommer bli ljusare och ljusare efter hand som jag tvättar det. Kram!

Hej! Jag undrar vad det är för färgkod på erat kök, såå fint! Tack för svar. Med vänlig hälsning, Sophie

Hej! Färgen på luckorna heter S-5000-N och vi köpte vår färg från Jotun men om man har färgkoden kan man köpa färgen från vilket märke man vill. Kram!

Wow, du har verkligen fint hår!

Tack fina du, och det är väldigt mycket tack vara Emelie på Hairtalk, hehe. Kram!

Hej, Jättefint verkligen! Vart är mattan i vardagsrummet ifrån?

Tack! Mattan är från Värmdö Färgbod och färgen heter Blyerts. Vi har den både på landet och i stan. Kvaliteten är utan tvekan den bästa jag har varit med om för det kvadratmeterpriset. Kram!

Snyggaste kök jag någonsin sett!!!!! Tack för att du delar med dig , mitt dröm kök nu!!! Och snyggt utan omoderna köksskåp. Camilla

Tack för din kommentar! Vi är så nöjda med köket på landet och tröttnar aldrig. Trots att det är tre år sedan vi gjorde det så känns det fortfarande som nytt. Ha en fin dag, kram!

Hej, så snygga jeans!! Fin styling! Hittar inte dom på hemsidan, vill du skriva vilken model det är? Så snygga jeans, letat länge och vill beställa lika du har. Ha en fin dag /Anna

Hej på dig! Tack, det är mina favoriter och jag har fått många kommentarer om dem. Modellen är Iris Mom Jeans och kommer ifrån Gina Tricot, men det verkar som att de inte finns där längre. Du hittar dock alla deras Mom Jeans här, där finns säkert några liknande. Kram!

Vilken list hos decor är det du använde?

Våra lister i matsalen är de här. Ha en fin dag!

Hej Linn! Du kanske redan hat berättat om det, men var tillverkar du Organistas produkter? Hur hittade du rätt fabrik? Är själv i startfasen i att starta bolag och vet knappt var jag ska börja leta. Kram

Hej där! Åh, så bra fråga och vad kul att du ska starta bolag. Jag håller på att skriva ett långt inlägg med info om hur jag har gått tillväga med allt så håll utkik i morgon.  Kram!

Var är de blåa jeansen ifrån?? SÅ snygga

Wow, många frågor om mina jeans, hehe. Tack! De kommer från Gina Tricot.

Hej. Seminariumet med Shopify, är de endast för vissa inbjudna eller vet du om man kunde ha anmält sig till det någonstans? 

Hej där! Man blir inbjuden om man har en webshop på deras e-handelsplattform. Men om du är sugen på att starta en webshop så kan du säkert höra av dig till dem och se om du får komma? De är supertrevliga och väldigt inbjudande. Kram!


4 kommentarer4 kommentarer om “svar på kommentarer – inredning, packningslistor och mina favoritjeans”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kul med ett svarsinlägg! <3

  Reply
 • Vad roligt att det uppskattas! Jag är så glad att ni gör så många avtryck här i bloggen varje vecka och jag svarar alltid på alla kommentarer så fort jag hinner. Det är som sagt ni som läser bloggen och kommenterar som är anledningen till att jag älskar mitt jobb så mycket. Så tack för det, kram!

  Reply
 • Hej! Jag har följt din blogg till och från sedan du startade den. När jag kikade in på din Instagram blev jag lite förvånad över att du “bara” har 24 k följare. Blev lite nyfiken och tänkte höra om det helt enkelt är så att du inte satsat så mycket där? Eller vad det beror på? Det är såklart många följare, men jag förväntade mig typ att du skulle ha 3-4 gånger så många 🙂 Kanske konstig fråga!

  En annan sak jag funderar mycket på. Jag vet inte om du vill svara, men du som träffar många influencers på event mm. Pratas det någon gång om ansvar för miljön? Deras/erat jobb innebär såklart att marknadsföra produkter, och samtidigt känns det som att de bidrar till konsumtionshets?

  Eller att de faktiskt tjänar pengar på grund av yngre tjejers osäkerhet? De unga tjejerna som ser upp till dem och lägger sina studiemedel på att köpa kläder de marknadsför.
  Jag är bara nyfiken på att höra om sådana här frågor diskuteras bland influencers? Menar inget illa! Jag känner mig bara lite bekymrad över hur det är för dagens unga med sociala medier med alla perfekta utseenden och kläder. Minns ju själv hur jobbig den tiden kunde vara!

  Reply
 • Hej där! Tack för din kommentar. Haha, det tar jag som en komplimang! Jag hade min profil privat ett bra tag innan jag började använda Instagram som en del av mitt jobb och jag har alltid föredragit bloggen som forum så det beror nog mycket på det. Och angående din andra fråga, självklart pratar vi om det. Det finns säkert en hel del förändringar och förbättringar som hade kunnat ske men ingen tar direkt ansvar. Jag tror att förändringen dessutom måste ske från alla olika håll, från företag, från enskilda individer samt influencers. Jag gillar dock att man idag får influenser från så många olika håll och inte bara från några enstaka aktörer. Det känns som att det finns ett så mycket mer mångsidigt utbud. Men personligen så tror jag att det är skitjobbigt för unga tjejer idag, framförallt för att de växer upp med alldeles för många intryck. Vi är inte anpassade för det och jag har självt dragit ner jättemycket på min skärmtid och mår så mycket bättre av det. Jag tror och hoppas att det kommer bli allt vanligare! Hoppas du fick lite svar på dina funderingar, annars får du gärna lämna en kommentar igen, kram!

  Reply